- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
-
- Konu Sahibi Sliimshady
aynen sanki kendine alacakAbin biliyormuş demek ki. Üzgünüm ama gerisi onların bileceği iş. Her şey onun düşündüğü gibi olmuyor derken? Abisinin kız arkadaşını, abisi yerinde kardeşi sorgulayanı da ilk defa gördüm.
bence sorun sende.Ben bunu abime sordum, farkinda degilim eger yanlis bir hareketim olursa ya da istemeden ters davranirsam beni uyar olur mu kimseyi kirmak istemem dedim.
Abim de tam tersine saygili oldugumu sorun olmadigini dile getirdi. bundan sonra ben sorunun bende olmadigini dusundum zaten
Tam gorumcesin haa. Kiza acidim.
bence sorun sende.
aynen sanki kendine alacak
boşver canım boşver.ağzınla kuş tutsan birilerine yaranamzsın.Tam gorumce olsaydim kizi herkesin yaninda maziye gomerdim. Basit yapcagim seyler ama ben tam tersine durumlari duzeltmeye ugrasiyorum.
Sorunun bende olduguna nerden vardiniz?
kimse masum değildir.Evet ya. Belki adam herşeyi biliyor, belki kız ona anlattı. Hem konu dışı ama örnek için, kadınlar olarak deriz ki "evlenmeden önce birliktelik bile yaşamışsanız sizi seven o şekilde de kabul eder" ama olay bir yakınımız olunca "geçmişte şunla çıktı şunu aldattı" Yani bırakın ikisi karar versin. Beşer şaşar demişler belki konu sahibinin abisinin de pek hoş olmayan geçmişi vardır.
tavrından.Tam gorumce olsaydim kizi herkesin yaninda maziye gomerdim. Basit yapcagim seyler ama ben tam tersine durumlari duzeltmeye ugrasiyorum.
Sorunun bende olduguna nerden vardiniz?
Evet ya. Belki adam herşeyi biliyor, belki kız ona anlattı. Hem konu dışı ama örnek için, kadınlar olarak deriz ki "evlenmeden önce birliktelik bile yaşamışsanız sizi seven o şekilde de kabul eder" ama olay bir yakınımız olunca "geçmişte şunla çıktı şunu aldattı" Yani bırakın ikisi karar versin. Beşer şaşar demişler belki konu sahibinin abisinin de pek hoş olmayan geçmişi vardır.
Böyle bi film vardı, yine mi sen diye. Abin kararını vermiş, amacın görümcelik yapmaksa devam et. Herkes bi şansı hak eder, kimseyi geçmişiyle yargılamamak lazım diye düşünüyorum
tavrından.
yapıcı değilsin bi kere.
sana kalsa kızı vurmalıyız..
yazık.
Ay catlicam ya. Sorun biriyle yatmasi kalkmasi degil sorun kizin karakteri anlatsbiliyo muyum!
Benim ilgilendigim sadece bize davranislari. Kizi hic tanimasam davranislarini normal bulurum gecmiste yaptiklairyla bunlari bagdastirinca normal gelmiyor anlatabildim mi?
boşver canım boşver.ağzınla kuş tutsan birilerine yaranamzsın.
kimseye kendini ifade etme,görümce adayı olduğun için ön yargıyla yaklaşıyorlar.Ben anlamiyorum ya arkadaslara kendimimi ifade edeyim sorunuma bir yol mu arayim.
Bakin,Ben anlayabiliyorum ama sen okuduğunu anlamış olsan biriyle yatması kalkması değil vs diye bir üslup kullanmazsın.
Konu dışında ama bunu bile kadın olarak savunuyoruz yazdım ben aç dikkatli oku.
Sadece size davranışlarıyla ilgilendiysen geçmişini katmazdın bu bir.
Geçmiştikleriyle bağdaştırman hala geçmişini dile getirdiğin anlamına geliyor bu iki.
Ve demek ki sana anormal gelen abine normal geliyor ki onunla birlikte bu da üç
kimseye kendini ifade etme,görümce adayı olduğun için ön yargıyla yaklaşıyorlar.
satır araları diye bir şey var tatlımAsla bi insani yaptiklarindan dolayi vurmaliyiz tarzinda konusmam.
Burdan benim yapici mi yikici mi oldugumu anlayamazsiniz bence.
Bakin,
Bi insani hic tanimazsiniz size ilginc bir davranisi olur goz yumarsiniz. Zaman gecer ilk kez tanidiginiz icin normal gelir.
Benim gecmisle bagdastirmam bu yonde.
Tanimasam yaptiklarina goz yumarim, duzelir derim.
Ama taniyorum icini biliyorum.
Anlatabildim mi?
Ben anlamiyorum ya arkadaslara kendimimi ifade edeyim sorunuma bir yol mu arayim.