- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.521
yazmaya çalışayım ilgin için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tam rayına oturmuştum.eğitim çıkıp 5 yıldızlıya gidince olanlar oldu
sabah 7 de kalkıp 1 saat yürüdüm 1 saat yüzdüm bazen akşamda yürüdüm sonuç artı 2 kilo
antalya nemli ya kesin ödemdir o ödemmm
yazmaya çalışayım ilgin için teşekkür ederim
5 ogunden 2 ogune simdi de tek ogune indin . Yuruuu be nisaaa.Kızlar bugün kahvaltı yapmadım
Akşam 5 de 2 yemek kaşığı cevizli köfte
3 yemek kaşığı kereviz salatası
2 bardak ayran içtim
Bugünde böyle mide kapanışı oldu :)
Acikmiyorum kız bende normal insanlar gibi doymaya başladım5 ogunden 2 ogune simdi de tek ogune indin . Yuruuu be nisaaa.
Benim aklima geliyor ya. Chai latte ictigim zaman orada keklere nasil baktim bir gorsen, icim gitti ama bazen de hic umrumda degil.Acikmiyorum kız bende normal insanlar gibi doymaya başladım
Bundan sonra sadece sabah yerim akşam hiç yemem hiç acikmiyorum çünkü kahve bile içmedim
Bı ucundan tadına bak onca yapmışsın dediler dedim diyetin ne anlamı kaldı ozaman ? Sadece su içtim birde çok hareket edince meşgul olunca aklına da gelmiyor yemek :)
Benim aklima geliyor ya. Chai latte ictigim zaman orada keklere nasil baktim bir gorsen, icim gitti ama bazen de hic umrumda degil.
Mesela bugun seker orucuna basladim. Artik o kekler de umrumda degil. Muhim olan 59 lar simdi.
Ama iyi yapiyorsun valla boyle devam edersen yarisma sonunda belki 20 kilo vermis olacaksin.
Ne yalan söyleyeyim sevindim isabet olmuş belki de bu bir işarettir
Latte de , uc kutunun ikisini sevmedigimden yolluyorlar. Geri gonderecegim. Gozunuz kaldi lattelerimde.
Seninki sözlü imtihan resmen iskence:)2 saat sonra yine misafirim var
Hannaz duymasin:)Gözlerimden ateş çıkıyor kupaları görünce çok mutluyum ve tüm kupalar benim ! :)
Ben sabahları bir saat akşamları yarım saat yapıyorum mümkün oldukça. Dediğiniz surede bu tempoda devam edersem mümkün müdür ?
Ve spor antrenorumuz konuştu :)Tabiki mümkündür neden olmasın , bunun yanında kafein ve gazlı içecekleri de sıfıra indirmeniz gerek :)