- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.981
Ben varım canım...nasil yapıcaz pekiArkadaslar ben yarin lahana diyetine basliyorum kimler benimle.
Güzel bı arınma şuan hepinizin kanı bağırsak mıde sistemi çok minnoş :)Kendi adima son lattemi, salepli Turk kahvemi iciyorum.
Yarindan baslayarak 8 mart -29 mart arasi - latte , kafeinli icecek , sekerli icecek(portakal suyu dahil) , musli bunlara tam 21 gun ara verecegim. Bugun yediklerim yanima kar kalacak. Gazam mubarek olsun. :))
Olsun canim çok da almamişsin...yerinde saymiş diyelimEki Görüntüle 2120425
Bu hafta dikkat edemedim +100
9 hafta mıArkadaslar N nscckts nin kilosunu 97 yaziyorum. Hastanede oldugu icin tarti resmine gerek yok saniyorum.
cgdmk ve tulipa bana emaille ulasacak.
@vorano dun yukledi.
Aksam da kupalari kimlerin kazandigini gorecegiz.
Kilo alanlar uzulmesin futbol gibi dusunun , Kazanmakta var kaybetmekte var . Benim gordugum grubun motive oldugudur. Motivasyonunuzu devam ettirdikce sorun yok. Kalan 9 hafta...
Teşekkürler. Çok hızlısın, ben gönderdim, saniyeler içinde yuklemissin :)
Tebrikler canımTeşekkürler. Çok hızlısın, ben gönderdim, saniyeler içinde yuklemissin :)
TeşekkürlerTebrikler canım
Tebrikler isveçe başladım bende bu sabah ama sormak istediklerim var mesela et yetine tavuk harici ne yiyebilirim çünkü hergün et köfte bulunmuyor evde. Balık yerine ton balığı olur mu ıspanak yetine hangi sebze tüketebilirimTeşekkürler. Çok hızlısın, ben gönderdim, saniyeler içinde yuklemissin :)
Teşekkürler. Et, balık, yağsız ya da yağı süzülmüş ton balığı, bir çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek, tavuk. Bunlar değişimler. Ispanak yerine marul yiyebilirsin. Fazla alternatif yok. Brokoli yerine de karnabahar. İstediğin zaman sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.Tebrikler isveçe başladım bende bu sabah ama sormak istediklerim var mesela et yetine tavuk harici ne yiyebilirim çünkü hergün et köfte bulunmuyor evde. Balık yerine ton balığı olur mu ıspanak yetine hangi sebze tüketebilirim