- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.161
Yeniyo mu o yeniyo muKarikatürü nerde onun. Hani sapkali paltolu olan :)))
Nisa sen bulursun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeniyo mu o yeniyo muKarikatürü nerde onun. Hani sapkali paltolu olan :)))
Nisa sen bulursun :)
Yok yuze sürülüyor.kirisikliklara iyi geliyormus:)Yeniyo mu o yeniyo mu
Hay Allah ya böcek işleri çok sıkıntı tün apartman ilaçlanmalı malesef 4 5 ay sürme dönemi de yumurtaların canlanmasını önlemek için 1 böcek 1 gecede tüm siteyi dılanıp gelebilecek kapasitede oluyormuş. İnternetten araştırsana farklı yada doğal çözümler var mı diyekızlar galıba tasınıcam
kıralık ev arıyorum suan evı kıraya verıp onun gelırıyle kırayı karsılıcam satmayı bekleyemem
ılaclama sırketı 2 haftada bır ılaclatmanız gerek 4 gunde evden dısarda kalmanız gerek cunku zehırlı 4-5 ay bu sekılde gıder dedı
baska yere sorduk oda aynı seyı dedı
bocegın resmını cekmıstım gosterdım gumuş bocegı dıye gecıyormus fare olsa daha kolay bu cok lanet bırsey dedı tum apt ılaclanmalıymıs apartman ıcınden gelıyormus
apartman ılaclamaya heveslı degıl bırde buna mı para vercez dıyorlar bızım evde yok dıyorlar
ev arıyorum haldır haldır
tasınalı 1-2 ay olmustu onca emek onca masraf
Gel sarılayımKız diyet topiğimi yemek tarif sayfasımı naptınız... bende diyeti bozdum bugün biri kafamı koparsın ama önce ben kocanınki kopartim kanıma girdi
Hosbuldum canim sizler varsiniz diye takilayim buralarda dedim ama henuz baslayamadim diyete :))Canım hoşgeldin seni gördüğüme cookkk sevindim :)
Kalbimi okudun :)
Aşkolsun sana üzüyorsun ama bizi
Tığ olmasin o tamam hocam seni dinliyorumm o zaman benim kocum sensin diyetisyenim olarak atiyorum seniHoşgeldin leylmira dediğimi yap yaptığımı yapma tıy gibi olursun o zaman
Ne kadar da benden biriama henuz baslayamadim diyete :))
Hayatının hatasını yaptın şu anTığ olmasin o tamam hocam seni dinliyorumm o zaman benim kocum sensin diyetisyenim olarak atiyorum seni
Emzirirken kilo veren senmisin namin bizim buralara kadar geldiNe kadar da benden biri
Hoşgeldin:)
Benim kuzen o yanlis yapamaz bana emiceme ispitlerimHayatının hatasını yaptın şu an
Naptin fatma pazartesi bugun. Carsamba gunu maaslari kupa olarak alacagiz.Kız diyet topiğimi yemek tarif sayfasımı naptınız... bende diyeti bozdum bugün biri kafamı koparsın ama önce ben kocanınki kopartim kanıma girdi
Sen diyete baslamazsan diyet sana baslar hic affetmez.2 kgmi soz vermiyeyim deneyeyim hic bisey yemiyim carsambaya kadar :!+?:
Hosbuldum canim sizler varsiniz diye takilayim buralarda dedim ama henuz baslayamadim diyete :))
Hayatının hatasını yaptın şu an
Hayatının hatasını yaptın şu an
Pampa ne hesaplıyorduk şimdi bana bı arttırırken not alayım :))M e g g ve Hannaz motivasyondan ve eglenceden sorumlu bakanlar .
Muttapa7555 genel duzenden sorumlu bakan .
N nscckts menulerden sorumlu bakan
_Makaron_ hesaplamalardan sorumlu bakan
@tulipa kacamaklardan sorumlu bakan
@TopraKahveBob tarti resimlerinden sorumlu bakan.
@Sarellam korumalardan sorumlu bakan. Hedef kilosuna ulasti ve koruyor.
Ve artik baska topiklerde takilanlar icin yarisma disi secenegi de kalkmis bulunmaktadir. Liste ona gore duzenlendi.