Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben gittim bugün hastane vajinal ve karın ultrasonuyla baktı kese görünmüyor dedi kan sonucunu bekliyorum kaçınca haftada görünüyor ki kese
Kanda çıktığında kaçtı betanız? Benim de dün 1130 çıktı pazartesi gideceğim ilk kezMerhaba hayırlı olsun öncelikle.
Bende 1 şubatta bat 5 gün gecikinde öğrendim gebeliğimi benimde ilk muaynemde kese görünmedi kanda çıktı doktorum 6 gün sonra tekrar çağırdı o zaman gördük keseyi endişe etmeyin, çıkan sonucunuza göre doktorunuz hesaplayıp kese için gün verecektir.
Merhaba geçmiş olsun.Canım benimde eşimde varikosel varmış tabii bunu öğrenmemiz çok geç oldu çünkü bende graves olunca çocuk yapmam kesinlikle yasakti. Sonra deneyince olmadı ve öğrendik ameliyatından bir yıl geçti. Bende şuan keçi boynuzu özü , combifertil diye bir vitamin verdi Dr. Onu kullanıyor arada birde çakşır kökü çayı yapmaya başladım yeni yeni. Değerleri düzelmeye başladı çok şükür. Hareket hızı %2den % 20 ye çıkmış. Bundan kaynaklı birde kullandığı vitaminlerle falan tuttuysa diye umut besliyorum. Etrafımda bana da çok diyen var. Birde eşim gurur yapıp annesi dışında kimseye soyletmedi. Yaşadığımız çevredeki kadınlar hep bana ima da bulunuyor değişik değişik hikayeler anlatıyor. İşte şunun çocuğu olmuyormuş da surda tedavi görmüş gibi gibi. Yani gülüp geçiyorum herşey Allah'tan sonuçta. Bende de sorun olabilirdi. O insanlar ancak kalp kirdiklariyla kalır. Hiç kafana takma. Hayırlısı ile olacak inşallah![]()
![]()
432 ile öğrendim daha sonra kan testi vermedim öğrendikten 6 gün sonra keseyi gördükKanda çıktığında kaçtı betanız? Benim de dün 1130 çıktı pazartesi gideceğim ilk kez
Ben de 11’inde 439 gördüm pazartesi tam 6 gün olacak benim de. İdeal bir günde gidiyorum o zaman inş ben de keseyi görürüm dua edin432 ile öğrendim daha sonra kan testi vermedim öğrendikten 6 gün sonra keseyi gördük
Evet aynı değerlerde öğrenmişiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunBen de 11’inde 439 gördüm pazartesi tam 6 gün olacak benim de. İdeal bir günde gidiyorum o zaman inş ben de keseyi görürüm dua edin![]()
Ay kalp atışı duyulur mu o kadar erkenEvet aynı değerlerde öğrenmişiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunpazartesi kalp atışı duymak için çağırdı bizide doktorumuz
Yok ben 6 şubatta keseyi gördüm 11 şubatta tekrar gittim kese büyümüş yolk kesesi oluşmuştu 17 şubatta da kalp için gideceğim işte kese göründükten hemen hemen 10 15 gün sonra kalp atışları duyuluyor sanırımAy kalp atışı duyulur mu o kadar erkenBen ay sonunda ancak duyarım diyordum eğer pazartesi öyle bir şey olursa havalara uçarım inşallah duyarsın canım
Si
Ha anladım tamam siz daha erken öğrenmişsiniz tabi benden o yüzdenYok ben 6 şubatta keseyi gördüm 11 şubatta tekrar gittim kese büyümüş yolk kesesi oluşmuştu 17 şubatta da kalp için gideceğim işte kese göründükten hemen hemen 10 15 gün sonra kalp atışları duyuluyor sanırım
Keseyi görene kadar bende sizin gibiydim annelik sanırım ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişe ile başlıyor :) sorunsuz geçiririz inşallahHa anladım tamam siz daha erken öğrenmişsiniz tabi benden o yüzdenİnşallah keseyi görürüm o zaman off şu 3 ay bir geçse hayırla sağlıkla
Sormayın ben de pazartesiye kadar saatleri sayıyorum kafayı yiycem. Normalde aşırı rahat biriyimdir ve böyle davrananlara gıcık olurum ama freak out olan benim şu anda. Annelik mi ayyyKeseyi görene kadar bende sizin gibiydim annelik sanırım ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişe ile başlıyor :) sorunsuz geçiririz inşallah
Maalesef kan testi de megatifHaftayla alakası yok canım beta en az 1000 olunca vajinal 5000 falan olunca karından ultrasonla görünür
Bizim birde 2,5 sene sonra oldu artık yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim niyetiyle bu seneye girmiştim çok şükür Rabbim nasip etti her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz, doktorunuz sizden kan ve idrar testleri isteyecek enfeksiyon herhangi bir hastalık vs var mı diyeSormayın ben de pazartesiye kadar saatleri sayıyorum kafayı yiycem. Normalde aşırı rahat biriyimdir ve böyle davrananlara gıcık olurum ama freak out olan benim şu anda. Annelik mi ayyy![]()
Çok şükür ne güzel inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçiririz ikimiz deBizim birde 2,5 sene sonra oldu artık yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim niyetiyle bu seneye girmiştim çok şükür Rabbim nasip etti her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz, doktorunuz sizden kan ve idrar testleri isteyecek enfeksiyon herhangi bir hastalık vs var mı diye
Adet günlerim değişiklik gösteriyor 10-15 kadar geciktiği olabiliyorAdet günlerinizde değişiklik oluyor mu geç döllenme için. Biyokimyasal gebelikte olabilir ilk gebeliğim benim öyleydi çünkü.