- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.121
Guluyorum diye seettim:)Ayy tamam canımm:))
Bi de latte içip guc kazanayım dimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guluyorum diye seettim:)Ayy tamam canımm:))
İçmelisin:)Guluyorum diye seettim:)
Bi de latte içip guc kazanayım dimi :)
İnsanların baharati cok. :)İçmelisin:)
Latte çoğu insandan faydalı
Latte kolik seniiiİnsanların baharati cok. :)
Bundan sonra ben de bos bulduğum listelere adımı yazdırıcam. Maksat çeşitlilik olsun:)
Ahaha hee dimi çünkü her listeye giriş 500 kalori yaktırıyor:)İnsanların baharati cok. :)
Bundan sonra ben de bos bulduğum listelere adımı yazdırıcam. Maksat çeşitlilik olsun:)
Bi deri bi kemik kalmissin canim ama yapma boyle
Hoşgeldin komşucum boş mu geldinHelloo kizlar ben yan komsu
Aklinyolu1 daveti uzerine sohbete geldim
Hahaha baklavayı az yiyorum ondan cılız kaldım böyleBi deri bi kemik kalmissin canim ama yapma boyle
Kahve getirdiydim yaaHoşgeldin komşucum boş mu geldin
Kızlara brokoli salatası bana da bi künefe fena olmazdı
hosgeldın :)Helloo kizlar ben yan komsu
Aklinyolu1 daveti uzerine sohbete geldim
Haa tamam o zaman ellerimle baklava borek acsyip tatlim sen iste yeter hemide dondurmaliHahaha baklavayı az yiyorum ondan cılız kaldım böyle
Hosbuldum canimhosgeldın :)
Latte kolik seniii
Hazir latte mi iciyorsun canim
sutlu nescafe de isini gorur bence hem seker almamis olursun kilo vermen de hizlanir boylece nacizane fikrim
Diyetimde künefe var ara öğünKahve getirdiydim yaa
Brokoli yemekten skilmislardir diye seyettim
Sen diyet yapmiyormusun bakim neymis o kunefe ben bilmiyorum oyle bi tatli mi vardiki
Yaa nasıl da uyum sağladı hemen cansınHaa tamam o zaman ellerimle baklava borek acsyip tatlim sen iste yeter hemide dondurmali
Olsun sen yine de sutlu nescafe yi dene bir ara bak cok guzel valla billa yanina da kuru kayisi imhh canim cektiTam da chai latte almışken bunu soylemeyecektin. :) evde yaptigimin kalorisi az 73 kalori ve ben uce bölüyorum onu.
Kiz o aciktiriyor beni. Lattenin iyi tarafi tok tutmasi. Kac kilo verdin biraz anlat bakalim.Olsun sen yine de sutlu nescafe yi dene bir ara bak cok guzel valla billa yanina da kuru kayisi imhh canim cekti