- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Sabah onun yerine başka bir CIS tercih ettimTartıldım cnm.düne göre 300 gr daha vermişim
Evde kendim yaptım,hamurunu ince mayasız yaparsan zararı yok dıyor Karatay hoca.ayda 1 yıyebılırsın.
Canımmm buralardayım ama aşırı yoğunluk var yine.Kızlargoldenheart yi gören var mı nerelerde ben mi kaçırdım aralarda..
Kızlar Aklınyolu1 ban yedi canını sıkan bi durum yine o yüzden üyelik iptali istemiş. Yarışmada verimli olamayacağını söyledi. Hepimize istediğimiz kiloya ulaşmamız temennisini gönderdi. Haber vermemi istedi size
Her gun daha iyi.
Deli ya onlar. Sindy ye full hindi eti diyorlar.
Kizlar davul firinim bozuldu hanginiz beddua etti soyleyin.
Üç beyazdan uzak dur cnm. Ekmeği kes tuzu azaltSabah: 1 yumurta
3 zeytin
1domates
1acıyeşil biber
Bu hafta çok ama çok sıkmam gerekiyor kendimi...kilo vermem durdu.öneriniz var mı canlar
Ekmek sıfır zaten ...bu hafta tuzu da azaltıcam...bakalım neler olucak pegasusum...bir arkadaş internetteki bir diyetle 2 haftada 6 kilo vermiş...sonra geri alır mı bilmemÜç beyazdan uzak dur cnm. Ekmeği kes tuzu azalt
Bol su iç,bıtkı çaylarıyla destekle.yanında 30 dk kadar bır egzersız yap farkı görürsün
Sabah onun yerine başka bir CIS tercih ettimbaşka zamana artık
Cnm Karatay yapmayı denedınmı hiç.ekmekte yemiyorsun madem.Ekmek sıfır zaten ...bu hafta tuzu da azaltıcam...bakalım neler olucak pegasusum...bir arkadaş internetteki bir diyetle 2 haftada 6 kilo vermiş...sonra geri alır mı bilmemama yollayabilirsem sizinle paylaşmak isterim.
Ben zaten ilk 12 kilomu karatayla verdim.karataya devam ediyorum..simdi durdu sanırım vücut direniyor.sabretmem ve spora yüklenmem gerekiyor herhaldeCnm Karatay yapmayı denedınmı hiç.ekmekte yemiyorsun madem.
Guzelmis aslinda ama hergun balik var neredeyse o biraz zor. Canim bi gun boyunca corba icmeyi denedin mi. Ozellikle lahanali olursa super olur, evde ne sebze varsa suya at sogan fln da bol baharat, pisince blenderla tum gun ic. Benim dunku detoks da ise yaradi yarim kilo verdim. Aynen benim de kilo durmustu 1 aydir. Dun de sebze suyu ve corba tukettim sadece. Bide eger cok az yiosan bi ogun serbest dene canin ne cekiosa ye iskender fln gotur vucudun kitlemeye almis olabilir.KAHVALTI:Hergün aynı.
2 ince dilim kepekli ekmek,30 gr.taze kaşar.
domates,salatalık5 zeytin(tuzsuz)çay(şekersiz)
1.Gün:
öğle peynirli mantarlı omlet,domates,salatalık söğüş,
2,3 kaşık yoğurt.
akşam:
balık ızgara,yeşil salata.
2.gün:
öğle:
1kepek ekmekli sandviç,domates.salatalık,
1 ayran.
akşam:balık ızgara,yeşil salata.
3.gün:
öğle peynirli kepek ekmekli sandviç,
domates,salatalık,1 ayran.
akşam:ızgara bonfile,
yeşil salata.
4.gun
öğle:
Peynirli mantarlı kepekli makarna,
akşam:ızgara balık,yeşil salata
5.gün:
öğle:
mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,meyve.
akşam:ızgara balıkveya et,salata
6.gün:
öğle:1 kase cacık,
1 dilim kepekli ekmek.meyve
akşam:ızgara balık veya et,salata
7.gün:
öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.
akşam:kepekli makarna yoğurt soslu,yeşil salata
TARIF:
mantarı doğrayıp 1 yumurta ile karıştırıp 1 tatlı kaşığı sıvı yağla pişireceksiniz.Makarna 1 su bardağı
Yani diyet listesinde yeşil salata denilen yerde istediğiniz sebzeyi çiğ veya haşlama olarak 1 tatlı kaşığı yağ ile yiyebilirsiniz.bu arada balık yerine tavuk da tüketebilirsiniz.meyve yarım ve muz hariç
KAHVALTI:Hergün aynı.
1.Gün:
2,3 kaşık yoğurt.
akşam:
2.gün:
öğle:
1 ayran.
3.gün:
yeşil salata.
4.gun
öğle:
5.gün:
öğle:
6.gün:
7.gün:
TARIF:
mantarı doğrayıp 1 yumurta ile karıştırıp 1 tatlı kaşığı sıvı yağla pişireceksiniz.Makarna 1 su bardağı
Yani diyet listesinde yeşil salata denilen yerde istediğiniz sebzeyi çiğ veya haşlama olarak 1 tatlı kaşığı yağ ile yiyebilirsiniz.bu arada balık yerine tavuk da tüketebilirsiniz.meyve yarım ve muz hariç
Bana biraz fazla geldi ama çok dengeli dağılmış bi liste. 6 kilo bence kilosu çokmuş, yoksa verebileceğini sanmıyorum bu şekilde.KAHVALTI:Hergün aynı.
1.Gün:
2,3 kaşık yoğurt.
akşam:
2.gün:
öğle:
1 ayran.
3.gün:
yeşil salata.
4.gun
öğle:
5.gün:
öğle:
6.gün:
7.gün:
TARIF:
Süper fikir kesinlikle deniycemGuzelmis aslinda ama hergun balik var neredeyse o biraz zor. Canim bi gun boyunca corba icmeyi denedin mi. Ozellikle lahanali olursa super olur, evde ne sebze varsa suya at sogan fln da bol baharat, pisince blenderla tum gun ic. Benim dunku detoks da ise yaradi yarim kilo verdim. Aynen benim de kilo durmustu 1 aydir. Dun de sebze suyu ve corba tukettim sadece. Bide eger cok az yiosan bi ogun serbest dene canin ne cekiosa ye iskender fln gotur vucudun kitlemeye almis olabilir.