Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim saçlar beyaz ama ahahahhaha Allah başımızdan eksik etmesin canım anam canım babamda ne kötü bi gen varsa onu almışım🤣🤣🤣🤣

Hayatım soğuk yürüme taksiyle git🤣🤣
Benim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anam:cry:
Durup dururken ismimle seslendi ve " olgunlaşmissin " dedi. Yanimda en kucuk kardesim var , dedim herhalde abla oldugum belli agir oturakli bir hateketimi gordu onu övuyor. Sonra da demesin mi saclarin beyazlamis 😔ki yeni görmüyor, her görüştüğümüzde bunu soyler annem.
Tepki gösterince de saci beyazlayana oyle derler, kotu bir sey mi olgunlasmak vs diyo. Kardesime de cenen one dogru çıkık dislerini yaptirsana vs diyo🥴 fiziken de kendini över durur. Neyse annemin bende fiziki kusurlar bulmasi hic hoşuma gitmiyor. Bir sure insan ailesinden uzakta kalinca yillarca nelere maruz kaldigini daha iyi anliyor. Akrabalari gectim neden anne babalar cocuklarini kötülemeyi bu kadar seviyor ya :KK12:

Moral bozmak yok. Hedef ileri. Hucummmmm
Bugün fasulye günü olsun o zaman
Yok yok modumuzu düşürmeden hedefimize doğru gideceğiz inşallah 🙏🏻 🥳

Olsun be kaptanımmm, eksilerimiz bol bol olsun 🫶🏻🥰

İşte buuuuu
Alnından öpüyorum seni. Bu şekilde çok güzel eksi gelecek eminim. 😘😘
Yaaaaa öperim ben de seni kaptanımmm 😘😘😘🥰
İnşallah kaptanım 💃🏼

😶 ben de demeyim dedim ama bu ne hep aynı yerdeyiz :KK14:
Sorma sormaaa, yılbaşında hedefimize ulaşmış olsak ne olur ki 🤷🏼‍♀️

Afiyet olsun casminim. Beyaz barbunya ile zenginlestirdim taze fasulyeyi . :KK69:
Oooo farklı bi yorum bi dahaki sefere deneyeyim, ellerine sağlık afiyet olsun çiçeğim 🥰

Benim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anam:cry:
Durup dururken ismimle seslendi ve " olgunlaşmissin " dedi. Yanimda en kucuk kardesim var , dedim herhalde abla oldugum belli agir oturakli bir hateketimi gordu onu övuyor. Sonra da demesin mi saclarin beyazlamis 😔ki yeni görmüyor, her görüştüğümüzde bunu soyler annem.
Tepki gösterince de saci beyazlayana oyle derler, kotu bir sey mi olgunlasmak vs diyo. Kardesime de cenen one dogru çıkık dislerini yaptirsana vs diyo🥴 fiziken de kendini över durur. Neyse annemin bende fiziki kusurlar bulmasi hic hoşuma gitmiyor. Bir sure insan ailesinden uzakta kalinca yillarca nelere maruz kaldigini daha iyi anliyor. Akrabalari gectim neden anne babalar cocuklarini kötülemeyi bu kadar seviyor ya :KK12:
Benim annem de öyle, överken dövenlerden 🤭

Taaa genç kızlığımdan hatırlarım, sen çok güzel değilsin de hoş bi havan var derdi
Ya da senin kalçaların baban tarafına benziyor geniş, benimkiler güzeldir derdi gibi gibi

Hatta daha dün, bi arkadaşının kızından bahsederken ben de sen yaşın ilerledikçe kötü oldun diyordum x senden 1 yaş büyük senden daha çok çökmüş dedi 🙈🙈

Söylesen dobrayim derler :KK14:aradaki ince çizgiyi fark etmemeleri çok kötü. 🥺 Takılma kuzum. Senle alakası yok pigmentler yapıyor irademiz dışında olan bir şey şimdi buna oturup uzulelim mi...büyüklerimiz kırdıkları ile kalıyor.

Benim annem de öyle, överken dövenlerden 🤭

Taaa genç kızlığımdan hatırlarım, sen çok güzel değilsin de hoş bi havan var derdi
Ya da senin kalçaların baban tarafına benziyor geniş, benimkiler güzeldir derdi gibi gibi

Hatta daha dün, bi arkadaşının kızından bahsederken ben de sen yaşın ilerledikçe kötü oldun diyordum x senden 1 yaş büyük senden daha çok çökmüş dedi 🙈🙈
Ben az çökmüşüm arkadaşın kızı daha çok çökmüş neresinden tutsan elinde kalıyor tee yarabbim. :KK43:gül geç kuzum sen de. Üzülecek o kadar derdin içinde buna mi takilacagiz.

Lastiğin eskimiş olabiler mi :confused: Günaydın tatlı annem :KK60:
hahahaha yokk kııaazzz lastikler yerinde bide yeni almıştım olmamıştı moralimi bozamazsın biilleeeeee😁😁😁😁😁😁
Hemen de moralmanlarini kır kizcelerimin. Jou Jou dinleme canım sen onları doğru yoldaşın patır patır patır gidecek o kilolar

😘😘😘

Çıktım canimcim hava mis tertemiz de accik soguk

Hem de nasıl. Sabah tartıldım kilomu görünce iyice gaza geldim. 😁😁
sibesolummm tabiki gidecekk 😍😍😍😍

Taze fasulye+ minnak ölçüde pilav yemeye niyetlendim kaptanım. :ıslık:antin kuntin şeylerden başka diyet malzemem yok. :cry:
Afiyet olsun hocam. Daha yemek işine gecemedim. Şimdi market yapıp gelmem lazim
Yok yok modumuzu düşürmeden hedefimize doğru gideceğiz inşallah 🙏🏻 🥳

Olsun be kaptanımmm, eksilerimiz bol bol olsun 🫶🏻🥰

Yaaaaa öperim ben de seni kaptanımmm 😘😘😘🥰
İnşallah kaptanım 💃🏼

Sorma sormaaa, yılbaşında hedefimize ulaşmış olsak ne olur ki 🤷🏼‍♀️

Oooo farklı bi yorum bi dahaki sefere deneyeyim, ellerine sa.ğlık afiyet olsun çiçeğim 🥰
Bu hafta rekor üstüne rekor kıracağız canım benim.

Keşke böyle olmasa ama yapıyorlar bunu maalesef 😖

X