Kızlar adete 6 gün kala silik çizgi lütfen bakar mısınız

Merhaba çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼 herhangi bir işlem yaptırmış mıydınız acaba ne kadar süredir bekliyordunuz

Merhaba çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼 herhangi bir işlem yaptırmış mıydınız acaba ne kadar süredir bekliyordunuz
Merhaba aminn çok teşekkür ederim 🧿🙏🏻 bir işlem yaptırmadım hafif pco vardı bende ama hormon bozukluğu kilo vs yoktu 7 ayda falan hamile kaldım şükür ☺️🧿

Merhaba aminn çok teşekkür ederim 🧿🙏🏻 bir işlem yaptırmadım hafif pco vardı bende ama hormon bozukluğu kilo vs yoktu 7 ayda falan hamile kaldım şükür ☺️🧿
Maşallah 🧿 bizde 2 senedir bekliyoruz hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmuyor bu ay çatlatma denedik bekliyoruz kardeşim 😔

Maşallah 🧿 bizde 2 senedir bekliyoruz hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmuyor bu ay çatlatma denedik bekliyoruz kardeşim 😔
İnşallah pozitif olur canım 🙏🏻 Hiç üzülme bebiş zamanını bekliyordur hem hiçbir sorun yokmuş, stres yapma demek çok saçma ama gerçekten stres çok etkiliyor, bebişin bu ay inşallah seninledir ☺️🙏🏻

Ben gögsüme dokunamıyorum bile ve kalçalarıma kadar ağrı hissediyorum belirti mi acaba
Benim tam bu ağrılarım vardı belimden kalçama ve bacaklarıma pazartesi günü kanda 6.9 değerle öğrendim reglime 9 gün varken Çarşamba günü 30.3 çıktı dün 52.23 çıktı regila 4 gün var daha ve değerlerim normal mi yukselmis bilmiyorum daha doktora gitmedim testimde böyle

Eklentiler

• 1000141664.webp
    1000141664.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar ben dün ultrasona gittim normalde benim hesaplamama göre 6+0 haftalıktı ultrasonda 5+1 çıktı kese 13 mm. Yolksac göründü doktor haftaya gel kalp atışını dinleyebiliriz dedi. Şuan sağlıklı gibi çok şükür🧿 sizce nasıl kese boyutu sınırları bide cinsiyet tahmininiz var mı kimisi keseye göre tahmin yapıyor😁

Eklentiler

• C26F79A4-7DCB-4628-BE56-20BD9662EBF5.webp
    C26F79A4-7DCB-4628-BE56-20BD9662EBF5.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 53
Back
X