- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
-
- Konu Sahibi Sliimshady
o zaman o kızda konu sahibiyle uğraşmasın.abisinin yanında konu sahibinin ilişkisi hakkında yorum yapmasınvalla gecmısı ne sızı ne abınızı ılgılendırmez, abınız secımını ondan yana yaptı ıse sızede susmak duser. sevmıyorsanız muhattap olmazsınız olur bıter ..!!!
hiç bişey yapamazsın gibi geliyor bana,bence sen kötü olma eğer bişey olursa bırak da abin düşünsün
valla gecmısı ne sızı ne abınızı ılgılendırmez, abınız secımını ondan yana yaptı ıse sızede susmak duser. sevmıyorsanız muhattap olmazsınız olur bıter ..!!!
konu sahıbıde onların ılıskısıne burnunu sokmasın o zamano zaman o kızda konu sahibiyle uğraşmasın.abisinin yanında konu sahibinin ilişkisi hakkında yorum yapmasın
hepimiz birilerinin eskisi ve yenisi değilmiyiz?
geçmişte hata yapmış olma ihtimali abinleyken de hata yapabileceği gerçeğini netleştirmez.
bu kadar ön yargılı olmayın.
konu sahıbıde onların ılıskısıne burnunu sokmasın o zamanhem madem bır ılıskı yasayacak kadar buyumus o zaman neden rahatsız oluyor kı abısının yanında bunu konusmaktan. yasamaktan cekınmıyor, konusulmasından rahatsız oluyor ne komık ıkılı dusunup objektıf olmak lazım konuda bır on yargı var kesınlıkle :....!
evet bende ondan diyorum hiç karışma sonra sen kötü kıskanç kişi olursun...yaşadığım deneyimlerden biliyorum bunu..bi laf var şimdi buraya yazmayayım belki anlamıştırsın,her zaman doğrudurErkekler boyle konularda sadece kendini dusunuyor, ben hem ailemi hem abimi dusunuyorum
ya kımse kımsenın hayatını mahetmıyor kı???? konu sahıbı gelın adayını sevmıyor, neden çünkü gecmıste bır tanıdıgı ıle ılıskısı olmus yok aldatmıs etmıs vs... , yok abısının yanında ılıskısınden bahsedıyormus falan fılan rahatsızlıgı varsa kendı yuzune karsı soylesın sundan bundan rahatsızım yapmazsan sevınırım dıye..Erkekler boyle konularda sadece kendini dusunuyor, ben hem ailemi hem abimi dusunuyorum
Sakin olun bence once
Susmak duser ne ya goz gore gore mahvetsin hayatinizi bi insan siz susar miydiniz?
aaa evet siz abinizle çok rahat konuşabilirsiniz değil mikonu sahıbıde onların ılıskısıne burnunu sokmasın o zamanhem madem bır ılıskı yasayacak kadar buyumus o zaman neden rahatsız oluyor kı abısının yanında bunu konusmaktan. yasamaktan cekınmıyor, konusulmasından rahatsız oluyor ne komık ıkılı dusunup objektıf olmak lazım konuda bır on yargı var kesınlıkle :....!
belki de onu istemediğini hissettiriyorsundur.Arkadaslar ben zaten on yargili olmadim bunu yukarda soyledim hep saygi duydum hic gecmiste tanimamis gibi davrandim.
Oda herseyin farkinda olmasina ragmen bi kere irdeleyici bi soz soylemedim.
Buna ragmen o beni irdeliyor,laf soyluyor.
ıste sevıyelı bır ılıskı ıse konusmaktan da cekınmemenız lazım zaten cıddı bır boyuttatır ve aılenızde emınım bılıyordur ılıskınızı..Bakin sozlerinize dikkat edin.
Bi iliskim var yasamaktan cekinmem cekinicek bisey degil.
Ama oturupta abimle ya da babamla bu konulari apacik konusamam?
Yasamaktan neden cekiniyim seviyeli 5 yillik bir iliskim var sorun ne ? Cekincek neyim var?
abım yok ama babamla herseyı konusuyorum her dusuncemı fıkrımı duygumu bılır neden saklayım kı hangı cagda yasıyoruz ????aaa evet siz abinizle çok rahat konuşabilirsiniz değil mi
nedense objektif bakış hep gelinlere yapılıyor
ya kımse kımsenın hayatını mahetmıyor kı???? konu sahıbı gelın adayını sevmıyor, neden çünkü gecmıste bır tanıdıgı ıle ılıskısı olmus yok aldatmıs etmıs vs... , yok abısının yanında ılıskısınden bahsedıyormus falan fılan rahatsızlıgı varsa kendı yuzune karsı soylesın sundan bundan rahatsızım yapmazsan sevınırım dıye..
ama abısıyle arasındakı ılıskıye karısmaya hakkı yok,onlar ıkı yetıskın sonucta kendı kararlarını kendılerı verebılırler...
kımsenın de gecmısı kımseyı ılgılendırmez ayrıca, kendısının hıc mı baska sevgılısı olmamıs??? ya da abısının ılk ılışkısı mı? ayrıca evlenecekler dıye bır kaıde de yok sadece kız arkadasıymıs su an ıcın zamanla kım öle kim kala hayat bu...
ılışkı mevzularında 3. kışılere kusura bakmayında b... yemek duser .... sevmıyorsa araya mesafe koyar olur bıter. kendıısyle ılgılı konulardada konusur rahatsız oldugu seylerı soyler ya da guvenmıyorsa bırseyını anlatmaz ona olur bıter bu kadar basıt...
belki de onu istemediğini hissettiriyorsundur.
duruşun bakışın davranışın..
aynayı bi kendine çevirsen?
abım yok ama babamla herseyı konusuyorum her dusuncemı fıkrımı duygumu bılır neden saklayım kı hangı cagda yasıyoruz ????
o böyle konuşunca sen de, aaaa x le(eski sevgili)sende şöyle böyle yapıyordun,de.
şaka şaka Allah büyüktür.eğer fesatlık sinsilik yapıyorsa abinin karşısına çıkar inşallah
Abimin kendi kafasi sadece su yonde benleyken bana bi yanlis yapmadiysa sorun yok yaparsa biter kafasinda.
Ama iste her sey de onun dusundugu gibi olmuyor.
Gercekten ben kimseyi yapmadigi bisey icin suclamaya calismiyorum, olanlara cozum ariyorum.Konu sahibesini linç etmeye çalışmadan önce konuya odaklansanız ? Konu sahibesi hain planları için suç ortağı aramıyor ki ; böyle bir durum var nasıl davranmalı diye fikir istiyor.
Kizin gecmisini degil bize yaptiklarini sorguluyorum ay gercekten anlamiyosunuz beni.Abin biliyormuş demek ki. Üzgünüm ama gerisi onların bileceği iş. Her şey onun düşündüğü gibi olmuyor derken? Abisinin kız arkadaşını, abisi yerinde kardeşi sorgulayanı da ilk defa gördüm.