• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adete 6 gün kala silik çizgi lütfen bakar mısınız

Amin canım çok teşekkür ederim🧿
Benim adete 6 gün kala bundan daha silikti. Bence çizgi gayet görünüyor ve pozitif duruyor. Birkaç gün çizginin koyulaşmasını takip edip sonra kanda baktırabilirsin☺️ İnşallah bebişin seninledir☺️
İnşallah canım benım aminn 😍

Ben de bu ay femera kullandım benım de 2 yumurtam idealdı. Yanı yalancı cizgi mi diye korkuyorum acıkcası:( şu an asırı bel agrım var.
İkinci çizgi görünüyor inşallah yalancı değildir femara için çok etkili diyorlar ilk kez mi kullandın benim ilk

Ben de bu ay femera kullandım benım de 2 yumurtam idealdı. Yanı yalancı cizgi mi diye korkuyorum acıkcası:( şu an asırı bel agrım var.
Ben de o kadar korktum ki yalancı pozitifse diye.. Bide farklı marka test ile dene derim ben öyle yaptım. Eğer diğer testte de silik de olsa çizgi çıkarsa yalancı pozitif olma ihtimali kalkıyor bence. Sabah ilk idrarla yapabilirsin. Sen gönlünü ferah tut inşallah bebişin seninledir🙏🏻

İkinci çizgi görünüyor inşallah yalancı değildir femara için çok etkili diyorlar ilk kez mi kullandın benim ilk
Benim de ilk:) adetime 4 gün var inşallah emegımızım karsılıgını alırız🙏🏻 hayal kırıklığı yaşamayalım

Ben de o kadar korktum ki yalancı pozitifse diye.. Bide farklı marka test ile dene derim ben öyle yaptım. Eğer diğer testte de silik de olsa çizgi çıkarsa yalancı pozitif olma ihtimali kalkıyor bence. Sabah ilk idrarla yapabilirsin. Sen gönlünü ferah tut inşallah bebişin seninledir🙏🏻
Ayyy inşallah canım inşallah 2 yıldır denıyoruz bakalım

Ayyy inşallah canım inşallah 2 yıldır denıyoruz
İnşallah canım 2 yıl olacak artık hiç olmadı yolunu gözlüyorum çok istiyoruz
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🙏🏻🥰

Benimde 6 gün var sıcak basmaları oluyor mide yanması göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık batması bu ay femara kullandım 3 yumurta gelişti umutluyum
Ben gögsüme dokunamıyorum bile ve kalçalarıma kadar ağrı hissediyorum belirti mi acaba

Yaa çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Bebişinle sana sağlık diliyorum 🩷💕🌸
Hamileyimmmm🥰🧿 dayanamadım bugüne kadar takip ettim çizginin koyulaşmasını bugün de kanda beta hcg baktırdım 194,38 çıktı çok şükür🥹🙏🏻 bata 3 gün falan vardı normalde

Canım ben bu sabah testi tekrarladım dünküne göre biraz daha koyu çıktı silik çizgi. Ama markası nimo erken gebelik testi. İnternette testle alakalı hiç iç açıcı yorumlar yok kimisi yalancı pozitif çıkarıyor diyor kimisi bende tuttu diyor düzgünce sevinemedim bile🥲. Adetten 1 gün önce falan kan vermeyi düşünüyorum bekleyeceğim. Fotoğrafı ekliyorum
Canm merhaba aynı durumdayız suan sen gebeymişsin çok sevindim benim testimi de yorumlarmısın bata 5 gün var silik çizgi çıktı nimo markası ilk dakikalardan böyle oldu 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_0129.jpeg
    IMG_0129.jpeg
    164,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0125.jpeg
    IMG_0125.jpeg
    208,4 KB · Görüntüleme: 21
Canm merhaba aynı durumdayız suan sen gebeymişsin çok sevindim benim testimi de yorumlarmısın bata 5 gün var silik çizgi çıktı nimo markası ilk dakikalardan böyle oldu 🤷🏻‍♀️
Canım teşekkür ederim gölge gibi bir çizgi var ama sana tavsiyem koyulaşma olacak mı takip etmen. Eğer beta daha çok düşükse böyle bir şey olası. 2 gün sonra falan tekrar test yapmanı öneririm inşallah bebeğin seninledir❤️ Allah isteyen iyi anne baba olacak herkese nasip etsin

Canım teşekkür ederim gölge gibi bir çizgi var ama sana tavsiyem koyulaşma olacak mı takip etmen. Eğer beta daha çok düşükse böyle bir şey olası. 2 gün sonra falan tekrar test yapmanı öneririm inşallah bebeğin seninledir❤️ Allah isteyen iyi anne baba olacak herkese nasip etsin
Amin canm inşallah bir iki gün sonra tekrar bakıcam canm atarım buraya da 💕💕

Kızlar bende size birşey sormak istiyorum bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim 10 Şubat ve 11 Şubat kopkoyu olmasada diğer günlere göre çok daha koyu çift çizgi gördüm 12 Şubat'ta da silikleşti değerlendirdim ama şuan hiç belirtim yok çatlamanın üzerinden kaç gün gecmesi lazım ki belirtiler başlasın bat tarihim 2 Mart

Kızlar bende size birşey sormak istiyorum bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim 10 Şubat ve 11 Şubat kopkoyu olmasada diğer günlere göre çok daha koyu çift çizgi gördüm 12 Şubat'ta da silikleşti değerlendirdim ama şuan hiç belirtim yok çatlamanın üzerinden kaç gün gecmesi lazım ki belirtiler başlasın bat tarihim 2 Mart
Belirtilerin başlaması herkese göre değişir yumurtlamadan 10-12 gün sonra test yaparsanız geç döllenme değilse çok yüksek ihtimalle çıkar ☺️

Canım ben bu sabah testi tekrarladım dünküne göre biraz daha koyu çıktı silik çizgi. Ama markası nimo erken gebelik testi. İnternette testle alakalı hiç iç açıcı yorumlar yok kimisi yalancı pozitif çıkarıyor diyor kimisi bende tuttu diyor düzgünce sevinemedim bile🥲. Adetten 1 gün önce falan kan vermeyi düşünüyorum bekleyeceğim. Fotoğrafı ekliyorum
Çok sevindim güzel sonuçlanmasına darısı başıma🥹😍

Son düzenleme:
Back