- 17 Aralık 2015
- 3.727
- 15.538
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
Bağnazlığı aptallığa tercih ederim.
Lütfen alınmayın, bu kişisel bir tercih.
Lütfen alınmayın, bu kişisel bir tercih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar bi ara ben buraya bi çocuk var buluşmaya çekiniyorum diye konu atmıştım maalesef kadın cinayetlerinin gündem olduğu dönem korkumdan. Fakat biz buluştuk. İşi ilerlettik ve şuan çıkıyoruz. Güzel giden bir ilişkimiz var fakat kafamı kurcalayan bi sorun var. Bu çocuğun uzun zamandır sanaldan bi kız arkadaşı var. Kız başka şehirde. Kızın da sevgilisi var bu arada ama online ilişki yürütüyorlar. Kızın sevgilisi de bu arada benimkiyle konuşmasına karışmıyor. Bunlar netflix hesabını falan da ortak kullanıyor şok oldum ahahaha hatta kız yaptığı yemekleri vs paylaşıyor. Diyorum ki bazen kendime kızım boşa kuruntu yapıyorsun kızın sevgilisi var kendinkine de güveniyorsun bağnaz bağnaz düşüncelerde bulunma diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor. Bu kız sevgilisiyle ayrılırsa sanki benimkine yamalanırmış gibi bi his var. Bu arada şunu diyebilirsiniz sevgiline güvenmiyorsan neden çıkıyorsun tabiki de güveniyorum ama her insan adına mutlaka açık kapı bırakmak gerek diye düşünüyorum yarın bi gün üzülme düşüncesi beni korkutuyor çünkü çok bağlandım. Sizce benim düşüncem kuruntu mu napmalıyım
Maalesef yeni nesil hep böyle sexi bile sanal yaşıyorlar birbirlerine dokunmadan çok üzücüNeden bu hikayedeki herkes online ortamda, internet üzerinde tanışıyor? Kimse kimseyle arkadaş ortamında yüz yüze tanışamamış, ruhlar dünyası sanki.
Çok bağlanma bundan bı cacık olamayacakHaklısınız sanırsam duygularımı dizginlesem iyi olacak
Bunun yobazlıkla bir alakası yok ki bu aşırı genişlik sizle nasıl iletişim halindeyse aynı sekilde onunla da öyleHaklısınız sanırsam bazıları der ya bu kadar yobaz olmayın diye tepki gelmesin diye dedim
Sanaldan tanışıp sanaldan devam ediyorsa ve hiç buluşmamışlarsa ARKADAŞ değillerdir orada bir sorun vardır çünkü arkadaşlık bir şeyler paylaşmakla olur,sanalda neyin paylaşımı olabilir böyleyse sıkıntı.Ama reelde görüşüp sonrasında ayrı şehirlerde sanaldan devam ediyorlarsa sıkıntı yoktur bence.Selam arkadaşlar bi ara ben buraya bi çocuk var buluşmaya çekiniyorum diye konu atmıştım maalesef kadın cinayetlerinin gündem olduğu dönem korkumdan. Fakat biz buluştuk. İşi ilerlettik ve şuan çıkıyoruz. Güzel giden bir ilişkimiz var fakat kafamı kurcalayan bi sorun var. Bu çocuğun uzun zamandır sanaldan bi kız arkadaşı var. Kız başka şehirde. Kızın da sevgilisi var bu arada ama online ilişki yürütüyorlar. Kızın sevgilisi de bu arada benimkiyle konuşmasına karışmıyor. Bunlar netflix hesabını falan da ortak kullanıyor şok oldum ahahaha hatta kız yaptığı yemekleri vs paylaşıyor. Diyorum ki bazen kendime kızım boşa kuruntu yapıyorsun kızın sevgilisi var kendinkine de güveniyorsun bağnaz bağnaz düşüncelerde bulunma diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor. Bu kız sevgilisiyle ayrılırsa sanki benimkine yamalanırmış gibi bi his var. Bu arada şunu diyebilirsiniz sevgiline güvenmiyorsan neden çıkıyorsun tabiki de güveniyorum ama her insan adına mutlaka açık kapı bırakmak gerek diye düşünüyorum yarın bi gün üzülme düşüncesi beni korkutuyor çünkü çok bağlandım. Sizce benim düşüncem kuruntu mu napmalıyım