- 12 Şubat 2024
- 198
- 56
- 18
- Konu Sahibi kanadikirik
Regl oldum malesef fakat 2 gün falan sürmüştüSonuç nedir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl oldum malesef fakat 2 gün falan sürmüştüSonuç nedir:)
İnşallah tez zamanda nasip olur hepimizeRegl oldum malesef fakat 2 gün falan sürmüştü
Merhabalar. Kaç gündür mesajlarınızı okudum takip ettim bende kafa karışıklığı yaşıyordum. Ama hiç umutlanmamıştım. Bu sabah birden uyandım ve gebelik testi yapasım geldi içime doğdu sanki. Bir gebenin günlüğü markasından kaset gebelik testim vardı regl ime 2 gün var bu arada. Silik çizgi çıktı gibi görüyorum ama bi bakar mısınız lütfen 8 dk oldu yapalı
Bence pozitif var yani bebiş çok net çıkmışEki Görüntüle 3559621 10 dk oldu bu sonuç
Ay çok teşekkür ederim cevabınız içinBence pozitif var yani bebiş çok net çıkmış![]()
Amin inşallahAy çok teşekkür ederim cevabınız içinÇok heyecanlandım. Erken gebelik testi de yaptım onda da pembe çizgi gördüm. Dayanamadım geldim kan testi verdim şimdi çıkmasını bekliyorum. Adet gecikmesini bekleyemedim heyecandan. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
![]()
Tabii yazacağımAmin inşallahsonucu buraya da yazın olurmu bende merak ettim
![]()
Şimdi aldım sonucu. 190,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dedi heyecandan ne yapcağımı şaşırdım çıktım sokak ortasında duruyorumAmin inşallahsonucu buraya da yazın olurmu bende merak ettim
![]()
Ayy kıyamam ya çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün inşallah minikŞimdi aldım sonucu. 190,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dedi heyecandan ne yapcağımı şaşırdım çıktım sokak ortasında duruyorum![]()
Ne kadardır istiyordunuz bebekŞimdi aldım sonucu. 190,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dedi heyecandan ne yapcağımı şaşırdım çıktım sokak ortasında duruyorum![]()
Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim. Rabbim size de sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin ve isteyen herkeseAyy kıyamam ya çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün inşallah minik![]()
Amin inşallahAllah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim. Rabbim size de sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin ve isteyen herkese![]()
1 buçuk yıllık evliyim. Eşim en başından beri istiyordu ancak tamamen korunmayı bırakalı 4 ay falan oldu. Geçen ay ovulasyon takibi yaptım ama olmamıştı bu ay hiç ümidim yoktu yumurtlamayı göremedim sandım ve çok sık değerlendirememiştik o yüzden hiç kafamda yoktu hep yok ya geçen ay olmadıysa bu ay hiç değildir diyordum. Kısmet böyleymiş bilmiyorum hala çok şaşkınımNe kadardır istiyordunuz bebek