- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne zaman denesem midem bulandı 2 gün sonra. Ben yokumArkadaslar ben yarin lahana diyetine basliyorum kimler benimle.
Çok çok geçmiş olsun hele de çocukların hastanede yatması çok daha zor. Bizde 10 aylıkken yatmıştık. Bende senin gibi hasta olmuştum migde bulantısı kusmaGünaydın arkadaşlar biz hala hastanedeyiz bronsitten kurtulduk gider ayak bide bağırsak mikrobunu topladık hastaneden kusma ve ishalle uzattılar şimdi daha iyi serum takılı inşallah daha da iyi olur bana da mi bulaştı bilmiyorum dünden beri bende kusuyorum nefret ettim hastaneden
Ben yarın yada yarından sonra eklesem tartimi evime geçerim inşallah bugün akşama doğru @AklinYolu1
Canım kader arkadaşım biz ne çekiyoruz bu 65den. Ben isveç diyetine başladım vallahi zaafiyet geçirecem sıkıntıdanGunaydin kilo alanlarada kupa var miiiiEki Görüntüle 2120322
Ay sen neden öyle oldun ki çok iyi gidiyordun dün mü çok yedin naptın yoksa o kadar spora kas mı60.6 Dünün bilançosu
AMİİİİİN!Tebrikler canım...güzel bence...gr cik deyip kücümseme insallah ben de bu hafta veririm...az olsun birdaha geri gelmeyen kilolar olsun
MAAŞALLAH!!!roxen2303 20 squat 50 mekik 60 dakika yürüyüş ve koşu 200 bölgesel çalışma sporum canım :)
Dün ayı gibi yedimmmm wc de çıkamadım sabah da çok erken 6da tartıldım evden çıkmadanAy sen neden öyle oldun ki çok iyi gidiyordun dün mü çok yedin naptın yoksa o kadar spora kas mı
Kolay gelsin cnmArkadaslar ben yarin lahana diyetine basliyorum kimler benimle.
Gunaydin kilo alanlarada kupa var miiiiEki Görüntüle 2120322
Fatmam hiç yememek yaramıyor bize bunu biliyosun di mi?Günayfın bende kilo alanlardanım malesef
Eki Görüntüle 2120329