- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
- Konu Sahibi sananeeem12212
tamamdır teşekkür ederim.Evet lütfen cep tel ya da sosyal medya olayına girmeyin. Tebessümle sohbetinizi yapın geçin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır teşekkür ederim.Evet lütfen cep tel ya da sosyal medya olayına girmeyin. Tebessümle sohbetinizi yapın geçin
Hiç soru sormayın normal hayatın akışında sohbet edin. Gereksiz detaylara takılmayın. Hayırlı olsun.merhaba arkadaşlar,
abim 30 yaşında hafta sonu bizi kız arkadaşı ve onun ailesiyle dışarda kahvaltıda tanıştıracak. kız arkadaşı psikolog abimin bir çok kız arkadaşı oldu ama hiçbiriyle tanıştırmadı bizleri bu ilk olacak evlilik düşünüyorlar durum ciddi annemde abimin yıllardır evlenmesini istiyordu. o yüzden çok heyecanlı bende çok heyecanlıyım. ilk kez böyle birşey yaşayacagız annemle. neler sormalı annem, nasıl davranmalıyız onlara karşı tutumumuz ne olmalı heyecandan düşünemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
ay allah korusunburda biraz alt konulara inin , kayınvalidem görümcem diye açılan konulara inin okuyun , kızında böyle bir konu açmasını istemezseniz :)
kendiniz olun , başka kimliğe bürünmeyin , normaliniz nasılsa öyle davranın
Normal davranın.merhaba arkadaşlar,
abim 30 yaşında hafta sonu bizi kız arkadaşı ve onun ailesiyle dışarda kahvaltıda tanıştıracak. kız arkadaşı psikolog abimin bir çok kız arkadaşı oldu ama hiçbiriyle tanıştırmadı bizleri bu ilk olacak evlilik düşünüyorlar durum ciddi annemde abimin yıllardır evlenmesini istiyordu. o yüzden çok heyecanlı bende çok heyecanlıyım. ilk kez böyle birşey yaşayacagız annemle. neler sormalı annem, nasıl davranmalıyız onlara karşı tutumumuz ne olmalı heyecandan düşünemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
İnsan bu soruyu kendi evladına sorar oğlum kızım nasıl tanıştınız diye . Yani biraz üslup bilen birisi karşı tarafin anne babaların olduğu orrtamda nasıl tanıştınız diye sormaz sormamali . Adabı muaserete aykırı bence . Gerçi burası Türkiye soranlar da olabilir . Bana karşı tarafin bu soruyu sormasi absürt gelir sorarsan kendi evladına sor öğren yani .
bence ailelerin olduğu ortamda bu soru aşırı yabancı bi soru yaBilemedim kayınvalidem benim anne babamın olduğu bir ortamda dönüp bana nasıl tanıştınız diye sorsa garipserim. Kendi oğluna sor öğren yani veya biz başbaşa iken bana anlattir. Ama ailelerin tanıştığı ortam zamanlama yanlış . Bilemedim .
Sizin gibi düşünmüyorum . Annem bana bu soruyu pek tabi sorabilir hakkı var , hadi kayın validem de başbaşa iken sorsun ona da okey . Ama herkesin içinde kv-kp bana bu soruyu sorarsa bana tuhaf gelir . Herkesin içsel dinamiği bambaşka tabi . Birde zaten tanışma evresine gelinmisse çiftin hikayesi de az çok biliniyordur diye düşünüyorumbence ailelerin olduğu ortamda bu soru aşırı yabancı bi soru ya
ailenin evladının karşı tarafla nasıl tanıştığını kesinlikle biliyor olması lazım
bu soru anca elalemin falan sorabileceği bi soru. yabancı biri tarafından sorulduğunda anormal değil
ama aile kalkıp da o ortamda nasıl tanıştınız diye sorarsa bu ne biçim aile birbirine bu kadar yabancı, çok kopuklar diye düşünürüm ben
tanışma hikayesinde o ortamda büyüklerin hoşuna gitmeyebilecek belki aykırı bulabilecekleri şeyler varsa diye mi?Sizin gibi düşünmüyorum . Annem bana bu soruyu pek tabi sorabilir hakkı var , hadi kayın validem de başbaşa iken sorsun ona da okey . Ama herkesin içinde kv-kp bana bu soruyu sorarsa bana tuhaf gelir . Herkesin içsel dinamiği bambaşka tabi . Birde zaten tanışma evresine gelinmisse çiftin hikayesi de az çok biliniyordur diye düşünüyorum
Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz yanlış mı anladım ?. Ben zaten tanışma hikayesinin ailelerin olduğu ortamda anlatilmamasi veya sorulmamasi gerektiğini savunuyorum. Bireysel olarak belki sorulabilir ama kelli felli ana babanın olduğu ortamda sormak saçma . Hikaye fuckbody olarak dahi başlamış olsa da çiftler uslubunca bir hikaye uydurur söyler velev ki camide namazdan sonra tanışmış olayım benim için farketmez hersekilde anne babaların olduğu ortamda sorulması saçma çok aykırı bir şekilde eşimle tanismis olsam anne babama uslubunca bir hikaye bulurum zaten ki herkes de böyle yapıyordurtanışma hikayesinde o ortamda büyüklerin hoşuna gitmeyebilecek belki aykırı bulabilecekleri şeyler varsa diye mi?
Hayır anne babamın yanında kv-kpnin nasıl tanıştınız sorusunu cevaplamak zorunda kalmak benim hoşuma gitmez bana göre uslupsuzluk . Sen kv-kp olarak benim karşıma gelmissen zaten az çok hakkımda bilgin vardır detayları ben tamamlarım da tanışma hikayemi bana herkesin içinde anlattirarak ne elde edeceksin dediğim gibi onaylanmayacak bir şekilde tanışmışsam zaten hikayesini yazar herkese okuturum bana sorunun sorulduğu ortam yanlış geliyor .tanışma hikayesinde o ortamda büyüklerin hoşuna gitmeyebilecek belki aykırı bulabilecekleri şeyler varsa diye mi?
Kız psikologmuş, bizim gibi sınırlarını çizememiş biri değildir herhalde, buralara düşmezburda biraz alt konulara inin , kayınvalidem görümcem diye açılan konulara inin okuyun , kızında böyle bir konu açmasını istemezseniz :)
kendiniz olun , başka kimliğe bürünmeyin , normaliniz nasılsa öyle davranın
terzi kendi söküğünü dikemez ,psikolog arkadaşım ve onun gibileri necesinden muzdarip , gönül ister herşey gül gülistan olsunKız psikologmuş, bizim gibi sınırlarını çizememiş biri değildir herhalde, buralara düşmez
Geçmiş olsun arkadaşınıza, Ozaman inşallah biliyordur diyeyimterzi kendi söküğünü dikemez ,psikolog arkadaşım ve onun gibileri necesinden muzdarip , gönül ister herşey gül gülistan olsun
ama tabi biz zaten ..
bizden bahsetmiyorum
Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz yanlış mı anladım ?. Ben zaten tanışma hikayesinin ailelerin olduğu ortamda anlatilmamasi veya sorulmamasi gerektiğini savunuyorum. Bireysel olarak belki sorulabilir ama kelli felli ana babanın olduğu ortamda sormak saçma . Hikaye fuckbody olarak dahi başlamış olsa da çiftler uslubunca bir hikaye uydurur söyler velev ki camide namazdan sonra tanışmış olayım benim için farketmez hersekilde anne babaların olduğu ortamda sorulması saçma çok aykırı bir şekilde eşimle tanismis olsam anne babama uslubunca bir hikaye bulurum zaten ki herkes de böyle yapıyordur
evet yani tanışma hikayesi belki akranlarının çok normal karşıladığı bi hikayedir ama aile büyüklerinin hoşuna gitmeyebilir veya başka bir pürüz olabilirHayır anne babamın yanında kv-kpnin nasıl tanıştınız sorusunu cevaplamak zorunda kalmak benim hoşuma gitmez bana göre uslupsuzluk . Sen kv-kp olarak benim karşıma gelmissen zaten az çok hakkımda bilgin vardır detayları ben tamamlarım da tanışma hikayemi bana herkesin içinde anlattirarak ne elde edeceksin dediğim gibi onaylanmayacak bir şekilde tanışmışsam zaten hikayesini yazar herkese okuturum bana sorunun sorulduğu ortam yanlış geliyor .
Tabi haklısınız . Dediğim gibi sorun hikaye değil sorun ortam . Ne alaka yani bana herkesin içinde soru soruyorsun velev ki çok edepli çok ahlaklı ortamda tanıştım . Yine de anlatmak istemem herkesin içinde beni irite eder. Şimdiye dek hiçbir zaman tanışma hikayemi anlatmadım ortalama bişi anlatıp geçtim .evet yani tanışma hikayesi belki akranlarının çok normal karşıladığı bi hikayedir ama aile büyüklerinin hoşuna gitmeyebilir veya başka bir pürüz olabilir
sonuçta eski insanlar, gençler gibi düşünmeyebilir
benim tinderdan tanıştığım bi sevgilim olmuştu ama anneme işle alakalı bir toplantıda tanıştık dedim
çalıştığımız sektörler birbirine yakındı ama tanışmamızın işimizle sektörümüzle hiç ilgisi yoktu mesela
kalkıp da anneme olduğu gibi anlatacak halim yok
zaten heyecanlı bir ortam bi de tanışma hikayesiyle uğraşmasın kimse
gençleri zor durumda bırakabilir böyle sorular
f..buddy olarak tanışıp bir süre öyle takılıp sonra ciddiye döndürüp evlenen yakın bir arkadaşım var
ben çok yakın dostuyum diye biliyorum ama ailesi bilmiyor bu detayı. gerek yok
arkadaş ortamında tanıştık demişlerdi. ne desinler
Sohbet eder gibi havadan sudan muhabbetlerden sonra ara ara ailesiyle alakalı kendiyle sevdiği şeylerle alakalı sorular sorabilirsiniz.merhaba arkadaşlar,
Biz hiç numara vb almadık.Aklımada gelmedi hiç.Fakat gençler şimdi beni terslerler biliyorum ama yeni nesilin beklentileri değişik.Telf istese bir dert istemese bir dert.İstese neden istedi.İstemese beni beğenmedi mi.Sosyal medya konusu ayrı bir konu.Burada görüyorum kızıldı mı sosyal medyada engellemeler vb.Hele bu engelleme bana çok komik geliyor.Bu telf ve sosyal medya meselesine gençler cevap versin.Onlar doğrusu yanlışı neyse yazar.tamamdır numara ve sosyal medyadan eklemeyeceğim şimdilik annem alsın mı numarasını peki
e nerede calistigin ne okudugun ailesinin ne is yaptigin hakkinda da bilgi sahibidir aile ama sorar yani maksat muhabbet olsun diye.Sen kv-kp olarak benim karşıma gelmissen zaten az çok hakkımda bilgin vardır