- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Canım çok yoğurt tüketiyorsun maşallah sebebi var mı sevdiğinden miB bilinmeyenkullanici
Kahvaltı: sucuklu yumurta 400 gr yoğurt
Ara: 200 gr yoğurt
Akşam: bir tabak tavuk sote
400 gr yoğurt
3200 su
Kahvaltı dışındakileri tamamlayacağım.
kac kiloydu arkadaşınPaylaşmak istedim...bence fena değil...arkadaşım 2 haftada 6 kilo verdi ama her diyet herkese uymaz di mi
Canan hoca ne dıyor doyana kadar yıyın ki en az 5 saat tok kalabılesınızBu arada öglen menümü de yazayım canlar...
Hindi goğsü ile hazirladigım havuçlu rokalı yeşil salata 1 fincan yeşil çayama doymadim
bence balık yerınde herhangı bır proteınde olabılırBu liste bir diyetisyen listesi mi nedir hoşuma gitti ama balık yemiyorum ondan zorlar beni
Yoğurdu çıkarırsan çok az bence. Yoğurt tok tutar dıyemı çok yıyorsun n acabaB bilinmeyenkullanici
Kahvaltı: sucuklu yumurta 400 gr yoğurt
Akşam: bir tabak tavuk sote
400 gr yoğurt
3200 su
Kahvaltı dışındakileri tamamlayacağım.
o nasıl bır spordur öyle.75 dakika fitness
20 dakika eliptik
5 dakika kürek çekme
100 dakika yürüyüş 5 dakika koşu
3 lt su
Sabah 08.00
1 hurma
sade kahve
09.15
Yarım kibrit kutusu peynir
Yarım adet cısss
Çay
Öğle 14.15
Koca bir tabak Lorlu salata
Yarım kase Yoğurtlu kereviz
Sade soda
Ara 15.30
Sütlü tarçınlı Nescafe
Yarım ceviz
Akşam 17.00 gibi yiyeceğim
5 6 yk ıspanak yemeği
1 2 yk yoğurt
Alınan 800 kcal
Yakılan 600 kcal
Yoğurt kürü yapiyorum bir kaç gündür, dukanın atak evresi ile de birleştirdim. Pazartesi İsveç diyetine geçeceğim.Canım çok yoğurt tüketiyorsun maşallah sebebi var mı sevdiğinden mi
Nasıl oluyor yoğurt kürüYoğurt kürü yapiyorum bir kaç gündür, dukanın atak evresi ile de birleştirdim. Pazartesi İsveç diyetine geçeceğim.
kac kiloydu arkadaşın
Karatayda 3 ögunmu yıyorsun.aslında başlangıçta 2,5 öğün alışınca 2 öğün yemek en sağlıklısı .
Canan hoca ne dıyor doyana kadar yıyın ki en az 5 saat tok kalabılesınız
bence balık yerınde herhangı bır proteınde olabılır
Yoğurdu çıkarırsan çok az bence. Yoğurt tok tutar dıyemı çok yıyorsun n acaba
o nasıl bır spordur öyle.ben o kadar yapsam yerden kazımaları gerekırdı herhalde
Süpermiş Ç5 günlük ama ben 3 gün yapıyorum. Günlük 6 bardak yemelisin. İlk gün patates ile, ikinci gün tavuk ile, üçüncü gün balık ile, Dördüncü gün et ile, besinci gün sebze ve meyve, altıncı yedinci günler sadece 1er kilo yoğurt. Ama ben biraz değiştirdim,
Her gün 6 bardak yoğurt sabit.
1. Gün tavuk ile,
2. Gün sebze ile(meyve yemedim),
3. Gün yani bugün tavuk ile.
4. Gün sadece bir kilo yoğurt yiyeceğim ve bitireceğim.
Vaaav harika bir menüÖğle 12de duble türk kahvesi
Saat 2de bi tabak kısır-2 köfte
Saat 19da brokoli salatası
B bilinmeyenkullanici
Hiçbir şey yememişsin ki.Öğle 12de duble türk kahvesi
Saat 2de bi tabak kısır-2 köfte
Saat 19da brokoli salatası
B bilinmeyenkullanici
Ben bu diyet programını beğendim canım ama var ya Karatay yüzü nden patetesten korkar oldum..5 günlük ama ben 3 gün yapıyorum. Günlük 6 bardak yemelisin. İlk gün patates ile, ikinci gün tavuk ile, üçüncü gün balık ile, Dördüncü gün et ile, besinci gün sebze ve meyve, altıncı yedinci günler sadece 1er kilo yoğurt. Ama ben biraz değiştirdim,
Her gün 6 bardak yoğurt sabit.
1. Gün tavuk ile,
2. Gün sebze ile(meyve yemedim),
3. Gün yani bugün tavuk ile.
4. Gün sadece bir kilo yoğurt yiyeceğim ve bitireceğim.
Biraz keyifsizim hiç iştahım yoktu bugün :/Hiçbir şey yememişsin ki.
Çok mersi :)Vaaav harika bir menütam benlik
Nasil yani sinsirella sabah yemiştir diye düşündüm...gözümden mi kaçmiş..ee yetişemiyorum sizeHiçbir şey yememişsin ki.
evet mesajında öyleydi. Konuyu bilmiyorum ama inşallah tez zamanda düzelirsin.Biraz keyifsizim hiç iştahım yoktu bugün :/
Çok mersi :)
Orasını bilmiyorum canım sabah belki atmıştır ama ben sadece bunlar diye düşündümNasil yani sinsirella sabah yemiştir diye düşündüm...gözümden mi kaçmiş..ee yetişemiyorum size
Teşekkür ederim inşallahevet mesajında öyleydi. Konuyu bilmiyorum ama inşallah tez zamanda düzelirsin.