Adete 9 gun kala gebelik belirtileri

Selamlar bu ay hsg çektirdim yumurtlama zamanı sadece 1 ilişki oldu.Yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerim şişmeye ve acımaya başladı artarak devam ediyor adetime 10 gün kaldı.(erken yumurtluyorum bu arada) Yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? (Ara ara kasıklarda batma oluyor ama akıntı her zamanki gibi )

Benimde ayni anlattiklarin gibi canim 3 gun once yumurta aki gibi akintim vardi 2 gun surdu 2 gundur de beyaz akintim var kasiklarima kramp giriyo karnimda ince ince agriyo kisa sureli agrilar oluyo belim de agriyo sirt agrisida oluyomus ama bende hep var sirt agrisi onu o yuzden anlayamiyorum onceden adetimden 1 gun once belim kasiklarim ağrırdı adetin ilk gunude ağrırdı gecerdi simdi cok onceden basladi bilmiyorum artik hayirlisi olsun hakkimizda

Çok teşekür ederim Allah razı olsun
Evet o zaten sizle olduğunu gerçekten belli ediyor ama tabi ilk belirtileri adet belirtisi ne yordugumuz için belli olmuyor şöyle bişey var sadece hissediyorsunuz ve öğrendiğiniz andan itibaren farklı belirtilerle kendini belli ediyor :) Rabbim dileyen herkese bu duyguları tattirsin sormak istedoginiz bişey olursa her zaman buralardayim

Gercekten hissediyorum canim benim yaa ayyy anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam minnak elleri minnak gozleri böm böm bana baktigini hayal etmek cok guzel bir duygu rabbim tum isteyenlere nasip etsin boyle konusunca duygularim kabariyo :) cok tesekkur ederim cevaplarin icinde aklima takilan birsey olursa yazarim yine canim

Amin canm

:) Olur canim birlikte yapalim bakalim ne cikacak cikmazsada zaten kan veririz az kalmis oluyor reglimize de
Canım diğer konuda bi arkadaş ovülasyon testi yapın diyor. Yumurtlama günleri geçtiği için ikinci çizgi çıkarsa hamile olabiliriz sanırım ama bilemiyorum, biraz beklemekte fayda var gibi.

Benim de 9 gün var ama gebelik belirtisi bekliyorum ama belirti de olmadığı için. Bu ay da olmadı diye üzülmeye başlıyorum. Dün akşam karnıma sancı girdi genelde her adet sancısı olur ve o sancısı hissedince çok geriliyorum:(

Herkeste belirti olmayabilir, benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu.

benim bugun 9 gün var hiç bi belirtim yok bende 2 gün kala test yapacagım.
bakalımmmm :)

Kızlar merhabalar benimde ilk bebegim olacak ama bir buçuk yildir olmuyor. Bu ay klomen matofin ve inofolik kullandım onüç gün önce de çatlatma iğnesi oldum yarın test icin hastaneye gidicem cok istiyorum ama umudumu kaybettim halsizlik uyku hali ve mide bulantısı var umarım ignenin etkisi değildir

İğnenin etkisi artik geçmiştir. Hala o tarz belirtiler yaşıyorsanız gebelikten olma ihtimali yuksek

İnşallah hamiledir canım bende çok istiyorum. Eşime çocuktan çok gebe kalmak istiyorum diyorum doya doya hamilelik sürecini yaşamak istiyorum. İnşallah o mucizevi duyguyu bizler de yaşarız
Amin canım inşallah çok özeniyorum bende dediğin gibi bı hamile görünce aglayasim geliyo çevremdeki herkeste bana inat gibi çifter çifter doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…