- Konu Sahibi kanadikirik
Bence gebesiniz bende dün yapmıştım aynı marka test bat yarın bende negatif çıktıEvet bu gebelik testini yükledim pozitif dedi ama bilmiyorum.
Yarın erken gebelik yaparsam belli olur herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gebesiniz bende dün yapmıştım aynı marka test bat yarın bende negatif çıktıEvet bu gebelik testini yükledim pozitif dedi ama bilmiyorum.
Yarın erken gebelik yaparsam belli olur herhalde
Hayırlısı olsun artık inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin. Demek ki adete yakın ovulasyon koyu çıkınca hamileyiz diyemiyoruz bunu anladım banada tecrübe olduEvet bugün sabah geldim kan verdim birazdan sonuçları gostericem bu arada canım 2 gün gecikmeyle dün regl oldum malesef hayırlı zaman değilmiş
Aynen yine adet düzenleyici ilaca devam yumurta da göremedi zaten değerlerim menopoz du aynı şeyleri söyledi hayirlsi demekten başka bisey gelmiyor elimden inşallah sizlerin tutmuştur ve sağlıkla kucaginizada alirsinizHayırlısı olsun artık inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin. Demek ki adete yakın ovulasyon koyu çıkınca hamileyiz diyemiyoruz bunu anladım banada tecrübe oldu
Amin inşallah sende olumlu güzel sonuçlar alırsın inşallah mübarek Ramazan yaklaşıyor bu güzel mübarek günlerin hatrına isteyen herkese nasip etsin Rabb'im en hayırlı zamanlarda inşallahAynen yine adet düzenleyici ilaca devam yumurta da göremedi zaten değerlerim menopoz du aynı şeyleri söyledi hayirlsi demekten başka bisey gelmiyor elimden inşallah sizlerin tutmuştur ve sağlıkla kucaginizada alirsiniz
Amin canımAmin inşallah sende olumlu güzel sonuçlar alırsın inşallah mübarek Ramazan yaklaşıyor bu güzel mübarek günlerin hatrına isteyen herkese nasip etsin Rabb'im en hayırlı zamanlarda inşallah![]()
Ben bu ay adet olmadım ama testler negatif inşallah pozitife döner aldım kabul ettim duanıHadi arkadaşım ben gebeysem sıramı sana saldım önümüzdeki ay gönlünden geçen istedigin şeye kolaylıkla kavusman için sana dua ediyorum.Gonlumuzden geçeni kucağımıza nasip eylesin Allah'ım![]()
Günaydın test yaptın mı bu sabahBu gün artık sıvı tüketimim filan oldu yarın sabah erken gebelik testi yapicam Burda'da paylasirim
Hayırlısı olsun ya benimde hiç bir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs hassasiyeti test yapmak için erken ama bendede yok bu ay bence neyse nasipse başka zamana inşallahGunaydinn maalesef benim yok.Belki sizin olabilir.
Çubuk testler yanıltıcı sanırım..
Bu ay kimseye uğurlu gelmedi yaHayırlısı olsun ya benimde hiç bir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs hassasiyeti test yapmak için erken ama bendede yok bu ay bence neyse nasipse başka zamana inşallah
Bende 1 kutu çoklu almıştım hiç böyle çizgi görmedim kaç aydır yapıyorumSizin gecmismiydi batiniz belli olmaz bazen hiç belirtisiz olabiliyormus
2 Mart'ta benimki var daha ama bilmiyorum hiç belirti olmayınca ümidi kestimSizin gecmismiydi batiniz belli olmaz bazen hiç belirtisiz olabiliyormus
Benim bat yarın 3 gün önce gebelik negatifti ama çok akıntım var beyaz ve kasık ağrım varBelki üzerindeki etiketler karıştı yanlışlık ile pembe olana mavi bastılar bilemiyorum.
Ama çok stres yaptırdı.
Önümüzdeki ay akışına birakicam.
Sizin batiniz geçti mi gebelik testi yaptınız mı?