Abim

Aslında birileri takmaktan değil ben bu haldeyken arkamdan o zaten hastalık hastası psikolojik yatıyor demesi ben arkamda 2.5 yaşında kızımı bıraktım da yatıyorum
Ne anlar o hırt abiniz bunlardan, üzülmeyin boş yere.
Benim abimde, annem kizim ilk dogdugu gunler yanimiza geldigi icin beni arayip anam icinmi dogurdun ne yoruyosun gondersene kadini evine demisti kendi cocuguna 1 sene baktirdi sonra onlar anam icin dogurmuşlar demek ki 😁

Cok iyi olmus duydugun, nasil bir abin oldugunu ögrenmis oldun ( eger dogru söylemiyorsa erkekler biyle seyleri cok bilmezler genelde)
Suratina bakip abiden sayma bundan sonra sende

Cok gecmis olsun. Malesef her kardeş kardeş degil. Bence hele bu zamanda artik kimse kimseyi gercek anlamda umursamiyor. Benimde iki kardesim var ama sizde oldugu gibi gerçekten ihtiyacim oldugunda hic yanimda olmadilar. Ama maddi veya manevi olarak destek istediklerinde bana geldiler. Bende yillar sonrada olsa onlari sildim. Tabii siz boyle yapin demiyorum ama bu zaman boyle bi zaman yada bazi insanlar boyle deyin ve gonlunuzu pek incitmesine izin vermeyin bu durumun. O abinizin ayibi. Demekki bencil duygusuz ve kusura bakmayın ama bi parca kötüde bi insan. Sizede gecmis olsun. Allah sifa versin.

Çıkarı olmasa selam almayan sadece işi düştüğünde arayan bencil ve duygusuz insanları 1.dereceden akraba olsa dahi hayatımızdan çıkarma taraftayım. Psikoloji pert hayat zehir oluyor. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyormuş da işe çok geç anladım acı tecrübeler edinmeden öğreneydim iyiydi. Dost kazığı neyse de yakın akraba incittiğinde toparlanamıyorsunuz yıllarca ve herkes herşeyi bilerek yapıyor. En temizi tüm iletişim kanallarını kapatmak. İnsan kalbini korumalı bence. Yok benim abim yapmaz ablam melek gibi ben yanlış anlamışımdır özünde iyi biri aslında diyerek kendimizi kandırmanın anlamı da yok. Eli ayağı tutarken kim kime daha çok kıymet verdiyse yaş ilerlediğinde de ondan hizmet beklesin yardım görsün diyorum artık

Çıkarı olmasa selam almayan sadece işi düştüğünde arayan bencil ve duygusuz insanları 1.dereceden akraba olsa dahi hayatımızdan çıkarma taraftayım. Psikoloji pert hayat zehir oluyor. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyormuş da işe çok geç anladım acı tecrübeler edinmeden öğreneydim iyiydi. Dost kazığı neyse de yakın akraba incittiğinde toparlanamıyorsunuz yıllarca ve herkes herşeyi bilerek yapıyor. En temizi tüm iletişim kanallarını kapatmak. İnsan kalbini korumalı bence. Yok benim abim yapmaz ablam melek gibi ben yanlış anlamışımdır özünde iyi biri aslında diyerek kendimizi kandırmanın anlamı da yok. Eli ayağı tutarken kim kime daha çok kıymet verdiyse yaş ilerlediğinde de ondan hizmet beklesin yardım görsün diyorum artık

Evet malesef insan sonunda bizim aramizdaki iletisim simdiye kadar ben iyiydim diye sürmüş aslinda coktan bitirmem gerekiyormus diyor.
Bilmiyorum ben hic birine hakkimi helal etmiyorum bunuda anca 15-20 sene sonra soyluyorum cunku ne cektigini herkes kendi bilir. Mesafemide koydum artik o beni hic onemsemeyip surekli anlattiklari etten püften kendi "dertlerini" kime anlatirsa anlatsinlar.

Buyuk konusmayayim ama dediginiz gibi gunah olmasa hangi evladina deger verdiysen o baksin derdim bende. Güzel ailesi kardesleri olanlara hep imrenirim ama yapacak bi sey yok. Yine dediginiz gibi biz kendi kalbimizi temiz tutalım.

X