- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ot gibi yasayin diyo A'lara:))A lara da et ve kalsiyum yemeyin diyor ama hep sebzeyle nasıl yaşayalım? Ben yoğurtsuz sebze yiyemiyorum zaten. Bir de hergün mü tartılsak? Haftada bir mi bilemedim
A lara da et ve kalsiyum yemeyin diyor ama hep sebzeyle nasıl yaşayalım? Ben yoğurtsuz sebze yiyemiyorum zaten. Bir de hergün mü tartılsak? Haftada bir mi bilemedim
Deli ya onlar. Sindy ye full hindi eti diyorlar.Yav ben baktim da eti tamamen hayatindan cikar diyo bana deli mi ne:)) B grubunu sevdim ben, bence insan hissettigi kan grubundadir
E yani. Et yemeden nasıl olacaksa. Bir de kimin ne dediği belli değil ya. Karatay’da etsiz olmaz diyor yağıyla yiyin diyor bir de. Amaaan az yemek en güzeli bence. Şu an burda saat 21:20 ben çok acıktım. Uykumda Yok ya.Ot gibi yasayin diyo A'lara:))
Keten tohumu var mi evde? Varsa o bol lifli, tok tutar bikac kasigi.E yani. Et yemeden nasıl olacaksa. Bir de kimin ne dediği belli değil ya. Karatay’da etsiz olmaz diyor yağıyla yiyin diyor bir de. Amaaan az yemek en güzeli bence. Şu an burda saat 21:20 ben çok acıktım. Uykumda Yok ya.
Ben de felaket aciktim. Oglen yemegini birazcik daha geciktireyim istiyodum ama dayanamicam sanirim...
Aksam gene korili tavuk var icinde biraz patates. Neyse simdi oglen yemegine kacicam sanirim saatler 12.10u gosterirken:)Gom bir patates sen de ama oglen degil aksam 6 gibi ..
Aksam gene korili tavuk var icinde biraz patates. Neyse simdi oglen yemegine kacicam sanirim saatler 12.10u gosterirken:)
bugün bi ce dedi gittiKızlar @kralicem77 yi gören var mı nerelerde ben mi kaçırdım aralarda..
Bugun oglen yazmisti sanirim:) AklinYolu1 gitti yalniz...Kızlar @kralicem77 yi gören var mı nerelerde ben mi kaçırdım aralarda..
30 günlük programın ilk videosunu yaptım düne göre gayet kolaydıBugun oglen yazmisti sanirim:) AklinYolu1 gitti yalniz...
üzdüKızlar Aklınyolu1 ban yedi canını sıkan bi durum yine o yüzden üyelik iptali istemiş. Yarışmada verimli olamayacağını söyledi. Hepimize istediğimiz kiloya ulaşmamız temennisini gönderdi. Haber vermemi istedi size
Bende çok üzüldüm...