-
- Konu Sahibi Sliimshady
Sen şu an çevir kazı yanmasın yapıyosun,Ay delircem kizin gecmisi degil sorun suan ki durumu bin kez soyledim artik ya.
Sen şu an çevir kazı yanmasın yapıyosun,
sende birkaç sayfa önce yazdıklarına bakarsan anlarsın.
Sorun kızın geçmişi değilse ne demeye abime söylesem benden öncesi beni bağlamaz vs der ama öyle olmuyor işte tarzında şeyler söyledin?
Belkide kız senin bu sinsiliklerini farketmiştir gardını almıştır sana uzak durur haklı olarak.Hem sen abinin kız arkadaşı hakkında böyle düşünürken 'adı abiyi düşünmek oluyorda',gelin adayı görümcesinin erkek arkadaşı hakkında olumsuz düşündüğünde neden adı sinsilik olsun???
Sanane abinn kararı. Sevmiş evleniyor. Neden abinn gözünde kendini kötü duruma düşürüyosun. Ona destek olan iyi kardeşi oyna sen de. Yapacak bişey yok. Herkes kendi seçimlerini yaşar.
Yarın öbürgün senin evleneceğin adama da abin karıştığında gelir yine konu açarsın :)
kızın geçmişini eski sevgilisinden duyup buna inanıyon mu eccük hemcinsinizi sevin o da sen de
yerinde olsam kıza uygun bir anda, abimin ve ailemin yanında sevgilimden konu açmazsan sevinirim yoksa ben de başka konuları aile içindeyken açmak zorunda kalabilirim derdim. en azından benimle uğraşmayı bırakırdı. abimle olan ilişkilerini de umursamazdım, abimin gözü karaysa başına ne geleceği beni ilgilendirmez. yaşasın ve görsün.
Aldatan bir daha aldatir dusuncesindeyim ama umarim abinizi aldatmaz..
Siz karisirsaniz kotu olursunuz malesef kiskanc fesat ara bozmaya calisan olursunuz..
En iyisi karismayin tencere kapak misali belki abiniz de onun gibi bir insandir bilemezsiniz ki kendi hayati kendi secimi ve seciminin sonuclarina katlanir..
Iyi ya da kotu olur bilemeyiz siz karismayin derim.
Görümceligin hakkini ver
Kat karistir
Var tabiki deIyide kizi iyi anlatmissinda abinin huylarini anlatmamissin. Emin ol onunda gecmisinde vardr biseyler
Sanane diyorsunuzda oyle olmuyor, iste yasamayan bilemiyor.
Evde huzursuz oluyoruz boyle devam edince sadece.
Sanane diyorsunuzda oyle olmuyor, iste yasamayan bilemiyor.
Evde huzursuz oluyoruz boyle devam edince sadece.
Dayımın evliliğine en başından beri annemler bu modda bakıyor ama gel gör ki dayım 15 yıllık evli çocukları var. Geçinmeye çalışan kendi halinde bi çift oldular. Annem yıllar sonra anladı ki bulaşmazsa yengeyle kavga çıkmazsa o ikisi birlikte çok mutlu. "Öyle bi kadın"(!) la mutlu olabileceğini kabullenmek zor gelmişti baştan hepsine :)
Konu sahibi kızın gecmisine takintili degil. Demek istedigi gozunun onunde bile kizin sevgilisiyle hos olmayan konusmalarina maruz kalmis. Abime soylesem mi demesinde ne sorun var niye bu kadar tepki gosterildi anlamadim. Abinin ben insan sarrafiyim laflarinada anlam vermedim insanlar 30 yillik eslerinin turlu turlu huylarini ogreniyolar. Nasil bu kadar emin olabiliyor sevgilisini yeterince tanidigina.
Ayrica konu sahibi sen ileriyi dusundugun erkek arkadasini ailenle tanistirsan abin o kisinin gecmisinde olan tasvip etmeyecegi seyleri bilse seni defalarca uyarir vazgecirmeye calisir, ailenede iliskinizi onaylamadigini soylerdi. Bunlar gayet dogal seyler.
Bunlar olagan seyler niye bu kadar tepki topladiniz anlayamadim. Ayrica abinin kiz arkadasi anlattigin gibi biriyse sen sevgilinle toplum icinde yapilmamasi gereken sakalar yapsaydin, sen sevgilini aldatsaydin bu kiz kosa kosa abine yetistirirdi yaptiklarini.Sonunda beni anlayan biri ..
Bunlar olagan seyler niye bu kadar tepki topladiniz anlayamadim. Ayrica abinin kiz arkadasi anlattigin gibi biriyse sen sevgilinle toplum icinde yapilmamasi gereken sakalar yapsaydin, sen sevgilini aldatsaydin bu kiz kosa kosa abine yetistirirdi yaptiklarini.
Aynı dertten muzdaribim arkadaşım .. Kesinlikle ailemize uygun olmayan fesat beni abimden kıskanan bir kızla beraber abim.. Ama ben ne zaman ağzımı açsam kıskanç görümce oluyorum!!
Aramız başlarda iyiydi sevmesemde abim için aynı ortamda bulunuyordum taa ki beni sinirden hastanelik edene kadar... O gün bugündür hiç birşeye müdahale etmiyorum herkesin kendi seçimi kendi tercihi kendi hayatı.. Afedersin senin abinde benim abimde kör değildir heralde yaşını başını almış insanlar ne doğru ne yanlış göremiyorlarsa bırakalım devam etsinlerr