• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerim nelerdi.

Merhaba normalde adetimi 28 günde oluyordum son 2 ay 26güne düşmüştü değişmişti yani. 26 günde olucaksam 1gün vardı 28. Gün olsaydım 2 vardı. Prodüktörün testiyle öğrendin erken silik çıkmıştı. Kanda 116 ile öğrendim. Şuan 15+2 haftalık:) inş istediğiz sonucu alırsınız :)
Yorumu okuyunca bi an kendim mi yazdım acaba diye sorguladım😄 Ben de normalde 28 günde bir adet oluyorum ama 2 aydır 26 günde bir oldum. Bu ay hala adet olmadım 28 güne göre hesaplayacak olursak 3, 26 güne göre hesaplayacaksak adetim 5 gün gecikti. Son 4-5 gündür hep adet olacakmış gibi hissettim ama olmadım siz adet ağrısı çekmiş miydiniz ? Umutlanmalı mıyım ? 🥹

Yorumu okuyunca bi an kendim mi yazdım acaba diye sorguladım😄 Ben de normalde 28 günde bir adet oluyorum ama 2 aydır 26 günde bir oldum. Bu ay hala adet olmadım 28 güne göre hesaplayacak olursak 3, 26 güne göre hesaplayacaksak adetim 5 gün gecikti. Son 4-5 gündür hep adet olacakmış gibi hissettim ama olmadım siz adet ağrısı çekmiş miydiniz ? Umutlanmalı mıyım ? 🥹

gebeliği öğrendim sonrasında 4/5gün sonra kaşık ağrısı kanama İle yaşadım oda yine leke leke pembeye dönük bi kez kırmızı ama az geldi.inş sizin miniğiniz de sizinle birliktedir:)

herkese hayırlı akşamlar hanımlar. Benim adetim 6-7 gün gecikti fakat testler hep negatif. Göğüs ağrısı yok denilecek kadar az kaşığı da arada bir ağrı giriyor ama belim felaket ağrıyor ağlıyorum resmen kan veremeye de gidemedim
kaşık ağrınız oluyor mu

Benim testimede bakarmısınız daha 7 gün var

Eklentiler

• IMG_1131.jpeg
    IMG_1131.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 16
Back