- 23 Şubat 2019
- 228
- 87
- 98
- 33
Aynen rabbim nasıp etmişse olurGunaydin canim adet olana kadar umidimizi kaybetmek yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen rabbim nasıp etmişse olurGunaydin canim adet olana kadar umidimizi kaybetmek yok :)
Cnm belirtılerın hala var mı test yaptın mı bugun yıneGunaydin canim adet olana kadar umidimizi kaybetmek yok :)
Canim cok hafif kasiklarimda agri var test yapmadim zaten 3 gun kaldi sabredeyim biraz daha diyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum :)Cnm belirtılerın hala var mı test yaptın mı bugun yıne
Aynen hatta çarsamba yada perşembe yap ben bi günde geçsın oyle yapacagim gecen ay habire test yaptım boşunaCanim cok hafif kasiklarimda agri var test yapmadim zaten 3 gun kaldi sabredeyim biraz daha diyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum :)
Bende cok yaptim gecen aylarda bosu bosuna ☺☺ insallah bebegin göbisindedir hakkinda hayirlisi olsun mutlaka buraya yaz sonucunu cok merak ederimAynen hatta çarsamba yada perşembe yap ben bi günde geçsın oyle yapacagim gecen ay habire test yaptım boşuna☺☺
ama bu ay ki belirtıler gecen ay yoktu bugun midem bile bulandı
Hayırlısı
Çarsamba yada persembe yapacagm adet olmazsamBende cok yaptim gecen aylarda bosu bosuna ☺☺ insallah bebegin göbisindedir hakkinda hayirlisi olsun mutlaka buraya yaz sonucunu cok merak ederim![]()
Busracim ne diyosun bu sabah yaptim varmi senceCanım adet günüme 4 gün kaldı. Sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sen ne yaptın, hiç test yaptın mı
Canım t çizgisi beyaz alt zemin pembe. Acaba diyorum bozuk mu bu test. Çünkü tam tersi olması lazım..Busracim ne diyosun bu sabah yaptim varmi sence
Dun aldim testi markasi albi marka bilmiyorum ki bozuk olma ihtimali varmi :/ son kullama tarihi 2020 yaziyor :/Canım t çizgisi beyaz alt zemin pembe. Acaba diyorum bozuk mu bu test. Çünkü tam tersi olması lazım..
Son tüketimi öyle olsa da bazıları bozuk çıkıyormuş. Sen bi tane daha alıp yapsan ya.Dun aldim testi markasi albi marka bilmiyorum ki bozuk olma ihtimali varmi :/ son kullama tarihi 2020 yaziyor :/
Ben regl oldum bugün canımcım. :)Canim bitane daha yaptim silik cikti ya yarin sabah tekrarliycam yine sen naptin peki
Ayy uzulme canim bu ay tekrar denersin insallah rabbim kucagini bos birakmasinBen regl oldum bugün canımcım. :)
İnşallah canımcım :)Ayy uzulme canim bu ay tekrar denersin insallah rabbim kucagini bos birakmasin![]()
Büşracım gecen ay kacında regl olmuştun bu arada hayırlısı olsun nasipBen regl oldum bugün canımcım. :)
Kız hatıce sabret sabretCanim bitane daha yaptim silik cikti ya yarin sabah tekrarliycam yine sen naptin peki
6 Şubat canımBüşracım gecen ay kacında regl olmuştun bu arada hayırlısı olsun nasip
Ben de 6 şubat ama hala regl olmadım yarın 6 şubat6 Şubat canım
O zaman bebek olma ihtimalini göz önüne almak lazım :))) test yapsanaBen de 6 şubat ama hala regl olmadım yarın 6 şubat