Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar regl döneminde hem ödem atıcı hemde regl için bitki çayı önerebilirmisiniz karnım davul gibi olmuş
Bir tutam maydanoz, bir limon çekirdekleri çıkarılmış tekerlek dilimlenmiş, bir yeşil elma yoksa herhangi biri de olur, bir kabuk tarçın, üç beş karanfil. Bunların hepsi tikirdadiktan sonra üç dakika haşla. Altını kapat içine bir yemek kaşığı yeşil çay yoksa bir poşet de olur at demlemeye bırak. İlidiktan sonra bardak bardak iç. Tercihen yemeklerden yarım veya bir saat önce.

Söylesen dobrayim derler :KK14:aradaki ince çizgiyi fark etmemeleri çok kötü. 🥺 Takılma kuzum. Senle alakası yok pigmentler yapıyor irademiz dışında olan bir şey şimdi buna oturup uzulelim mi...büyüklerimiz kırdıkları ile kalıyor.
Yok ben de bileniyorum saldiriya geçiyorum artik:KK12: aynisini yapayim yaptigi yanlisi anlasin istiyorum. Tabi sonu ne olur küser mi bilemiyorum:KK64:Bir iki daha çatasim var , sonra söz birakicam 😅

Yok ben de bileniyorum saldiriya geçiyorum artik:KK12: aynisini yapayim yaptigi yanlisi anlasin istiyorum. Tabi sonu ne olur küser mi bilemiyorum:KK64:Bir iki daha çatasim var , sonra söz birakicam 😅
Aman diyim kuzum öyle yapma. Tatlı bir üslupla anne tamam biliyorum kötü bir niyetin yok ama bu konuda hassas olabiliyorum böyle konuşma lütfen de...Ben anneyim bana bu şekilde davranamazsin der bir de triplere girer daha çok üzülürsün.

Sordum ama cevap yazılmadı veya yine görmedim kuzum. Dur büyük kaptanı etiketleyeyim bizi aydınlatsın. 👈🙏 LenaG LenaG
Regl mevsim geçişlerinde erken/geç olabiliyor sıkıntı etme tatlım. Canı isterse gelir. Başka bir sıkıntı olmamıştır umarım. 🙏
Oyhhh gelse de bi rahatlasak🤣🤣 şişiyorum abbaaaa🤣
Kaptanceeğzim aydınlatsın bugün son gün demişti bakalım ❤️

Aman diyim kuzum öyle yapma. Tatlı bir üslupla anne tamam biliyorum kötü bir niyetin yok ama bu konuda hassas olabiliyorum böyle konuşma lütfen de...Ben anneyim bana bu şekilde davranamazsin der bir de triplere girer daha çok üzülürsün.
Tamam öyle yapayim yapar valla :olamaz: oh be rahatladım :rolleyes::KK68::KK19:

iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
sabah kalktığımdan bu yana yazlık ve kışlık giysilerle uğraşıyorum. yeni oturdum bir kahve içtim ara öğünümü yedim. valla kıyafet çok olunca yer değiştirmek o kadar zor oluyor ki anlatamam. ama kaliteli şeyleri vermeyi gönlüm el vermiyor. arada birşeyler almışım, birşeyler de vermişim ama yok sığmıyorlar hiçbir yere. çok uğraştırdı bizi bu iş, yordu.

Allah zihin acikligi versin cnm

Ayy darisi benaa

Yuru be kaptanimm👏👏👏👏

Ben sadece saç için kullandım içme olayını bilmiyordum

Ben online diyetisyenle çalışıyordum çok da memnundum insan tartı fotosu atacak diye de baya geriliyor canım üstelik sık sık yokluyorlar veya yediklerinin fotosunu istiyorlar bence daha ilgililer tek eksik o cihaz ölçümleri oluyor ama paket almadan sadece ölçüm için gelmek istiyorum diyip yüzyüze bir diyetisyende de ölçülebilirsin arada

Günaydııınnn queennn ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın Nergis çiçek ❤️

Günaydın canım nasıl kaptan ama dimiii ❤️

Günaydııınnn ❤️ben de bendeee yürüyeceğim 💪💪💪

Canım Allah zihin açıklığı versin 🙏 Başarılar dilerim (ne sınavıı )

Günoooo ❤️ Harika bir duygu dimi 🥰

Günaydın kaptanım 💙ben de birazdan çıkacağım 💪

Günaydııınn canım ❤️
Teşekkür ederim canım ales
Allah kalbine sakinlik , zihnine açıklık versin. Zamanı en güzel şekilde değerlendirip tüm sorulara en doğru seçeneği isaretlemeni nasip etsin kuzum. :dua::dua::dua:Basarilar dilerim. ☺️
teşekkür ederim kızlar 😍
Canım yüzyüze de iyi birini bulamazsan online da güzel oluhor ayda falan da devletin diyetisyenine gidip ölçümlerini yaptırabilirsin 😍

🥰🥳🥳🥳🥳

Allah yardımcın olsun canım ne sınavı 🙏
ales canım çok teşekkür ederim ☺️
Bekleyip görcez 😁😁 Bu arada bana sen lazımmışsın.😂😂

Kaptanın etiketlerin :63::63:

Bu saate mı kaldın. Ahhh oldu ödem

Size güvenim tam canım benim

Afiyet olsun. Ama bundan sonra daha da dikkatbediyoruz söz mü?

Senin mavi kalbini severim ben. Günaydın canimcim

Başarılar canım sen yaparsın. Mevlam zihin açıklığı versin.

selam kızlar
Napıyorsunuz
Var mı spor yapan

Bugğn biraz daha iyim hafif de olsa bi yürüyüş bandına veya eliptik bisiklete çıkma planlarıö var biraz dinleneyim

Yemeğimi yaptım çamaşır bulaşık hepsini hallettim bi redbull şekersiz içsem mi spora destek olur 😁

selam kızlar
Napıyorsunuz
Var mı spor yapan

Bugğn biraz daha iyim hafif de olsa bi yürüyüş bandına veya eliptik bisiklete çıkma planlarıö var biraz dinleneyim

Yemeğimi yaptım çamaşır bulaşık hepsini hallettim bi redbull şekersiz içsem mi spora destek olur 😁
Sen başla bende ip atlayarak sana eşlik edeyim birazdan canım

X