Abimin kiz arkadasi.

Abiniz bilmiyomu erkek arkadasinizin eski sevgilisi oldugunu

Hicbisey yapamazsiniz yapmaniza da gerek yok zaten

Arkadasinizin eski sevgilisi oldugu icin on yargili olabilirsiniz belki. Gerci hakli da olsaniz abiniz kendi kararlarını verebilecek olgunluktadir, ya da kendi hatalarini yapma özgürlügunde.. sizi ilgilendiren bisey yok bence. Ne soyleseniz "kiskanc kucuk gorumce" olursunuz.

Yani kiz, arkadasimin eski sevgilisi mi demek istediniz?
Yoksa kiz arkadasimin, eski sevgilisi mi??

Virgul koyarsam daha anlamli olurmus.
Erkek Arkadasimin degil normal bir arkadasimda.
Eski sevgilisi oldugunu soylesem sorun olmaz eski sevgilisidir der asil sorun kizin yaptiklari.

Erkek arkadasinizin eski sevgilisi gelin
adayı olmuş sizde bu yuzden istemiyorsunuz heralde.
Sizde gelin adayinin eski sevgilisinin yeni kiz arkadaşı olmussunuz.
ooff kafam karıştı

Net bi şekilde olan biteni anlat bence ama sonunda senide kötü bilebilir o risk çok büyük sanrm abin çok fazla güweniyo çünkü kendisine

Arkadaşını aldatan biri abini de aldatabilir,abinin bu geçmişi bilmesi gerekiyor,böyle bişey başına gelirse şok olmasın.

Benim acigimi arar gibi.
Abim benim iliskimi biliyor ama onla fazla konusmam bu konulari.
Iste hatirliyo musun sizi surda gormustum soyleydiniz boyleydiniz
Ama o cocukta bi sinsilik var cart curt tarzinda bi abinin kardesi icin soylediklerinde hoslanmayacagi seylerden konusuyor.
Ama bunu oyle tatli tatli alttan alttan soyluyor ki sadece ben fark ediyorum.

Virgul koyarsam daha anlamli olurmus.
Erkek Arkadasimin degil normal bir arkadasimda.
Eski sevgilisi oldugunu soylesem sorun olmaz eski sevgilisidir der asil sorun kizin yaptiklari.
Abin 'geçmiş geçmişte kalmıştır ' gözüyle bakıyor anlaşılan.
O değil anlam veremediğim o kız aldatmışsa, başka birinide aldatır bu tamamen bir karakter meselesi, abinin bilme hakkı var diye düşünüyorum ama fazlada ileriye gitmemelisin yoksa sen kötü çıkarsın..

Abimin kendi kafasi sadece su yonde benleyken bana bi yanlis yapmadiysa sorun yok yaparsa biter kafasinda.
Ama iste her sey de onun dusundugu gibi olmuyor.
aslında oluyor.
kız geçmişinde hata yapmış olabilir, ya da yaptıkları sence hata olabilir ama abini gerçekten abinin hayatındayken ne yaptığı ilgilendirir.
üzgünüm ama seni ise hiç ilgilendirmez. abin üzülmesin diye sen bildiklerini anlatırsın ama anlattıklarınla ne yapacağı abinin vereceği bir karar senin değil.

Net bi şekilde olan biteni anlat bence ama sonunda senide kötü bilebilir o risk çok büyük sanrm abin çok fazla güweniyo çünkü kendisine

Abime boyle birseyi anlatirsam sonucunda benim diledigim yonde mi olcak yoksa tam tersi ben mi kotu olup ortada kalicam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…