Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adete 6 gün kala silik çizgi lütfen bakar mısınız
Merhaba çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bir işlem yaptırmış mıydınız acaba ne kadar süredir bekliyordunuz
Merhaba çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bir işlem yaptırmış mıydınız acaba ne kadar süredir bekliyordunuz
İnşallah pozitif olur canım Hiç üzülme bebiş zamanını bekliyordur hem hiçbir sorun yokmuş, stres yapma demek çok saçma ama gerçekten stres çok etkiliyor, bebişin bu ay inşallah seninledir
Benim tam bu ağrılarım vardı belimden kalçama ve bacaklarıma pazartesi günü kanda 6.9 değerle öğrendim reglime 9 gün varken Çarşamba günü 30.3 çıktı dün 52.23 çıktı regila 4 gün var daha ve değerlerim normal mi yukselmis bilmiyorum daha doktora gitmedim testimde böyle
Kızlar ben dün ultrasona gittim normalde benim hesaplamama göre 6+0 haftalıktı ultrasonda 5+1 çıktı kese 13 mm. Yolksac göründü doktor haftaya gel kalp atışını dinleyebiliriz dedi. Şuan sağlıklı gibi çok şükür sizce nasıl kese boyutu sınırları bide cinsiyet tahmininiz var mı kimisi keseye göre tahmin yapıyor