- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi Sliimshady
burada herkes bir fikir verdi. git konuş diyende var, sen karışma diyende. siz ne olsun istiyorsunuz ben çözemedim.Bakin amacim gorumcelik yapmak degil ya yapsaydim daha onceki kiz arkadasina yapardim. Anladiniz mi? Ben abimin mutlulugunu isterim niye bozuyum bile bile?
Siz anlamadiniz galiba.
Ben ileri derece muhabetin icin de falan degildim. Arkadas gurubumuzla surekli birlikte oluruz arkadasimla cikarken o ortamda boyle bir seyin gectigini duydum. Boyle bir muhabbet yapcaklarini onceden sezip oraya mi gitmemem gerekiyodu? Burda benim hatam ne beni suclu konumuna dusurmeye calisiyosunuz? Bunu abime soylese ne soylemese ne yani anlamadim?
Soylediginiz vaka benim yanimdan bile gecmiyor. Ben sadece endiseyi abim ve ailem icin duyuyorum. Herkes onu seviyor ne buluyor diye dusunmuyorum erkeklerin sevebilcegi bi tip cevabi cok acik.
Bu kızın sana o zamandan bir kini var o vakit
arkadaşınla ayrılma sebepleri sen miydin yoksa
bu kadar bilendiğine göre
Arkadaşınızı aldattı diye kızdan bu kadar nefret etmeniz bana çok garip geldi.
Kız senin ona olan bu nefretini anlıyorsa, o da sana bu şekilde karşılık veriyor olabilir.
burada herkes bir fikir verdi. git konuş diyende var, sen karışma diyende. siz ne olsun istiyorsunuz ben çözemedim.
kimsenin kimseyi linç ettiği yok, ama biz gelin adayını linç etsek eminim hoşunuza giderdi.
cevabınızda "anladınız mı" diyerek vurgularken yaptığınız şey saldırganlıktır. buna hakkınız yok.
Aynı dili konuşmuyoruz galiba, "sürekli benim yanımda dahi ileri derecede muhabbetleri vardı." cümlesinden bahsediyorum, o muhabbeti yapanlar onun eski sevgilisi ve sizin eski arkadaşınız. Siz arkadaşlık ilişkinizi kesmişsiniz, o da kesmiş. Ortada bir suç yok, varsa zaten ikinizin de paylaşması gerekir, yoksa ikinizin de artık yok. Ama onun sevgilisiydi benim ise arkadaşımdı gibi derecelendirme işine girmeyin. İyi ki o öyle biriyle ilişkisini bitirmiş, siz de arkadaşlığınızı sonlandırmışsınız, intikam, şantaj, tehdit vs. ne demek? karaktersizin tekiymiş.
Erkeklerin seveceği bir tipse ağabeyinizin de sevmesinde sorun yok. Bazen olaylar bu kadar basit oluyor işte, kardeşinizin sizde görse bık bık edeceği hareketi sevgilisinde gördüğünde aa ne güzel, ehe mehe diyor, bu erkeklerin genel çifte standardı. Benim de erkek kardeşim var oradan biliyorum ama yüzüne vurduğum kişi o kız değil, saçma sapan konuşma diyerek kardeşim oluyor.
sende birinin eski sevgilisi başka birinin ise abisinin yeni sevgilisi olacaksın
evet gıttıgımız tatıllerı bılır, bana aldıgı hedıyelerı de bunları bılmesınde ne var kı neden saklayayım saklanacak seyler degıl bence...Pardon babaniza gidip erkek arkadasinizla surda oturduk surda bana sunu almisti soyle yapmistik bilmem ne diye ozel hayatinizi mi paylasiyorsunuz?
Tamam ama belki değişmiştir. Siz istifinizi bozmayın karışmayın ki ilerde o bayanın bir tuhaf davranışı ya da abini üzecek bir tavrı olursa kötü olan siz olmayın. Zaten aileler tanışmış hemen yarın evlenilmiyor ki. Şimdi değerli şey daha dikkat çeker. Abinize ne kadar hislerinizi dökseniz de abiniz bakış açısını değiştirmez. Zaten normal olmayan davranışları artarsa bu herkesin dikkatini çeker. Ama şimdiden o öyle değil böyle diye bir çıkış yapınca görümce adayı olduğunuz için siz kötü duruma düşersiniz.
Sorunun tek bir çözümü var. Geçmişteki bazı olaylar aklını bu denli kurcalıyor ise ; öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye kıvranmak yerine ağabeyinle konuşacaksın.
Bu konuşma illa ki yıkıcı olmak zorunda değil. Geçmişten ortak tanıdıklarımız ve şahit olduklarım nedeniyle ön yargılı olmak istemiyorum , yalnız gün gelip bana en başta anlatmanı beklerdim dememen için izninle sana anlatmak istiyorum dersin.
İlişkiler iki kişi arasında yaşanır. Sizin aranızda bir sorun yoksa benim için de sorun yok. Senin sevdiğini ben de sayarım diyebilirsin mesela.
ooo görümce taşlama seansı devam ediyor, ha gayret kızlar kendi görümcenizden çıkaramadıklarınızı çıkartın bu kızdan
konu sahibi sen bir görümce olarak potansiyel kötüsün, hatta bazı zihniyetlere göre feci de kıskançsın, cesaretinden ötürü tebrik ederim buraya konu açmak her babayiğidin harcı değil..
senin yerinde olsam abimi karşıma alır heeeeerşeyi anlatırım.. kız babamın kızı değil, ama abim babamın oğlu.. ileride pişman olup sıkıntı çekeceğine o sıkıntıyı şimdi çeker ama unutur.. hadi kolay gelsin..
evet gıttıgımız tatıllerı bılır, bana aldıgı hedıyelerı de bunları bılmesınde ne var kı neden saklayayım saklanacak seyler degıl bence...
yetıskın ınsanlarız ne yasadıgımızdan kıme ne kı , ben kendı adıma kımseye hesap vermem ama kımseden de bırseyımı saklamam. ıs cınsel muhabbetlere kaymadıgı surece gezmek tozmak, alınan hedıye, bulusulan mekanları bılse nolur bılmese nolur cekınmem yanı sorarsa soylerım.....ya da lafı gecer ben anlatırım seffaflık en ıyısıdır.
yok benım babam ya da abım bu konularda tutucu dıyorsanız da, yada paylaşmamayı tercıh edıyorsanız da bazı seylerı dedıgım gıbı kız arkadası ıle de paylasmazsınız bılmezse bır yorumda yapamaz ılıskınız hakkında bu kadar basıt...
acele ediyorsun hem abin sütten çıkmış ak kaşık değildir ayrıca çivi çiviyi söker kim bilir
Abinizin ilerde evlenme ihtimali varsa tabiiki ne düşündüğünüzü söyleyeceksiniz.Ay catlicam ya. Sorun biriyle yatmasi kalkmasi degil sorun kizin karakteri anlatsbiliyo muyum!
Benim ilgilendigim sadece bize davranislari. Kizi hic tanimasam davranislarini normal bulurum gecmiste yaptiklairyla bunlari bagdastirinca normal gelmiyor anlatabildim mi?
Abinizin ilerde evlenme ihtimali varsa tabiiki ne düşündüğünüzü söyleyeceksiniz.
Eğer şimdi hislerinizi söylemezseniz ve abiniz mutsuz bir evlilik yaparsa ömür boyu vicdan azabı duyarsınız.
Kızın geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Siz hiç ilgilendirmez. Abin hayatında iken yaptıkları ilgilendirir. O da sadece abinizi ilgilendirir.