- 30 Ocak 2017
- 12.659
- 193.646
Hatırlatma olayını abarttım mı acabaEvet ben not alıyorum herkes de alıyordur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlatma olayını abarttım mı acabaEvet ben not alıyorum herkes de alıyordur bence
Her şey için çok teşekkür ederiz canım; eline, emeğine sağlıkDolayısıyla tartı cezası yok. Bir boşluk hissettim
Ay çok motive oldum şu an
İlk sayfa güncellendi
şimdiden hayırlı olsun canımSağol.
Yardımcı olabileceğim bir husus olursa yaz lütfen, sorumluluk anlamında, elimden geleni yaparım Chocolita
Önümüzdeki ay emekli olmayı planlıyorum. Emeklilik işlemlerim ile ilgili yoğun bir döneme gireceğim. Belki bir ay kadar izin isterim sizden. Daha tarih kesinleşmedi, haberdar ederim. Belki izin almama gerek kalmaz.
harikasınSonuçtan o kadar motive oldum ki belki sorumluluk almak bozmadan devam etme açısından iyi olur diye düşünüyorum. Zor olmayacaktır herhalde. Şimdiden başladım notlarımı almaya bakalım
Her şey için çok teşekkür ederiz canım; eline, emeğine sağlık
şimdiden hayırlı olsun canım
harikasın
Teşekkürler
Ben akşama kadar dışardaydım yazamadım bende olumsuz oy kullanmıstım oylamada ne yapmam gerekiyo yapılacaksa yaparım sıkıntı değil grup üyelerinin menülerine ve adımlarına mı bakcaz sadeceEvet Süper Girl. Oylama da olumsuz kullandiysan aslında yapman gerekmiyor canım. Karşı grubun da ilknurrr22 yapar mı bilemedim cevap gelmedi. Yani grup kaptanlıgi sizi motive edecekse deneyebilirsiniz.
Puan notları en baştaki sporlara göre olan puanlar mı ya kafam cok dolu kusura bakmayın beni aydınlatırsanız sevinirim@Denp
Bonus
@3R1Z
Migrenben
@ohbb
@esmusumm
asliogretmen
espressoc
ilknurrr22
Puan notlarınızı alıyor musunuz kızlar
Onları unutmayalım cumartesi sizden Toplam bir puan ve adım sayısı beklicem
Şimdiden şifa olsun giden yağların dönüşü olmasın
asliogretmen teşekkür ederim canım, sağolasın.Her şey için çok teşekkür ederiz canım; eline, emeğine sağlık
şimdiden hayırlı olsun canım
harikasın
Grubundaki (Wander woman) üyelerin menü kontrolü. Diyet dışı beslenme var mı, destek motive.Teşekkürler
Ben akşama kadar dışardaydım yazamadım bende olumsuz oy kullanmıstım oylamada ne yapmam gerekiyo yapılacaksa yaparım sıkıntı değil grup üyelerinin menülerine ve adımlarına mı bakcaz sadece
İlk sayfadaki puanlama evet. Ama sen sadece adım yarışına katılmak istemiştin. Spora da katılmak istersen hangi sporu yaparsan yaptığın dakikayı o sporun puanıyla çarpıp sonucu not ediyorsun. Gün içinde ne yaparsan artık. Tartı günü de bütün haftanın toplamını topiğe beni etiketleyerek gönderiyorsun.Puan notları en baştaki sporlara göre olan puanlar mı ya kafam cok dolu kusura bakmayın beni aydınlatırsanız sevinirim
Bende sabah kahvaltıda ev ahalisine hazırladım diyet dışı ama kendime güzel ve doyurucu bi tabak yaptım bende yemedim . Hatta yemedikleri de kaldı gün içinde ona da elimi uzatmadım çocuklar acıkınca yediAz önce çok sevdiğim bir diyet dışı yemeğin yarısını yedim. Benim için büyük bir şey. Doymadan kalktım mutluyum
Böyle vazgeçtiğim şeyleri de yazıcam arada
Canım ben bu puan olayını çok anlamadım ya@Denp
Bonus
@3R1Z
Migrenben
@ohbb
@esmusumm
asliogretmen
espressoc
ilknurrr22
Puan notlarınızı alıyor musunuz kızlar
Onları unutmayalım cumartesi sizden Toplam bir puan ve adım sayısı beklicem
Şimdiden şifa olsun giden yağların dönüşü olmasın
Okurum bakarım menülerine tabi ama bana destek olmanı isterim yinede iki erkek çocukla günüm çok cabuk geciyo malesefGrubundaki (Wander woman) üyelerin menü kontrolü. Diyet dışı beslenme var mı, destek motive.
Dediğim gibi bu da içten gelecek. Yani bunu yapmak beni de motive eder dersen yapabilirsin. Yoksa ben devam edebilirim
İlk sayfadaki puanlama evet. Ama sen sadece adım yarışına katılmak istediğini söylemiştin. Spora da katılmak istersen hangi sporu yaparsan yaptığın dakikayı o sporun puanıyla çarpıp sonucu not ediyorsun. Gün içinde ne yaparsan artık. Tartı günü de bütün haftanın toplamını topiğe beni etiketleyerek gönderiyorsun.
Adım yarışı içinde adım sayıları toplamı oluyor
Ay dutum seni de tebrik ediyorum kız önceden olsaa sofrada sinsice bakardım ki bizimkiler köfte patates bırakacak mı acaba kalanı gömeyim diye beklerdim. Öyle saklama kabına koymakmış bilmezdim bennBende sabah kahvaltıda ev ahalisine hazırladım diyet dışı ama kendime güzel ve doyurucu bi tabak yaptım bende yemedim . Hatta yemedikleri de kaldı gün içinde ona da elimi uzatmadım çocuklar acıkınca yedi
Ayy bende çok şükür . Bi de diyorum kızım geçen sene bu zamanlar 80 kg dın. Bu sene 70 sin hadi dayan son 5 kg sık dişini daha fazla yak kaloriyi. Spor yapınca da insan yorgunluğuna kıyıp da yiyemiyo zatenAy dutum seni de tebrik ediyorum kız önceden olsaa sofrada sinsice bakardım ki bizimkiler köfte patates bırakacak mı acaba kalanı gömeyim diye beklerdim. Öyle saklama kabına koymakmış bilmezdim benn
Sen tek adım yarışına katılmak istemiştin espicim buna da katılacak mısın ona göre anlatcam hani eşofmanlı şevket hoca diyor ya biz bunları tek tek anlattukCanım ben bu puan olayını çok anlamadım ya
Aynen bir de yaktığına kıyamıyor insan. Yakmasan kıyarsın o yüzden hareket önemliAyy bende çok şükür . Bi de diyorum kızım geçen sene bu zamanlar 80 kg dın. Bu sene 70 sin hadi dayan son 5 kg sık dişini daha fazla yak kaloriyi. Spor yapınca da insan yorgunluğuna kıyıp da yiyemiyo zaten
Kalori açığın olduğu için vücudun zararlı şeyler istiyor. O zaman da gözün dönmüş gibi saldırma olayı oluyor . Diyet yaoarken yaptığım en büyük hatalardan birisi. Sakın yapma.Okurum bakarım menülerine tabi ama bana destek olmanı isterim yinede iki erkek çocukla günüm çok cabuk geciyo malesef
Adım yarısına katılmıştım evet ben tamam o zaman ben adımlarımı toplayım
Bugun ki menümde
Sabah aç karnına 2 bardak su
1 bardak limonlu su
1 fincan kayısılı form çayı
2 dilim yumurtalı ekmek
Çörek otlu peynir
Akşam malesef diyet dışı
Kücük bi hamburger yedim
Aynen çokomAynen bir de yaktığına kıyamıyor insan. Yakmasan kıyarsın o yüzden hareket önemli
Sabah nerdeyse boş geçmiş canım migrenben'e katılıyorumOkurum bakarım menülerine tabi ama bana destek olmanı isterim yinede iki erkek çocukla günüm çok cabuk geciyo malesef
Adım yarısına katılmıştım evet ben tamam o zaman ben adımlarımı toplayım
Bugun ki menümde
Sabah aç karnına 2 bardak su
1 bardak limonlu su
1 fincan kayısılı form çayı
2 dilim yumurtalı ekmek
Çörek otlu peynir
Akşam malesef diyet dışı
Kücük bi hamburger yedim