Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Valla çok iyi durumdayım hiçbir sıkıntı yok 😁 İstanbul’daysan seni de götüreyim bir çırpıda bitiyor 😃😃
Ankara’dayım 🥲🥲
Ayda en az 1 kere trekking yapıyorum yoksa İstanbul’un, işin stresine dayanmam mümkün değil 😅 valla dediğin gibi çok iyi geldi çok pozitifim mutluyum 🥰🥰
Bende öyle gerginim ki bugun keske orda olup yürüsem nasıl iyi gelirdi

İyi geceler 🌙

Kahvaltı:
1 kase ezogelin çorba

Öğle
Yarım ekmek peynirli sandviç ve çok az kuru yemiş

Akşam

1 porsiyon köfte
Ayran
Tatlı(300 kalori hakkımı kullandım)

Bu arada ben de spor ve adım yarışına katılmak istiyorum. Beni de eklerseniz sevinirim.

Bugün trekking yapmak için Kırklareli’ne gittim ve doğasına hayran kaldım, tam sonbaharda gidilmedik bir yer.

Bugünkü adım sayım 26279, trekking yaptığım için de 1900 kalori yakmışım.

@Bonus
Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3504912 Eki Görüntüle 3504913
Bu adıma ne yesen hak canım.
Manzara harika 🌸

Ankara’dayım 🥲🥲

Bende öyle gerginim ki bugun keske orda olup yürüsem nasıl iyi gelirdi
Doğanın taşın toprağın bize verdiği terapinin topraktan gelip toprağa gidişimizle bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Kimyamızda var bundan huzur duymak.
Gerçekten 4 duvar arasından çıkmamız gerek

Doğanın taşın toprağın bize verdiği terapinin topraktan gelip toprağa gidişimizle bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Kimyamızda var bundan huzur duymak.
Gerçekten 4 duvar arasından çıkmamız gerek
Kesinlikle öyle . Bu hafta o kadar az dışarı cıktım ki havalar serinledi okul yoktu çıkmaya bahanem olmadı cocuklarla cıkasım gelmedi. Kendimi bi evden atmam gerekiyo

Kesinlikle öyle . Bu hafta o kadar az dışarı cıktım ki havalar serinledi okul yoktu çıkmaya bahanem olmadı cocuklarla cıkasım gelmedi. Kendimi bi evden atmam gerekiyo
Bende öyleydim bu hafta. Yine çıkamıyordum ki son anda dışarı attım kendimi. Tabi keşke böyle bir doğa yürüyüşü yapabilseydik

X