• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerim nelerdi.

Kızlar ben gittim bugün hastane vajinal ve karın ultrasonuyla baktı kese görünmüyor dedi kan sonucunu bekliyorum kaçınca haftada görünüyor ki kesee
Kan sonucuna göre beta değerin yukseldiginde kese oluşmuş olur kaçta verdin kanı sonucuna netten bakar mısın

Merhaba geçmiş olsun.
Benimde 2 buçuk sene olmadı eşimde varikosel ileri hareket problemi vardı, ameliyat değerlerin düzelmesi vs derken bu ay çok şükür güzel haberi aldık. Eşimin değerleri düzeldikten 5 6 ay sonra hala olmayınca bende doktora gittim rahim filmi hormon testi kan testleri vs herşeyim vardı daha önce yaptırmıştım bir sorun yoktu, doktorum bu zamana kadar olması gerekirdi diyerek benden genetik testi ve kan pıhtılaşma testi istedi, 3 genimde kanda pıhtılaşma çıktı ve coraspirin kullanmaya başladım aspirin kullanmaya başladığım ay klomenle yumurta takibi yaptık ve estrofem diye östrojen takviyesi de kullandım ve güzel haberi aldık. Ben kan pıhtılaşması düşüğe sebep olur diye biliyordum meğer gebe kalamamaya da sebep oluyormuş, naçizane bilgilendirmek istedim.
Canım bakar mısın bugün 7. Gün gecikmem anca test alabildim ellerim tittriyor. Bir dakika içinde çıktı ama ilk idrar değil akşam yaptim

Eklentiler

• IMG_20250214_185353.jpg
    IMG_20250214_185353.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 12
Canım bakar mısın bugün 7. Gün gecikmem anca test alabildim ellerim tittriyor. Bir dakika içinde çıktı ama ilk idrar değil akşam yaptim
Hamilesiniz 🙏🙏🙏 bence tebrik ederim Allah tamamına erdirsin kan verdiğinizde bizede haber verin

Adet günlerinizde değişiklik oluyor mu geç döllenme için. Biyokimyasal gebelikte olabilir ilk gebeliğim benim öyleydi çünkü.
Canım gebeliğin hayırlı olsun inşaAllah sağlıklı şekilde ilerler herşey 🌸 Akıntım geldi yazmışsın acaba akıntım hangi renkti ve nasıldı

Back