• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik ve Dış Gebelik Hakkında

Aynen canım benimde 4. Günde 265 ten 350ye çıkmıştı. 7. Gün 280 e düşmüş tekrar bundan sonra da hızla düşmeye devam eder dedi. 2. Doza gerek kalmadı çok şükür. Benimde kanamam 3 gündür yok leke lekeydi hep zaten tamamen kesildi. Senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah 🤍 evet folikasit olayını sonradan ben de araştırdım bu süreçte kullanılmaması gerekiyormuş doğruymuş yani. Sıfırlanınca başla dedi zaten doktorum da öyle yaparız bi sıfırı görelim de hayırlısıyla. hadi inşallah sen de güzel haberler ver sonuş çıkmış olsun da 🙏🏻
Oh iyi bari canım çok sevindimm böyle geçsin inşallah 🙏 benim de 1700den 650ye düştü canım çok sükür 6 günde haftaya tekrar baktırcam doktorum çok iyi dedi çok şükür sıfırlanınca kontrole gidicem o sekilde ilerlicek canım

Oh iyi bari canım çok sevindimm böyle geçsin inşallah 🙏 benim de 1700den 650ye düştü canım çok sükür 6 günde haftaya tekrar baktırcam doktorum çok iyi dedi çok şükür sıfırlanınca kontrole gidicem o sekilde ilerlicek canım
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah bir daha yaşatmasın 🙏🏻gerçekten güzel düşmüş daha da hızlı düşer bundan sonra inşallah bende çarşamba baktırcam tekrar sıfırlanınca kontrole gitcem aynı şekilde. 2 ay sonra falan da bi rahim filmi çektirmek istiyorum bakalım hayırlısı hepimiz için de 🙏🏻

Kızlar merhaba. Benimde perşembe günü şiddetli ağrım oldu hafif kanama vardı daha keseyi görmemiştik. Cuma gittik kese gözükmedi betam 2000 çıktı. Tüplerde de gözükmüyor. Bugün tekrar gittik doktorum bitokimyasal olduğumu düşük yaptığımı söyledi rahim duvarı incelmeye başlamış dedi. Embriyonun tutunup düştüğünü düşünüyorum dedi. Bugün ki kan değerim de 3000 küsürlerde. Değerim düşmemiş. Çarşamba tekrar kontrolüm var böyle biyokimyasal yaşayan var mı . Progestan fitil ve iğne kullanıyordum bugün bıraktım. Daha düşük tamamlanmadığı için mi yükseliyor betam acaba yaşayan var mı böyle bir durum ?

Back