- 30 Kasım 2024
- 284
- 103
- 18
- 33
- Konu Sahibi kanadikirik
Evet öyle söyleniyor genelde yumurtlama olduktan 14 gün sonra hamilelik yoksa regl oluyoruzYa bende ovulasyon testi yapıyorum çatlama olduktan sonra 14. Gün regl olunuyor değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle söyleniyor genelde yumurtlama olduktan 14 gün sonra hamilelik yoksa regl oluyoruzYa bende ovulasyon testi yapıyorum çatlama olduktan sonra 14. Gün regl olunuyor değil mi
Ben hala regl olmadım da sormak istedim bugün 5 gün oldu dün aile hekimine gittim kan testi için o da biraz daha bekleyelim dedi test için dedim bir buraya sorayımEvet öyle söyleniyor genelde yumurtlama olduktan 14 gün sonra hamilelik yoksa regl oluyoruz
Hamilelikten şüphe ediyorsanız evde bı test yapın isterseniz yaptınız mı?Ben hala regl olmadım da sormak istedim bugün 5 gün oldu dün aile hekimine gittim kan testi için o da biraz daha bekleyelim dedi test için dedim bir buraya sorayım![]()
Test yapmadım regl 1 gün gecikmisti o zaman yaptım negatifto ama onun öncesinde su falan içmiştim belirti olarakta bir şey yok öyle gogsum acıyor baskı uygulayinca bir de regl olacak gibi sancım oluyor ama regl falan yokHamilelikten şüphe ediyorsanız evde bı test yapın isterseniz yaptınız mı?
Merhaba regl oldunuz mu son durum neTest yapmadım regl 1 gün gecikmisti o zaman yaptım negatifto ama onun öncesinde su falan içmiştim belirti olarakta bir şey yok öyle gogsum acıyor baskı uygulayinca bir de regl olacak gibi sancım oluyor ama regl falan yok
Yok ya hala olmadım reglMerhaba regl oldunuz mu son durum ne![]()
Kaset test yaptım dün akşam ama bir şey çıkmadı ilk idrarla yapmamistimMerhaba regl oldunuz mu son durum ne![]()
Hakkınızda hayırlısı inşallah güzel sonuçla karşılaşırsınız Perşembe günüKaset test yaptım dün akşam ama bir şey çıkmadı ilk idrarla yapmamistim
İnşallah ya çok umut etmiştim ama dün akşam kasette çıkmayınca hevesim kaçtı dogrusuHakkınızda hayırlısı inşallah güzel sonuçla karşılaşırsınız Perşembe günü![]()
Regl oldum bugünHakkınızda hayırlısı inşallah güzel sonuçla karşılaşırsınız Perşembe günü![]()
Sağlık olsun üzülme birdahaki ay olur inşallah. Sen ovulasyon testiyle takip mi etmiştin bu ayRegl oldum bugün![]()
Evet ovulasyon ile takip yapıyorum regl düzensizliğim olduğu için ama hep çatlama olduktan 14 gün sonra regl olmuştum o yüzden o kadar heves etmiştim ki bu aySağlık olsun üzülme birdahaki ay olur inşallah. Sen ovulasyon testiyle takip mi etmiştin bu ay
Olsun sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur cidden içten diliyorum bunuEvet ovulasyon ile takip yapıyorum regl düzensizliğim olduğu için ama hep çatlama olduktan 14 gün sonra regl olmuştum o yüzden o kadar heves etmiştim ki bu ay![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah'ım kucagimizi boş birakmasin inşallahOlsun sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur cidden içten diliyorum bunuseni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum ama 6 7 aydır olmuyor bende ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım ama hiç ümidim yok olmadı bence. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
![]()
Sonuç nedir:)Yeni eve geldim awox marka aldım birazdan yapacam çok heyecanlıyımAllahim neolur olmuş olsun
Denemeleri teste göremi yaptınız yoksa ader bittiğinden beri birer gün ara ile mi değerlendirdizBende az önce adet oldum. Bu ay ovulasyon takibi yaptım diye ümitliydim ama olmadı nasipte yokmuş.
Adet bittikten sonra birer gün arayla değerlendirdik yumurtlamayı gördüğüm günlerde bile her gün yapmadık ben hastaydım 2 günde 1 şeklinde yaptık belkide ondan olmadıDenemeleri teste göremi yaptınız yoksa ader bittiğinden beri birer gün ara ile mi değerlendirdiz
Hayırlısı olsun inşallah bir sonraki aylara nasip olır canım benimAdet bittikten sonra birer gün arayla değerlendirdik yumurtlamayı gördüğüm günlerde bile her gün yapmadık ben hastaydım 2 günde 1 şeklinde yaptık belkide ondan olmadı