Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumu okuyunca bi an kendim mi yazdım acaba diye sorguladımMerhaba normalde adetimi 28 günde oluyordum son 2 ay 26güne düşmüştü değişmişti yani. 26 günde olucaksam 1gün vardı 28. Gün olsaydım 2 vardı. Prodüktörün testiyle öğrendin erken silik çıkmıştı. Kanda 116 ile öğrendim. Şuan 15+2 haftalık:) inş istediğiz sonucu alırsınız :)
Yorumu okuyunca bi an kendim mi yazdım acaba diye sorguladımBen de normalde 28 günde bir adet oluyorum ama 2 aydır 26 günde bir oldum. Bu ay hala adet olmadım 28 güne göre hesaplayacak olursak 3, 26 güne göre hesaplayacaksak adetim 5 gün gecikti. Son 4-5 gündür hep adet olacakmış gibi hissettim ama olmadım siz adet ağrısı çekmiş miydiniz ? Umutlanmalı mıyım ?
![]()
gebeliği öğrendim sonrasında 4/5gün sonra kaşık ağrısı kanama İle yaşadım oda yine leke leke pembeye dönük bi kez kırmızı ama az geldi.inş sizin miniğiniz de sizinle birliktedir:)Yorumu okuyunca bi an kendim mi yazdım acaba diye sorguladımBen de normalde 28 günde bir adet oluyorum ama 2 aydır 26 günde bir oldum. Bu ay hala adet olmadım 28 güne göre hesaplayacak olursak 3, 26 güne göre hesaplayacaksak adetim 5 gün gecikti. Son 4-5 gündür hep adet olacakmış gibi hissettim ama olmadım siz adet ağrısı çekmiş miydiniz ? Umutlanmalı mıyım ?
![]()
Amiin inşallahgebeliği öğrendim sonrasında 4/5gün sonra kaşık ağrısı kanama İle yaşadım oda yine leke leke pembeye dönük bi kez kırmızı ama az geldi.inş sizin miniğiniz de sizinle birliktedir:)
kaşık ağrınız oluyor muherkese hayırlı akşamlar hanımlar. Benim adetim 6-7 gün gecikti fakat testler hep negatif. Göğüs ağrısı yok denilecek kadar az kaşığı da arada bir ağrı giriyor ama belim felaket ağrıyor ağlıyorum resmen kan veremeye de gidemedim
Evet biraz oldu ama adet oldumkaşık ağrınız oluyor mu
Olur hayırlısıyla benim 3 senedir olmuyorduEvet biraz oldu ama adet oldum
Aynen benim de 3 yılına girdik artık bakalımOlur hayırlısıyla benim 3 senedir olmuyordu
Ben göremedim maalesefBenim testimede bakarmısınız daha 7 gün var
10 günde daha koyu cikmasi lazım ve o markanın çok yalancı pozitifine kanıp defalarca yanıldım bak benim testime reglime 2 gün var ve böyle çıktı üstteki testle alttaki testin arası 5 günBugünle birlikte 10. Günüm yarın öğleden sonraya randevum var yarın doğrulanacak inşallah![]()