Hadi insallah sende hamissindir guzel haberlerini verirsin insallah canim :)benim bugun 9 gün var hiç bi belirtim yok bende 2 gün kala test yapacagım.
bakalımmmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah sende hamissindir guzel haberlerini verirsin insallah canim :)benim bugun 9 gün var hiç bi belirtim yok bende 2 gün kala test yapacagım.
bakalımmmm :)
Canım adet günüme 4 gün kaldı. Sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sen ne yaptın, hiç test yaptın mıKizlar naptınız test yapan varmi aranizda merak ettim :)
Ben test yapmadım cnmCanım adet günüme 4 gün kaldı. Sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sen ne yaptın, hiç test yaptın mı
Benmde 4 gun var sabredıyorum bekle cnm inş olurBen test yapmadım cnm
Canım adet günüme 4 gün kaldı. Sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sen ne yaptın, hiç test yaptın mı
Yuvarlak bir şeyle ilgili bilgim yok ama çizgi renksiz de olsa çıktı diyorsun ya kuzum çok sevindim. Eğer elindeyse bi foto atar mısın testiCanim benimde 5 gun kaldi 4 liralik testlerden yaptim ikinci cizginin yeri belli oldu ama renk yok pembe cizgi olmadi sadece hayalet cizgi var tabi boyle olunca emin olamiyorum akintim kati beyaz sekilde devam ediyor sol kasigimda da misket gibi yuvarlak bisey var bastirinca aciyo ve saga sola kayıyor bununla ilgili bir fikrin varmi canim :/
Beklemek gercekten cok kotu :/Hüf benim de yarın adet günüm dayanamadım bugün test yaptım vee tabi ki negatifinş hasta olmam beklemek çok kötü
Canim testi attim gordun muYuvarlak bir şeyle ilgili bilgim yok ama çizgi renksiz de olsa çıktı diyorsun ya kuzum çok sevindim. Eğer elindeyse bi foto atar mısın testi
Canımm var benceeeee. Pazar günü tekrar yap :))))))Fotografi attim kizlar :/
Canımm var benceeeee. Pazar günü tekrar yap :))))))
Fotografi attim kizlar :/
Bencede var gibi benim yarın 3 gün kalmiş oluyo bende yaparım belki. sen sabah mi yaptınVar görünüyor test bozuk değilse belirtiniz var mı
Evet yumurtlama gununden itibaren cok belirtilerim olduVar görünüyor test bozuk değilse belirtiniz var mı
Evet canim sabah yaptimBencede var gibi benim yarın 3 gün kalmiş oluyo bende yaparım belki. sen sabah mi yaptın
Bende dün akşam çok kötü adet olacak gibi sancı çektım kısa süre sabaha adet olurum dedım olmadım halaEvet canim sabah yaptim
Gunaydin canim adet olana kadar umidimizi kaybetmek yok :)Bende dün akşam çok kötü adet olacak gibi sancı çektım kısa süre sabaha adet olurum dedım olmadım hala