Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Hamilelikten şüphe ediyorsanız evde bı test yapın isterseniz yaptınız mı?
Test yapmadım regl 1 gün gecikmisti o zaman yaptım negatifto ama onun öncesinde su falan içmiştim belirti olarakta bir şey yok öyle gogsum acıyor baskı uygulayinca bir de regl olacak gibi sancım oluyor ama regl falan yok

Kızlar merhaba adetime 7 gün kaldı bugünden itibaren kasıklarda ufak ufak batmalar başladı adet belirtileri yani ama birde çok ufak kahverengi akıntı gelmişti yerleşme kanaması olsa kasıklarda ağrı olmazdı dimi yani daha yeni yerleştiği için

Test yapmadım regl 1 gün gecikmisti o zaman yaptım negatifto ama onun öncesinde su falan içmiştim belirti olarakta bir şey yok öyle gogsum acıyor baskı uygulayinca bir de regl olacak gibi sancım oluyor ama regl falan yok
Merhaba regl oldunuz mu son durum ne 😊

Evet ovulasyon ile takip yapıyorum regl düzensizliğim olduğu için ama hep çatlama olduktan 14 gün sonra regl olmuştum o yüzden o kadar heves etmiştim ki bu ay 🥺
Olsun sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur cidden içten diliyorum bunu 🙏seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum ama 6 7 aydır olmuyor bende ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım ama hiç ümidim yok olmadı bence. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize🤲

Olsun sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur cidden içten diliyorum bunu 🙏seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum ama 6 7 aydır olmuyor bende ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım ama hiç ümidim yok olmadı bence. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize🤲
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah'ım kucagimizi boş birakmasin inşallah 🙏🏼 çok fazla üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor işte bende akşam yenisini sipariş edeceğim ovulasyon testlerinin

Bende az önce adet oldum. Bu ay ovulasyon takibi yaptım diye ümitliydim ama olmadı nasipte yokmuş.

Denemeleri teste göremi yaptınız yoksa ader bittiğinden beri birer gün ara ile mi değerlendirdiz
Adet bittikten sonra birer gün arayla değerlendirdik yumurtlamayı gördüğüm günlerde bile her gün yapmadık ben hastaydım 2 günde 1 şeklinde yaptık belkide ondan olmadı

Back
X