Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Bu kız bu çocuğun bir dönem flörtleştiği ya da flört ihtimalindan ötürü kenarda tuttuğu biri değilse ben de Dua Lipayım.

Selam arkadaşlar bi ara ben buraya bi çocuk var buluşmaya çekiniyorum diye konu atmıştım maalesef kadın cinayetlerinin gündem olduğu dönem korkumdan. Fakat biz buluştuk. İşi ilerlettik ve şuan çıkıyoruz. Güzel giden bir ilişkimiz var fakat kafamı kurcalayan bi sorun var. Bu çocuğun uzun zamandır sanaldan bi kız arkadaşı var. Kız başka şehirde. Kızın da sevgilisi var bu arada ama online ilişki yürütüyorlar. Kızın sevgilisi de bu arada benimkiyle konuşmasına karışmıyor. Bunlar netflix hesabını falan da ortak kullanıyor şok oldum ahahaha hatta kız yaptığı yemekleri vs paylaşıyor. Diyorum ki bazen kendime kızım boşa kuruntu yapıyorsun kızın sevgilisi var kendinkine de güveniyorsun bağnaz bağnaz düşüncelerde bulunma diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor. Bu kız sevgilisiyle ayrılırsa sanki benimkine yamalanırmış gibi bi his var. Bu arada şunu diyebilirsiniz sevgiline güvenmiyorsan neden çıkıyorsun tabiki de güveniyorum ama her insan adına mutlaka açık kapı bırakmak gerek diye düşünüyorum yarın bi gün üzülme düşüncesi beni korkutuyor çünkü çok bağlandım. Sizce benim düşüncem kuruntu mu napmalıyım

Neden bu hikayedeki herkes online ortamda, internet üzerinde tanışıyor? Kimse kimseyle arkadaş ortamında yüz yüze tanışamamış, ruhlar dünyası sanki.

Benim de oyundan tanıştığım arkadaşlarım oluyordu zamanında ama bu kadar yakınlık gereksiz ben karşı çıkardım arkadaş olmalarına.

Aralarında illa bir şey olacak diye bir durum yok. Benim 8 yıllık bir arkadaş grubum var. Online oyundan hatta mobil oyundan tanıştığım 😂 Biz 6 kişiydik ve içimizde 17 yaşında kız çocuğundan tut, 45 yaşında abla dediğimiz kişilerden, benimle yaşıt/ yaşı yakın erkeklerde vardı. İlk zamanlar çok tanımadığımız için birbirimizi no paylaşmadan tg üzerinden konuşuyorduk, oyun için haberleşiyorduk bu arada. Sonra ara ara gruptan sohbetler başladı. Hep çok seviyeli, eğlenceli sohbetler. Bazılarımız yakın şehirde olanlar buluştuk seneler sonra. O grup whatsapp üzerinden devam etti.
Kimimiz evli, kimimiz nişanlı (ben), kimi bekar. Netflix şifre paylaşanda oluyordu, yaptığı yemeği atanda. Ailevi sorunları için akıl danışanda. Zamanla grup çok sessizleşti ve dağıldık, artık oyunda oynamıyorduk zaten 😂
Kimse birbirine yanlamadı. 😅 numaraları hala kayıtlı, sosyal medya hesaplarımda hala ekliler ama bir iletişim kalmadı.
Önemli olan konuşma sıklıkları ne? Üslupları ne? Yok ben kesinlikle karşı cinsle samimiyet istemiyorum diyorsan o ayrı.

Selam arkadaşlar bi ara ben buraya bi çocuk var buluşmaya çekiniyorum diye konu atmıştım maalesef kadın cinayetlerinin gündem olduğu dönem korkumdan. Fakat biz buluştuk. İşi ilerlettik ve şuan çıkıyoruz. Güzel giden bir ilişkimiz var fakat kafamı kurcalayan bi sorun var. Bu çocuğun uzun zamandır sanaldan bi kız arkadaşı var. Kız başka şehirde. Kızın da sevgilisi var bu arada ama online ilişki yürütüyorlar. Kızın sevgilisi de bu arada benimkiyle konuşmasına karışmıyor. Bunlar netflix hesabını falan da ortak kullanıyor şok oldum ahahaha hatta kız yaptığı yemekleri vs paylaşıyor. Diyorum ki bazen kendime kızım boşa kuruntu yapıyorsun kızın sevgilisi var kendinkine de güveniyorsun bağnaz bağnaz düşüncelerde bulunma diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor. Bu kız sevgilisiyle ayrılırsa sanki benimkine yamalanırmış gibi bi his var. Bu arada şunu diyebilirsiniz sevgiline güvenmiyorsan neden çıkıyorsun tabiki de güveniyorum ama her insan adına mutlaka açık kapı bırakmak gerek diye düşünüyorum yarın bi gün üzülme düşüncesi beni korkutuyor çünkü çok bağlandım. Sizce benim düşüncem kuruntu mu napmalıyım
Sanaldan tanışıp sanaldan devam ediyorsa ve hiç buluşmamışlarsa ARKADAŞ değillerdir orada bir sorun vardır çünkü arkadaşlık bir şeyler paylaşmakla olur,sanalda neyin paylaşımı olabilir böyleyse sıkıntı.Ama reelde görüşüp sonrasında ayrı şehirlerde sanaldan devam ediyorlarsa sıkıntı yoktur bence.

X