- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.001
Amin bacim. Sabah sabah hızlı treni kaçırarak güne basladim. Bu saatte ucak da yok. Otobusle tıngır minfir gidicem umarım yetisirimÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin bacim. Sabah sabah hızlı treni kaçırarak güne basladim. Bu saatte ucak da yok. Otobusle tıngır minfir gidicem umarım yetisirimÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Saat 7.38 erken değil ki bu aralar kaçta yatarsam yatim kurulmuş saat gibi 7 de uyanıyorum niyeyse. Soluğu burda alıyorum nasıl bir aşk gördün müOhaaa Muttapa7555 sabahın korunde yazdığımı beğendin hemen :)))
Vay ya çalışmıyorum dedin sabah 7de kalkıyorsun, helal olsun. Ay ben senin yerinde olsam koltukla aşk yaşarim:))Saat 7.38 erken değil ki bu aralar kaçta yatarsam yatim kurulmuş saat gibi 7 de uyanıyorum niyeyse. Soluğu burda alıyorum nasıl bir aşk gördün mü
Yollardasın sen yani Hayırlı yolculuklar sağ salim git gel hayırlı haberlerleAmin bacim. Sabah sabah hızlı treni kaçırarak güne basladim. Bu saatte ucak da yok. Otobusle tıngır minfir gidicem umarım yetisirim
Vay ya çalışmıyorum dedin sabah 7de kalkıyorsun, helal olsun. Ay ben senin yerinde olsam koltukla aşk yaşarim:))
Çıkacağım derken artı çıkaçağım mı demek istedin o olur arada. Lucy seni yiyebilir tatlı niyetine isim de müsait şeker orucuna başladı mı o bari ordan yırtsanBu arada ben bu hafta cikacagim, stresten yiyorum yalan söyleyemeyeceğim.
Artı evet. Bu telefondan yazınca niye ayyas gibi yazıyorum ben de anlamadım :))Çıkacağım derken artı çıkaçağım mı demek istedin o olur arada. Lucy seni yiyebilir tatlı niyetine isim de müsait şeker orucuna başladı mı o bari ordan yırtsan
Bence telefonlar ayyaş benimki de aynı bazen yazdıklarımı kendim bile anlamıyorumArtı evet. Bu telefondan yazınca niye ayyas gibi yazıyorum ben de anlamadım :))
İçme latte al paketi karşına çay için karşılıklı.... ay ben bugün ki tartıdan memnunum. Yarın sabah sana günlüğü yollarım. Akşam kayınvalideye gideceğiz yemeğe Allah yardımcım olsunGunaydin kizlar,
Ben bugun latteyle degil cayla basladim. Bu hafta 60 i gorur muyum gorurum belkim.
Yok canim yaz yarin yine, carsamba gunu yollarsin.İçme latte al paketi karşına çay için karşılıklı.... ay ben bugün ki tartıdan memnunum. Yarın sabah sana günlüğü yollarım. Akşam kayınvalideye gideceğiz yemeğe Allah yardımcım olsun
Tamamdır çarşamba yollayayım bende salama aynı şeyi mi yapsam ay ben nohut yemeğini çok seviyorum ya uzun zamandır yapmıyordum çok yiyorum diye dün yaptım her öğün yesem mutlu olcam neyse ki 5 kaşıkla falan sınırlandırmaya çalışıyorumYok canim yaz yarin yine, carsamba gunu yollarsin.
Latte nin resmini yaptirip karsima koyucam.
Tamamdır çarşamba yollayayım bende salama aynı şeyi mi yapsam ay ben nohut yemeğini çok seviyorum ya uzun zamandır yapmıyordum çok yiyorum diye dün yaptım her öğün yesem mutlu olcam neyse ki 5 kaşıkla falan sınırlandırmaya çalışıyorum
Kendime minik tabak aldım bir kepçe de tıka basa doluyor gözümde gönlümde doyuyor bende işe yaradı tavsiye ederim yoksa ohooooAy ben de cikolatayi yaptirayim, sonra yas pasta var, supangle var, pogaca varrr , sonra mocha laarim varr. Var da varrr.
Ben de seviyorum yemeyi kiz. Kasik filan kesmiyor beni , o yuzden tatli kasigina indirdim.
Kendime minik tabak aldım bir kepçe de tıka basa doluyor gözümde gönlümde doyuyor bende işe yaradı tavsiye ederim yoksa ohoooo
Senin duvarlar doldu
Ay inşallah canım ya ay 60 olsam son 5 kilo kalacak gerçi 40larda ideal diyor senin hesaplama ama olamam ben ya çok çirkin oluyorum öyle kara kuru bişey sade basen kalıyorAynen artik boyle pratik davranmaliyiz. Yoksa isin ucu kacar canim. Sen de ben de 50 lileri gorecegiz burada.
Ay inşallah canım ya ay 60 olsam son 5 kilo kalacak gerçi 40larda ideal diyor senin hesaplama ama olamam ben ya çok çirkin oluyorum öyle kara kuru bişey sade bazen kalıyor