Canım adete 9 gün kala yaşanan belirtiler psikolojik olur çünkü henüz yumurta tutunmamıştır ve vücutta hormonel olarak bir değişim yaşanmaz . Genelde bu ay oldu galiba rüyalar vs olur . Yani çok inandığımız için ilişkiden sonra bile belirti hissedenler var hepsi bizim düşünce gücüyle hormon dengemizi bozmamizdan kaynaklı çünkü ben de yaşadım . Hamileligimi ise adete 5 gün kala öğrendim tabi yine her ay olduğu gibi tüm belirtileri yaşadım ama ben de ülser var son 4-5 aydır hiç sorun yaşamamıştım . Mide yanmalarim gece kaldırmaya hatta hiç bir şekilde uyutmamaya başladı ilaç almaya karar verdim ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve pozitif inanılmaz bi mutluluktu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin. Testlerimi koyuyorum fikir olsun diyeKizlar adete 9 gun kala gebeligini ogrenen varmiydi?test yapip negatif cikan daha sonra hamile oldugunu ogrenen veya test yapip pozitif cikan ve gebeligini ogrenen arkadaslar yorumlarinizi yazabilirmisiniz.Konular cok eski oldugu icin yeniden acmak istedim.simdiden tesekkurler saygilar :)