- 23 Şubat 2019
- 228
- 88
- 98
- 33
Bizım aynı galiba 5 mart regl günüm benimBenim 7 gün vr bu sabah bi denedim test yaptım negatif çıktı. Erken bence canım. Taş çatlasın 4 gün kala yapmak lazım en azından. O da sabah yapmak lazım ilk idrar ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizım aynı galiba 5 mart regl günüm benimBenim 7 gün vr bu sabah bi denedim test yaptım negatif çıktı. Erken bence canım. Taş çatlasın 4 gün kala yapmak lazım en azından. O da sabah yapmak lazım ilk idrar ile
Yumurtlamadan beri yumurta Akın'a benzer Akıntım vardı İki gün öncesine kadar da beyaz bir Akıntım vardı iki gün oldu o da belim çok ağrıyor bacaklarım ağrıyor kasığıma adet olacakmışım gibi kram girıyor Adetime bu kadar varken bu belirtiler var Normalde adet olacagım gün bu belirtiler olurdu
Çok teşekür ederim Allah razı olsunTebrik ederimmmm gözun aydin ne guzel bir haber rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin melegini insallah
Bende sabirsizliktan iste napicagimi bilemedim ama dediklerinde haklisin zaten bebegim varsa benledir yoksada en hayirli zamanda gelir insallah sanada saglikli hamilelikler diliyorum arkadasim![]()
Amin canmBenimde ayni anlattiklarin gibi canim 3 gun once yumurta aki gibi akintim vardi 2 gun surdu 2 gundur de beyaz akintim var kasiklarima kramp giriyo karnimda ince ince agriyo kisa sureli agrilar oluyo belim de agriyo sirt agrisida oluyomus ama bende hep var sirt agrisi onu o yuzden anlayamiyorum onceden adetimden 1 gun once belim kasiklarim ağrırdı adetin ilk gunude ağrırdı gecerdi simdi cok onceden basladi bilmiyorum artik hayirlisi olsun hakkimizda
Canım diğer konuda bi arkadaş ovülasyon testi yapın diyor. Yumurtlama günleri geçtiği için ikinci çizgi çıkarsa hamile olabiliriz sanırım ama bilemiyorum, biraz beklemekte fayda var gibi.:) Olur canim birlikte yapalim bakalim ne cikacak cikmazsada zaten kan veririz az kalmis oluyor reglimize de
Oğlumda 3 kala çıkmıştı ama hamilelikten hamileliğe fark vardır tabi :)Cuma erken ya pazar günü yapın testı kanda cuma olur ancak
Canım diğer konuda bi arkadaş ovülasyon testi yapın diyor. Yumurtlama günleri geçtiği için ikinci çizgi çıkarsa hamile olabiliriz sanırım ama bilemiyorum, biraz beklemekte fayda var
Ovulasyon testleri ne kadar acaba denemelimiyiz ki benim az az agrim oluyor kasiklarimda belim kopuyo ama :/ insallah bebistendir zaman gecmek bilmiyor ://
Sabredip haftasonu yapmak lazım normal gebelik testi. Başka şeylerle ilgilen canım :)
Herkeste belirti olmayabilir, benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu.Benim de 9 gün var ama gebelik belirtisi bekliyorum ama belirti de olmadığı için. Bu ay da olmadı diye üzülmeye başlıyorum. Dün akşam karnıma sancı girdi genelde her adet sancısı olur ve o sancısı hissedince çok geriliyorum:(
benim bugun 9 gün var hiç bi belirtim yok bende 2 gün kala test yapacagım.Kizlar adete 9 gun kala gebeligini ogrenen varmiydi?test yapip negatif cikan daha sonra hamile oldugunu ogrenen veya test yapip pozitif cikan ve gebeligini ogrenen arkadaslar yorumlarinizi yazabilirmisiniz.Konular cok eski oldugu icin yeniden acmak istedim.simdiden tesekkurler saygilar :)
Ya zaten bende gebelik değil ovulasyon dan sonra adete 1 hafta falan kalınca hep adet belirtileri yaşıyorum o yüzdende gebe olmadığımı düşünüyorumHerkeste belirti olmayabilir, benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu.
İğnenin etkisi artik geçmiştir. Hala o tarz belirtiler yaşıyorsanız gebelikten olma ihtimali yuksekKızlar merhabalar benimde ilk bebegim olacak ama bir buçuk yildir olmuyor. Bu ay klomen matofin ve inofolik kullandım onüç gün önce de çatlatma iğnesi oldum yarın test icin hastaneye gidicem cok istiyorum ama umudumu kaybettim halsizlik uyku hali ve mide bulantısı var umarım ignenin etkisi değildir
İnşallah hamileyimdir cok istiyorum ama olmuyorİğnenin etkisi artik geçmiştir. Hala o tarz belirtiler yaşıyorsanız gebelikten olma ihtimali yuksek
İnşallah hamiledir canım bende çok istiyorum. Eşime çocuktan çok gebe kalmak istiyorum diyorum doya doya hamilelik sürecini yaşamak istiyorum. İnşallah o mucizevi duyguyu bizler de yaşarızİnşallah hamileyimdir cok istiyorum ama olmuyor
Amin canım inşallah çok özeniyorum bende dediğin gibi bı hamile görünce aglayasim geliyo çevremdeki herkeste bana inat gibi çifter çifter doğurduİnşallah hamiledir canım bende çok istiyorum. Eşime çocuktan çok gebe kalmak istiyorum diyorum doya doya hamilelik sürecini yaşamak istiyorum. İnşallah o mucizevi duyguyu bizler de yaşarız