- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum detoks yapsana bir iki gün ödem atmak amaçlı sonrasında da dikkat edersen geri gelmez... ama aç kalmadan detoks o nasıl olacak deme nötr kalorili yiyeceksin doyarak o zaman açlık olmuyorVe all starınız geldiEki Görüntüle 2135603
Ben sana müsait olsuğumda bi plan hazırlayayım ama dışına çıkmak yok asöz mü fotolarını attığın şeylere dokunmayacaksınYarişmayi yanliş anlaysn dogru yerdeki yanlis insan o benim
Biceps triceps dip ne olakiA AklinYolu1
M e g g
TopraKahveBob
@_Makaron_
krizantem3
tulipa
N nscckts
Hannaz
Spor yarışmasına çok sevilen direnç egzersizlerini de ekliyoruz kızlar şöyle ki
20 squat = 20 mekik = 20 sinav = 20 saniye plank = 20 ip atlama = 20 biceps = 20 ters mekik = 20 triceps dip, bir gunes yapıyor ,
10 gunes de bir yildiz.
Bildirim yaparken yine aynı kişiler etiketlenecek ve günlük bildirim yapılacak yani kardio egzersizi ile aynı şartlar
Bu yıldız ve güneşlerden seç beğen al mi yapacaz.Butun ALL- STARLARIN DIKKATINE. Spor yarismasi yarin basliyor ve kurallar bu sekildedir. Mumkunse listedekilerden baska spor yapmayiniz.
Eki Görüntüle 2135554
Kızlar yalniz bu ramazana denk geliyor ramazanda oruç tutanları spor zorlar.Bir de benim gibi nöbetli çalışanı tarumar eder gibime geliyor.Ramazanda spor konusunda çoğu gun of olurum söyleyeyim.Suan bile zorlaniyorum da birlikte yaparsak ramazan haricinde yapılabilinir.Hem de guzel olur.Bir tek 24 saat çalıştığımda yapamam gibi o da ayda cok azKizlar zumbayi 30 dk olarak degistirdim. Son hali bu ama ileride istege gore degistirebiliriz.
Ilk sayfaya ekliyorum TopraKahveBob Muttapa7555 N nscckts sen de bildirimleri toplamak konusunda, arkadaslara yardimci olur musun?
"Spor yarismamiz asagidaki gibidir. Baslangic tarihi ve sorumlu bakanlar yazilmistir. Lutfen gunluk sporunuzu yaptiktan sonra ilgili bakanlari etiketleyiniz."
Eki Görüntüle 2135201
Canım ilk sayfaya bak ordaki spor yarışması tablosunda çeşitli sporlar var hangisini yada kaç tanesini ne kadar süre yapacağın sana kalmış. Listede alt sınırları ve ödülolarak yıldız ve güneş verdik. Amaç hareketi arttırıp kilo vermeyi hızlandırmakBiceps triceps dip ne olaki
Bunları mi yapacagiz hep birlikte.
Bu ilk yarışmada canım ramazana kadar bitecekKızlar yalniz bu ramazana denk geliyor ramazanda oruç tutanları spor zorlar.Bir de benim gibi nöbetli çalışanı tarumar eder gibime geliyor.Ramazanda spor konusunda çoğu gun of olurum söyleyeyim.Suan bile zorlaniyorum da birlikte yaparsak ramazan haricinde yapılabilinir.Hem de guzel olur.Bir tek 24 saat çalıştığımda yapamam gibi o da ayda cok az
Ama sorun şu ki ramazanda zor.
Yıldız istiyorsan yıldız sporu güneş istiyorsan hüneş sporu yapacaksın 10 güneş 1 yıldız ediyorBu yıldız ve güneşlerden seç beğen al mi yapacaz.
AhahahaAyyy şimdiki bazi erkekler aynı bunun gibi.Erkeklige ters halbuki.
Luuuucccccyyyyyyyyy Lucy Lucy Lucy Lucy
Önce bi günaydın diyim
Günaydın arkadaşlaaaaaarrrrr
İşte bu işte bu
Tartı resmi diye buna derim ben
Bakııııın
Eki Görüntüle 2135620
Kupamı verir misin Lucy 2 tane ver 3 tane ver hatta 4 de olabilir
A AklinYolu1
Hannaz abla sifir alacam diyip yüz alan ögrenci gibisin
Tamam sen artık gider misin??????Luuuucccccyyyyyyyyy Lucy Lucy Lucy Lucy
Önce bi günaydın diyim