• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Hadi arkadaşım ben gebeysem sıramı sana saldım önümüzdeki ay gönlünden geçen istedigin şeye kolaylıkla kavusman için sana dua ediyorum.Gonlumuzden geçeni kucağımıza nasip eylesin Allah'ım🥹🥰

Evet bugün sabah geldim kan verdim birazdan sonuçları gostericem bu arada canım 2 gün gecikmeyle dün regl oldum malesef hayırlı zaman değilmiş
Hayırlısı olsun artık inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin. Demek ki adete yakın ovulasyon koyu çıkınca hamileyiz diyemiyoruz bunu anladım banada tecrübe oldu

Hayırlısı olsun artık inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin. Demek ki adete yakın ovulasyon koyu çıkınca hamileyiz diyemiyoruz bunu anladım banada tecrübe oldu
Aynen yine adet düzenleyici ilaca devam yumurta da göremedi zaten değerlerim menopoz du aynı şeyleri söyledi hayirlsi demekten başka bisey gelmiyor elimden inşallah sizlerin tutmuştur ve sağlıkla kucaginizada alirsiniz

Aynen yine adet düzenleyici ilaca devam yumurta da göremedi zaten değerlerim menopoz du aynı şeyleri söyledi hayirlsi demekten başka bisey gelmiyor elimden inşallah sizlerin tutmuştur ve sağlıkla kucaginizada alirsiniz
Amin inşallah sende olumlu güzel sonuçlar alırsın inşallah mübarek Ramazan yaklaşıyor bu güzel mübarek günlerin hatrına isteyen herkese nasip etsin Rabb'im en hayırlı zamanlarda inşallah 🤲

Hadi arkadaşım ben gebeysem sıramı sana saldım önümüzdeki ay gönlünden geçen istedigin şeye kolaylıkla kavusman için sana dua ediyorum.Gonlumuzden geçeni kucağımıza nasip eylesin Allah'ım🥹🥰
Ben bu ay adet olmadım ama testler negatif inşallah pozitife döner aldım kabul ettim duanı 🥰🥰tekrar test yaptın mı sen

Gunaydinn maalesef benim yok.Belki sizin olabilir.
Çubuk testler yanıltıcı sanırım..

Eklentiler

• 1000070753.jpg
    1000070753.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 10
Gunaydinn maalesef benim yok.Belki sizin olabilir.
Çubuk testler yanıltıcı sanırım..
Hayırlısı olsun ya benimde hiç bir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs hassasiyeti test yapmak için erken ama bendede yok bu ay bence neyse nasipse başka zamana inşallah

Belki üzerindeki etiketler karıştı yanlışlık ile pembe olana mavi bastılar bilemiyorum.
Ama çok stres yaptırdı.
Önümüzdeki ay akışına birakicam.
Sizin batiniz geçti mi gebelik testi yaptınız mı?

1000014257.jpg

Benim ovulasyon testlerim de böyle 6 Şubat'ta adetim bitti 7 Şubat'ta yapmaya başladım takvime göre 15i gibi yumurtlama olacak sanıyordum ama 10u ve 11inde gördüm sanki emin de değilim yine devam ettim belki daha da koyulaşır diye ama yok bugüne kadar

Belki üzerindeki etiketler karıştı yanlışlık ile pembe olana mavi bastılar bilemiyorum.
Ama çok stres yaptırdı.
Önümüzdeki ay akışına birakicam.
Sizin batiniz geçti mi gebelik testi yaptınız mı?
Benim bat yarın 3 gün önce gebelik negatifti ama çok akıntım var beyaz ve kasık ağrım var

Back