• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala gebelik testi

inşallah, sizinkine de daha 2 gün varmış ya, zaten hep adet geçsin sonra bakın diyolar, öyle hissediyorsanız öyledir inşallah, anaların hislerine güvenirim ben❣️

3 gündür rüyamda pozitif test goruyodum ondan da etkilendim heralde ama bekleyip gorucez
kızlar, başlığa salça oluyo gibi olucam kusura bakmayın da, after 10 ultra erken test diye bi şey aldım, ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyo üstünde. birkaç saniyede şöyle verdi, ama bu testin yorumları çok kötü, sevineyim mi temkinli mi olayım napayım sizce

Eklentiler

• 1738584065797551350346466085191.jpg
    1738584065797551350346466085191.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 12
kızlar, başlığa salça oluyo gibi olucam kusura bakmayın da, after 10 ultra erken test diye bi şey aldım, ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyo üstünde. birkaç saniyede şöyle verdi, ama bu testin yorumları çok kötü, sevineyim mi temkinli mi olayım napayım sizce
Burda pozitif gözüküyor yarın ilk iş kan ver canım bize de yaz umarım vardir

Bende bu ay gebe sanıyodum kendimi değilmişim. Ocak 20 adetim başladı akşamına 21 inde bitti akşama. Sonra pembe kahverengi geldi 2 gün boyunca. Dünde abartısız akıntım vardi su gibi. Adete 19 falan var duzensiz döngüm zaten. Bu ayda gebelik takibi yaptıktan sonra birakicam zamana. İnşallah sizde vardır :emir_bebek:

Bende bu ay gebe sanıyodum kendimi değilmişim. Ocak 20 adetim başladı akşamına 21 inde bitti akşama. Sonra pembe kahverengi geldi 2 gün boyunca. Dünde abartısız akıntım vardi su gibi. Adete 19 falan var duzensiz döngüm zaten. Bu ayda gebelik takibi yaptıktan sonra birakicam zamana. İnşallah sizde vardır :emir_bebek:
Benim ilk bebeğim 4 ayda oldu şuan 2. Ayimdayim hemen olmayabiliyor canınızi sıkmayın

Back