• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerim nelerdi.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle.
Bende 1 şubatta bat 5 gün gecikinde öğrendim gebeliğimi benimde ilk muaynemde kese görünmedi kanda çıktı doktorum 6 gün sonra tekrar çağırdı o zaman gördük keseyi endişe etmeyin, çıkan sonucunuza göre doktorunuz hesaplayıp kese için gün verecektir.

Haftayla alakası yok canım beta en az 1000 olunca vajinal 5000 falan olunca karından ultrasonla görünür
Kızlar ben gittim bugün hastane vajinal ve karın ultrasonuyla baktı kese görünmüyor dedi kan sonucunu bekliyorum kaçınca haftada görünüyor ki kese

Merhaba hayırlı olsun öncelikle.
Bende 1 şubatta bat 5 gün gecikinde öğrendim gebeliğimi benimde ilk muaynemde kese görünmedi kanda çıktı doktorum 6 gün sonra tekrar çağırdı o zaman gördük keseyi endişe etmeyin, çıkan sonucunuza göre doktorunuz hesaplayıp kese için gün verecektir.
Kanda çıktığında kaçtı betanız? Benim de dün 1130 çıktı pazartesi gideceğim ilk kez

Canım benimde eşimde varikosel varmış tabii bunu öğrenmemiz çok geç oldu çünkü bende graves olunca çocuk yapmam kesinlikle yasakti. Sonra deneyince olmadı ve öğrendik ameliyatından bir yıl geçti. Bende şuan keçi boynuzu özü , combifertil diye bir vitamin verdi Dr. Onu kullanıyor arada birde çakşır kökü çayı yapmaya başladım yeni yeni. Değerleri düzelmeye başladı çok şükür. Hareket hızı %2den % 20 ye çıkmış. Bundan kaynaklı birde kullandığı vitaminlerle falan tuttuysa diye umut besliyorum. Etrafımda bana da çok diyen var. Birde eşim gurur yapıp annesi dışında kimseye soyletmedi. Yaşadığımız çevredeki kadınlar hep bana ima da bulunuyor değişik değişik hikayeler anlatıyor. İşte şunun çocuğu olmuyormuş da surda tedavi görmüş gibi gibi. Yani gülüp geçiyorum herşey Allah'tan sonuçta. Bende de sorun olabilirdi. O insanlar ancak kalp kirdiklariyla kalır. Hiç kafana takma. Hayırlısı ile olacak inşallah 🤲 ♥️
Merhaba geçmiş olsun.
Benimde 2 buçuk sene olmadı eşimde varikosel ileri hareket problemi vardı, ameliyat değerlerin düzelmesi vs derken bu ay çok şükür güzel haberi aldık. Eşimin değerleri düzeldikten 5 6 ay sonra hala olmayınca bende doktora gittim rahim filmi hormon testi kan testleri vs herşeyim vardı daha önce yaptırmıştım bir sorun yoktu, doktorum bu zamana kadar olması gerekirdi diyerek benden genetik testi ve kan pıhtılaşma testi istedi, 3 genimde kanda pıhtılaşma çıktı ve coraspirin kullanmaya başladım aspirin kullanmaya başladığım ay klomenle yumurta takibi yaptık ve estrofem diye östrojen takviyesi de kullandım ve güzel haberi aldık. Ben kan pıhtılaşması düşüğe sebep olur diye biliyordum meğer gebe kalamamaya da sebep oluyormuş, naçizane bilgilendirmek istedim.

Ben de 11’inde 439 gördüm pazartesi tam 6 gün olacak benim de. İdeal bir günde gidiyorum o zaman inş ben de keseyi görürüm dua edin 🥰
Evet aynı değerlerde öğrenmişiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥰 pazartesi kalp atışı duymak için çağırdı bizide doktorumuz

Evet aynı değerlerde öğrenmişiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥰 pazartesi kalp atışı duymak için çağırdı bizide doktorumuz
Ay kalp atışı duyulur mu o kadar erken 😶 Ben ay sonunda ancak duyarım diyordum eğer pazartesi öyle bir şey olursa havalara uçarım inşallah duyarsın canım 🥰

Ay kalp atışı duyulur mu o kadar erken 😶 Ben ay sonunda ancak duyarım diyordum eğer pazartesi öyle bir şey olursa havalara uçarım inşallah duyarsın canım 🥰Si
Yok ben 6 şubatta keseyi gördüm 11 şubatta tekrar gittim kese büyümüş yolk kesesi oluşmuştu 17 şubatta da kalp için gideceğim işte kese göründükten hemen hemen 10 15 gün sonra kalp atışları duyuluyor sanırım

Yok ben 6 şubatta keseyi gördüm 11 şubatta tekrar gittim kese büyümüş yolk kesesi oluşmuştu 17 şubatta da kalp için gideceğim işte kese göründükten hemen hemen 10 15 gün sonra kalp atışları duyuluyor sanırım
Ha anladım tamam siz daha erken öğrenmişsiniz tabi benden o yüzden 😊 İnşallah keseyi görürüm o zaman off şu 3 ay bir geçse hayırla sağlıkla

Ha anladım tamam siz daha erken öğrenmişsiniz tabi benden o yüzden 😊 İnşallah keseyi görürüm o zaman off şu 3 ay bir geçse hayırla sağlıkla
Keseyi görene kadar bende sizin gibiydim annelik sanırım ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişe ile başlıyor :) sorunsuz geçiririz inşallah

Keseyi görene kadar bende sizin gibiydim annelik sanırım ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişe ile başlıyor :) sorunsuz geçiririz inşallah
Sormayın ben de pazartesiye kadar saatleri sayıyorum kafayı yiycem. Normalde aşırı rahat biriyimdir ve böyle davrananlara gıcık olurum ama freak out olan benim şu anda. Annelik mi ayyy 🥹

Sormayın ben de pazartesiye kadar saatleri sayıyorum kafayı yiycem. Normalde aşırı rahat biriyimdir ve böyle davrananlara gıcık olurum ama freak out olan benim şu anda. Annelik mi ayyy 🥹
Bizim birde 2,5 sene sonra oldu artık yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim niyetiyle bu seneye girmiştim çok şükür Rabbim nasip etti her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz, doktorunuz sizden kan ve idrar testleri isteyecek enfeksiyon herhangi bir hastalık vs var mı diye

Bizim birde 2,5 sene sonra oldu artık yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğim niyetiyle bu seneye girmiştim çok şükür Rabbim nasip etti her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz, doktorunuz sizden kan ve idrar testleri isteyecek enfeksiyon herhangi bir hastalık vs var mı diye
Çok şükür ne güzel inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçiririz ikimiz de 🥰 Ben de geçtiğimiz Mayıs’ta mol kürtajı oldum 9 ay geçti işte. En hayırlı zamanda geliyorlar biz bilemiyoruz ✨

Back
X