Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım ben daha önce 105 den 63 e indigimdede tahıl grubunu komple kesmiştim biraz karatay benziyormuş ama o zamanlar karatay bilmiyordum . Tek fark ben süt yoğurt ve meyveyide kesmiştim. Protein ağırlıklı sınırsız et yağlı yağsız + peynir yeşillik sebze yemekleri yiyordum.
Mesela bugün sabah 10 sirkeli su 11 kolajenli kahve saat 13 de kahvaltı yaptım 2 yumurta çok az tereyağda +1 dilim tuzsuz köy peyniri + 6 tane tuzsuz zeytin 8 çiğ fındık yedim baya tok kalktım. Ama ekmek aşığı olarak fındık badem olmasa bu diyeti yapamam. Şuan tokum baya bilmiyorum kilo verilmi bu şekilde salı günü belli olur. Kilo alırsam yada vermezsem diyetisyene baslayacagim. 💞.
Son cümleni sillll lütfen ❤️kolaylıkla vereceğiz kilolarımızı🤲🏻💪🏻❤️

Benim bacaklar bebecik sayılır mı 😁
Keşke senin dediğin gibi yürüyüşler yapabilsem
Amaaa Allah büyük, beni ayağa kaldıran Rabbim uzun yürüyüş te nasip eder 😉
İnşallah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin abla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sonra yarışalım senle ❤️

29.12.20232024
Jasminium84 Jasminium84 61.5563.55
@Nergis 356169
sibel_84 sibel_84 74.5572.2
@Tutku447984
@Ellssa71.872.2
@60kiloyum89.586.2
@gezegenfeza75.373.9
Elhan Elhan 69.772.7
@Mthn8378.975.9
bu tabloda son 1 yıldır burada devam eden arkadaşlarımızı aldım.
hepimizin iyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıkları var ve biz bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz
hadi kendimiz için başlama günü bugun:KK200:
Offff bir ileri iki geri gidiyorum resmen halime bak 😔

Taze fasülye pilav yoğurt menüm

Taze fasulye+ pilav + salata :21:ben ne yiyeyim bilmiyorum. :işsiz:

Aynı menü. Ama bana farklı menü 😂😂
Benim menü de sizinkilerde aynı, taze fasülye günü olmuş resmen 😅

Canım ben daha önce 105 den 63 e indigimdede tahıl grubunu komple kesmiştim biraz karatay benziyormuş ama o zamanlar karatay bilmiyordum . Tek fark ben süt yoğurt ve meyveyide kesmiştim. Protein ağırlıklı sınırsız et yağlı yağsız + peynir yeşillik sebze yemekleri yiyordum.
Mesela bugün sabah 10 sirkeli su 11 kolajenli kahve saat 13 de kahvaltı yaptım 2 yumurta çok az tereyağda +1 dilim tuzsuz köy peyniri + 6 tane tuzsuz zeytin 8 çiğ fındık yedim baya tok kalktım. Ama ekmek aşığı olarak fındık badem olmasa bu diyeti yapamam. Şuan tokum baya bilmiyorum kilo verilmi bu şekilde salı günü belli olur. Kilo alırsam yada vermezsem diyetisyene baslayacagim. 💞.
Kuruyemislerin makul ölçüde kilo verirsin 👍 ben diygusal açlıkla geberene kadar kuruyemis yiyordum😅 . Tabi vitaminlerin ne seviyede o da önemli. Dyt destegi alirken tahlil istiyorlar. 6 aydir falan tahlil yapilmadiysa kendin de yaptirabilirsin

Kuruyemislerin makul ölçüde kilo verirsin 👍 ben diygusal açlıkla geberene kadar kuruyemis yiyordum😅 . Tabi vitaminlerin ne seviyede o da önemli. Dyt destegi alirken tahlil istiyorlar. 6 aydir falan tahlil yapilmadiysa kendin de yaptirabilirsin

Aralık ayında 6ay doluyor galiba ozaman tekrar baktiracagjm hem karatayda 1 ay olucak kan seviyeme yansımasını da görmüş olurum . Ay çok zor ya 😔

X