- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
ben nasıl alayım ki tabloydu felan hiç bilmiyorum ki nasıl olacakroxen2303 canım topiği sen alırsan swvinirin diyor senin için haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben nasıl alayım ki tabloydu felan hiç bilmiyorum ki nasıl olacakroxen2303 canım topiği sen alırsan swvinirin diyor senin için haberin olsun
Bilmiyorum ki canım sen ilgileniyorsun aksatmadan hakkını veriyorsun. Ne bilim kızlardan tablodan anlayan varsa sana yardımcı olır belki ben anlasam tablo yapardım ama foto yüklemeyi bile yeni çözdümben nasıl alayım ki tabloydu felan hiç bilmiyorum ki nasıl olacak
kızlarda gelip görsün bir ondan sonra karar verelimBilmiyorum ki canım sen ilgileniyorsun aksatmadan hakkını veriyorsun. Ne bilim kızlardan tablodan anlayan varsa sana yardımcı olır belki ben anlasam tablo yapardım ama foto yüklemeyi bile yeni çözdüm
El birligiyle hallederiz roxen merak etme. Aklinyolu1 sen de yapma etme geri don nolcak ya, uyeligini iptal etmenin kimseye bi faydasi yok kiben nasıl alayım ki tabloydu felan hiç bilmiyorum ki nasıl olacak
Aynen katiliorum o kadar emek verdin tablo yaptin bizler toplastik mis gibi yariscaz surdaEl birligiyle hallederiz roxen merak etme. Aklinyolu1 sen de yapma etme geri don nolcak ya, uyeligini iptal etmenin kimseye bi faydasi yok ki
Aaa çok üzüldüm . üyelik iptali istemeden önce sakinleşseydi keşke . Umarım döner tekrarKızlar Aklınyolu1 ban yedi canını sıkan bi durum yine o yüzden üyelik iptali istemiş. Yarışmada verimli olamayacağını söyledi. Hepimize istediğimiz kiloya ulaşmamız temennisini gönderdi. Haber vermemi istedi size
Yaaa ben de lahmacun yemek istiyorum sabah tartıldın mınyedikten sonra bir artı filan oldu mu kilondaİyi geceler kızlar.bu gun k.v.geldi okudumda yazamadım:)
Yedıklerımı yazayım
Sabah soğanlı yumurta,2 gün kurusu,peynır,zeytın,badem
Akşam
2 lahmacun ,salata,ayran
3 ml yaptım spor olarak,2,5 lt su,2 kupa yeşil çay içtim
B bilinmeyenkullanici
Tartıldım cnm.düne göre 300 gr daha vermişimYaaa ben de lahmacun yemek istiyorum sabah tartıldın mınyedikten sonra bir artı filan oldu mu kilonda
Günaydın arkadaşlar ne olduğunu anlayamadım ama umarım geri döner arkadaşımızAaa çok üzüldüm . üyelik iptali istemeden önce sakinleşseydi keşke . Umarım döner tekrar
hoşgeldin ama alımlar 21 şubatta kapandı. Grubun kuralı buydu. Takım yarışmaları var ondan yararlan istersen. üzgünümbende mi katilsam sürekli diyete başlsyip pes edenlerdenim.
tartı koysam internet paketim yok akşam ben giremiyorum buraya iş güç peşindeyim 90 kiloyum.
1 yaşinda kızım var. yemek derken gün bitiyor çok yorgun oluyorum ama şu ki
öğlenleri hazir noodle yiyorum.