- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.021
Ben de şekersizden bir şey olmaz sanıyordum.Hadi yaaa biz ögretmenler her tenefüs cay içiyoruz...yaaa ben çay ve kahve hastasıyım...o zaman bitki çaylarına vurucam kendi mi...
Evet yaaa ben de öyle düşünüyordum...ama bak ödem topluyor muşuz...Ben de şekersizden bir şey olmaz sanıyordum.
Canım sütlü yeşil çay muhteşem oluyor...ben içine mutlaka azcık katıyorum...ama bazıları aromalı oluyor ya sallama olanların ..onlara gitmiyor..ben sadesini aldım siyah çay gibi.onu demliyorum onunla enfes oluyor.gerçi herkesin damak zevki_Makaron_ kac gundur KK sohbette sikinti cekiyorum. Tam adapte olamiyorum.
Spor cok iyi tabi ki. Sana az bile :))) Kahveyi bi sure birakiyorum alternatif icecegim var zaten . bir de yesil caya sut koyup deneyecegim.
Roka35 beni kasmiyor 3 gun tam yerinde.
-------------
Kizlar hadi toparlanin biraz bu hafta daha iyi olalim.
80 oldum bana az bile tabi_Makaron_ kac gundur KK sohbette sikinti cekiyorum. Tam adapte olamiyorum.
Spor cok iyi tabi ki. Sana az bile :))) Kahveyi bi sure birakiyorum alternatif icecegim var zaten . bir de yesil caya sut koyup deneyecegim.
Roka35 beni kasmiyor 3 gun tam yerinde.
-------------
Kizlar hadi toparlanin biraz bu hafta daha iyi olalim.
Lahana, sarımsak, taze soğan ,havuç ,patates bunları pişirip blanderdan geçirip içine haşlanmış nohut yumurta sarisiyla çırpılmış 1 bardak yogurt katip bı taşım kaynatıp piştikten sonra pul biber ve karabiber serpip yediniz mi çok lezzetli oluyor kızımın en sevdiği çorbaAlinti yapamiyorum kahretsin :))
@_SinsireLLa_ ben dikkat ettim de ne oldu. -200 :)))
:)
Roka35 lahana corbasina cuma gunu basliyorum . Klasik bildigin lahana corbasi ben icine patates ve havuc da katiyorum. Uc gunlugune baska bi sey yemek yok.
N nscckts sarmisak koyuyor mesela.
N nscckts dun doymadigimi hissettim yine , bir an once insulin direncimin caresine bakmam gerek.
Aaay kahvaltıda bile mi lahana çorbasıbirdaha mı düşünsem acaba
Hadi beee görmedim. YihuuuuYazdığımı okudun mu, spora yazıldım trambolin var 1200 kalori dedi hoca. Haftada 4 gün dayanabilirsem gider bu kilolar
B bilinmeyenkullanici
Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Sade nescafe
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
Marul ve domates
Akşam
Bir havuç ve yeşil salata
2800 su ve 700 bitki çayı
:) Trambolin aradım bugün bulamadım netden sipariş edicem
Baktım şimdi önde koruması olması lazım trambolinin. Tutunmak için. En uygunu hepsiburada'da ama tutunma yerleri yok.
Hah işte bu süper çok teşekkür ederim :)N nscckts aha buldum. Azıcık daha pahalı tutumbaçlısı ama diğeriyle olmaz ya. Düşersin bence.
https://www.hepsiburada.com/delta-t...in-45-inc-tutunmali-trambolin-p-SPORDELTA1975
Ne cabuk başladın canım...daha ben konsantre olmaya çalısıyorum.pazartesi ancaB bilinmeyenkullanici
Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Sade nescafe
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
Marul ve domates
Akşam
Süper yaaa...benim ufaklık da kullanır.enerjisini atarN nscckts aha buldum. Azıcık daha pahalı tutumbaçlısı ama diğeriyle olmaz ya. Düşersin bence.
https://www.hepsiburada.com/delta-t...in-45-inc-tutunmali-trambolin-p-SPORDELTA1975
Evet canim haftaya daha iyi olucaz...hepimiz çok kararlıyızEki Görüntüle 2120479 +200 kızlar. Bişe demiyorum kendime artık. Çok kızgınım.
Bu hafta herkes bi düşüşte haftaya daha hırslı başlayalım hadi
Yemek yok canım bu menüdeB bilinmeyenkullanici
Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Sade nescafe
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
Marul ve domates
Akşam
Kilon bence çok iyi boyun kaç canımEki Görüntüle 2120479 +200 kızlar. Bişe demiyorum kendime artık. Çok kızgınım.
Benim Hayal ettiğim kiloya dusmussun :)Eki Görüntüle 2120479 +200 kızlar. Bişe demiyorum kendime artık. Çok kızgınım.