Benim 7 gün vr bu sabah bi denedim test yaptım negatif çıktı. Erken bence canım. Taş çatlasın 4 gün kala yapmak lazım en azından. O da sabah yapmak lazım ilk idrar ile
Kizlar bu kadar acele etmeyin belirti aramakla test yapmakla.. Bırakın 3 5 gün adetten gecsin lütfen..
Psikolojik baskı uygulamayin bedeninize. Yoksa bu sefer “hamile degilim ama adet de olmadim” diye başlık açarsınız
İnşallah öyleyizdir canım. İnsanın aklının bi köşesinde oluyor işte napalım. Arkadaşın dediği gibi beklemek lazım, boşuna testlere para veriyoruz :) bide negatif çıkıyor boşuna hayal kırıklığı.. Oysa belki de bebeğimiz bizimle şuanda. Tabi dayanamam yine cuma veya cumartesi yaparım bi test..Ben erken davrandim galiba canim bekleyecegiz o zaman :) tesekkur ederim cevap verdiğin icin insallah sende hamissindir
İnşallah öyleyizdir canım. İnsanın aklının bi köşesinde oluyor işte napalım. Arkadaşın dediği gibi beklemek lazım, boşuna testlere para veriyoruz :) bide negatif çıkıyor boşuna hayal kırıklığı.. Oysa belki de bebeğimiz bizimle şuanda. Tabi dayanamam yine cuma veya cumartesi yaparım bi test..
Birbirimize haber verelim inşallah birlikte Kasım annesi oluruz canım hayırlısıyla :)Test yaptiginda mutlaka haber ver canim insallah bebegin seninledir :) bende 5 gun daha bekliycem bakalim hakkimizda hayirlisi..
Benim de 7 gün var bekliyorum bende
Birbirimize haber verelim inşallah birlikte Kasım annesi oluruz canım hayırlısıyla :)
Ben de İstanbuldayım canımcım. Kartaldayım Sen neredesinEvet canim haberleselim kasim annesi ayy ne guzel soyledin oylee :)) bu arada nerde yasiyorsun ben istanbul belki yakinizdir birbirimize
Cekmekoy canim :)) uzak degilmisiz fazla :))Ben de İstanbuldayım canımcım. Kartaldayım Sen neredesin
Evet öyle, dünya küçük canım :)) cuma günü test yapalım sabah ne dersinCekmekoy canim :)) uzak degilmisiz fazla :))
Bata 2 gün kala yaptım silik Bile çıkmadı battan 3 gün sonra yaptım anında belirdi çizgi..Kizlar adete 9 gun kala gebeligini ogrenen varmiydi?test yapip negatif cikan daha sonra hamile oldugunu ogrenen veya test yapip pozitif cikan ve gebeligini ogrenen arkadaslar yorumlarinizi yazabilirmisiniz.Konular cok eski oldugu icin yeniden acmak istedim.simdiden tesekkurler saygilar :)
Bata 2 gün kala yaptım silik Bile çıkmadı battan 3 gün sonra yaptım anında belirdi çizgi..
Bende ilk oldugu icin daha önceleri habire test yapıyordum öğrendiğim ay gerçekten umursamadim fazla ve ısrar üzerine test yaptim. Hatta çıkan sonuca inanmamistim gece gidip kan testi yaptirmistikhayırlısı olsun 9 gün daha uzun bi süre boşuna testlerle kafanızı kurcalamayin beklen beklenmedik anlarda geliyor süprizler
InsAllah 9 gün sonra bebek haberinizi verirsiniz :)
Evet öyle, dünya küçük canım :)) cuma günü test yapalım sabah ne dersin
Cuma erken ya pazar günü yapın testı kanda cuma olur ancak:) Olur canim birlikte yapalim bakalim ne cikacak cikmazsada zaten kan veririz az kalmis oluyor reglimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?