- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.141
Valla unutmam pek mumkun olmuyoDiyetimde künefe var ara öğün
Kıyamam unuttun mu yemeye yemeye:)
Esim sagolsun tatli aseriyo kendisi
Bende bazen dayanamiyorum tabi ona eslik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla unutmam pek mumkun olmuyoDiyetimde künefe var ara öğün
Kıyamam unuttun mu yemeye yemeye:)
Kuru kayısıyı nasıl can çekiyor ya hiç tatmadım o duyguyuOlsun sen yine de sutlu nescafe yi dene bir ara bak cok guzel valla billa yanina da kuru kayisi imhh canim cekti
Eşin haklıValla unutmam pek mumkun olmuyo
Esim sagolsun tatli aseriyo kendisi
Bende bazen dayanamiyorum tabi ona eslik ediyorum
Diyeti ben yapiyorum ona noluyosaEşin haklı
Bugun keklerle imtihan veriyorum resmen. Neyse ki chai latte tatlıymış. Akşama ne var tabi ki brokoli.Kuru kayısıyı nasıl can çekiyor ya hiç tatmadım o duyguyu
Hep çikolata pasta çeker can dediğin
Hani mesela dedimKuru kayısıyı nasıl can çekiyor ya hiç tatmadım o duyguyu
Hep çikolata pasta çeker can dediğin
Beni kaysiyla ikna edemezsin cheese cake bi derece :)Hani mesela dedim
Aklinyolunu ikna ediyim diye caktirma
Şaşırdım mı? HayırBugun keklerle imtihan veriyorum resmen. Neyse ki chai latte tatlıymış. Akşama ne var tabi ki brokoli.
Araliktan beri 77 den 67 e dustum. 10 kilo vermistim takimlarda ama mezun olunca birazi geri geldi simdi tekrardan basladim 2 ay vaktim var. Zorlu kilolar 60 li kilolarKiz o aciktiriyor beni. Lattenin iyi tarafi tok tutmasi. Kac kilo verdin biraz anlat bakalim.
Gunduz kilo alip aksam veriyorum:)Şaşırdım mı? Hayır
Himmm onada care var bizde careler bitmez. Hurmali kuruyemisli barlar var onlar olurmu bacimBeni kaysiyla ikna edemezsin cheese cake bi derece :)
Biliyorum kamptan cikinca kilo aliniyor. Bizim korumada olan arkadaslar var. Hepimiz karisigiz. Koruma donemi daha zor bence.Araliktan beri 77 den 67 e dustum. 10 kilo vermistim takimlarda ama mezun olunca birazi geri geldi simdi tekrardan basladim 2 ay vaktim var. Zorlu kilolar 60 li kilolar
Evet ya senelerdir koruyamadigim icin verip verip geri aliyorum bu sene son olsun insallahBiliyorum kamptan cikinca kilo aliniyor. Bizim korumada olan arkadaslar var. Hepimiz karisigiz. Koruma donemi daha zor bence.
Ben asla ihanet etmiyorum hep alıyorumGunduz kilo alip aksam veriyorum:)
Caresi 21 gun sekersiz diyet. Baslamistim 18 gun surdu. Yine başladım. Kafedeki kadin cayima gizlice şeker koymus.:) Bu çarşamba yine basliyorum.Himmm onada care var bizde careler bitmez. Hurmali kuruyemisli barlar var onlar olurmu bacim
Bide çikolata barı varHimmm onada care var bizde careler bitmez. Hurmali kuruyemisli barlar var onlar olurmu bacim
Korumadiktan sonra kilo vermek gercekten iskence. Nehir gelmisken sana da bi gorev verelim.Evet ya senelerdir koruyamadigim icin verip verip geri aliyorum bu sene son olsun insallah
Senin kilo stabil.yediklerinle bu da basari aslinda:)Ben asla ihanet etmiyorum hep alıyorum
Snickers. :)Bide çikolata barı var
Tişikkirlir sipirminSenin kilo stabil.yediklerinle bu da basari aslinda:)
Karikatürü nerde onun. Hani sapkali paltolu olan :)))Tişikkirlir sipirmin