Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi su içmeye başlayacağımÖdem olmasın diye bisiler yap canimcim
Afiyet olsun canım. Yağlarını söksün götürsün.Şimdi su içmeye başlayacağım
Kizcee beni tebrik etmiştin sabah alintilamayi yapamamisim teşekkür ederim diyecektimEn sevdiğim, evde tek kalmak gibisi yok. Keyfini çıkar canım.
Ahahahaha Sibelll dur Gönül Dağı izlicem diyince dedim aayy bugün bende cokk severim izleyecem ama bugün biyedim bı yedim gaza geldim bir saat geç başladım diziye ne sporlar ettim ne sporlarBekleyip görcez
Rahat yok bu hafta. Hepsi mavi takımın iyiliği için
Gaza gel . Bende seni alayım
Ben günü kapadım canım. Şimdi kayısı çayımı içecegim
Onlar beni üzmez.
40 ini sevsinler senin. Arkene al bakalım. Sonra bulabilecek misin?
Yaşandı bitti gitti. Yarından itibaren hafifliyoruz.
Wuwwww ben 38 de iyiyim. Bende kapalıyım . Çok 38 dar olmadı. Demek ki sıkıyım. Daş gibiyim
İşte buuuuuu
Kalkıp beraber atlayalim. Sen otur yerinde.
Aynen uzattım ayağımı reklam arasında da saçları halledeyim.
Ahahahaha kizz sen eşittir ben misin menüyü yazmaya yüzüm yok o derecee sporlari nereye ne tarafa doğru yazıyoruz ahaha
Elhan abla yaa yiyor yemesine de sonra ya citirlik giderseBiraz fıstık biraz çikolata da yemeyeceksek napalim çitirligi
Kizz ne sepeti diyet grubuna neler yaziyon oylee mayonez halkalar kolalarCanimmm yemeksepetinde çok güzel kampanyalar var. Hem yedikçe puanda kazanıyorsun. 30 dakikaya kapında. Şöyle sıcacık ,çıtır kenar bir pizza ,kaşarları uzuyor yanına patates soğan halkası bol mayonez birde kola .
Ben acaba kaç bedenim biliyormusun bir senedir kıyafet almadım kiloluyum diye kıyafet yakıştıramıyorum kendime diye mağazalara bakıp çıkıyorum bakıp çıkıyorum ama gel gör bu ay sonu başlıyorum alışverişe inşallah kaç beden olur bana kii 36 mi 38 mi cokk heyecanlıyimmNeyse yatam da erken uyanıp alışverişe gideceğim 36 beden mi baksaaaamm 34 mü baksam
Benim sporları da oku süpersin kuzumm
Ayyy karda ne güzeldir simdii özledim kar yağmasını yaaKar yağıyor. TV gitti. Bende erkenden yatayım. Saçlar yarına kaldı.
Kizcem sporların harika bu gidişle hemen yanıma gelcenMerhabalar arkadaşlar öpüyorum hepinizi
LenaG Boncuk2307 @Sitare55
16 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
200 gr Airfrayerde derisiz yağsız tavuk göğüs
Biraz sebze sote(kabak, beyaz lahana, kapya)
1 bardak sodalı naneli ayran
Az salata( havuç turp, maydanoz ve kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
Filtre kahve
3 kare (15 gr) çikolata
40 gr kuruyemiş
Egzersiz:
15:00 -15:30 1.video 2 kez yapıldı. Toplam 32 dk
20:30-22:00
2.video (bölgesel) 15 dk
3. Video(bölgesel) 14 dk
4.video kardiyo 44 dk
Gün içinde: 2.25 lt su, 2 fincan bitki çayı
Ömrüm yeterse dedin ya canım, onun için dedim, düzgün konuş, yani ağzından yel alsın, yani Allah uzun ömürler versinCihazla anca işte
Yetti ablacım
mesajlarına koptummmEşim diyor napiyosun. Dur hele dedim altıma etcem .
Önce yedin sonra eritmek için spor yapion. Neyse keşke yemeden yapsa idin de bu da kar diyelim.Kizcee beni tebrik etmiştin sabah alintilamayi yapamamisim teşekkür ederim diyecektim
Ahahahaha Sibelll dur Gönül Dağı izlicem diyince dedim aayy bugün bende cokk severim izleyecem ama bugün biyedim bı yedim gaza geldim bir saat geç başladım diziye ne sporlar ettim ne sporlar
Ahahahaha kizz sen eşittir ben misin menüyü yazmaya yüzüm yok o derecee sporlari nereye ne tarafa doğru yazıyoruz ahaha
Elhan abla yaa yiyor yemesine de sonra ya citirlik giderse
Kizz ne sepeti diyet grubuna neler yaziyon oylee mayonez halkalar kolalar
Ben acaba kaç bedenim biliyormusun bir senedir kıyafet almadım kiloluyum diye kıyafet yakıştıramıyorum kendime diye mağazalara bakıp çıkıyorum bakıp çıkıyorum ama gel gör bu ay sonu başlıyorum alışverişe inşallah kaç beden olur bana kii 36 mi 38 mi cokk heyecanlıyimm
Benim sporları da oku süpersin kuzumm
Ayyy karda ne güzeldir simdii özledim kar yağmasını yaa
Kizcem sporların harika bu gidişle hemen yanıma gelcen
Bir gulumseme olduysa yüzünüzde ne güzel.mesajlarına koptummm
Yeterince aktiftik. Şimdi dinlenme zamanı. Diğer kaptan gelir şimdi. Uykusuz kalacak haberi yok.Kızlar bu ne bu ne 1 saat girmiyorum 10 sayfa konuşma var Allah'ım okuya okuya anca geldim yeşil çayım elimde soğudu menüyü yazamayacağım ama sporları şimdi bir yazayım şöyleee su tarafta doğru
LenaG Boncuk2307
25 dk zumba
25 dk hiit kardiyo
20dk yürüyüş
canım kaptanım demek ki çok gülücez bu haftaBir gulumseme olduysa yüzünüzde ne güzel.
Gülerek de insanlar kilo veriyormuş. Amacımız size kilo verdirmek guldurerek
Bolca eksileri görüp keyif olacağız.canım kaptanım demek ki çok gülücez bu hafta
En iyi ben anlarımEvet yemeksepeti çok işimi gördü valla dua bile ettim kim kurduysa. 3ay hergün sipariş verdim . İnsanın 1 tabak çorba getireni olmayınca ilaç gibi geliyor
Haftaya beraber yapardık
Ayy burası neresiiii Ben de sıcağı severim ama karı çok özledik geçen sene çocuklarım 4 gözle bekledi ama bir gün yağdı onda da hastalık dönemine denk geldi oynayamadilar kuzularimAdamı gönderdik gelesi yok. Valla bekleyemeyecegim yatıyorum artık. Daha oturuyorlarmis. Ve şehrin üst tarafına da acayip kar yağmış.
Biyerlerinde kurt kaynıyorDinlensin canım ameliyatlı
Kutuplar burası. Erzurum canım. Çocuklar da bekliyor kar yağsın diye ama gel bir de bana sorAyy burası neresiiii Ben de sıcağı severim ama karı çok özledik geçen sene çocuklarım 4 gözle bekledi ama bir gün yağdı onda da hastalık dönemine denk geldi oynayamadilar kuzularim
Gönder eve gitsin. Dinlensin canımBiyerlerinde kurt kaynıyor
Ağrıyorsa daha içerde yara vardır, başka şeyler yapsan daha iyi olmaz mıTavşan kaç tazı tut hesabı yapalım yine ya bu arada bn ipsiz ip atladım biraz da dikislerim ağrıdı 6 ayda oldu doğum yapalı acaba niye ağrım oldu ki devam etmeli miyim yoksa bırakıp başka bir spor mu yapayım bilemedim
Adama ne oluyor, esas ben yoruluyorumAslında adam haklı dinlenmek istiyor tabi ama taziye ziyareti bu yani zor bir durum