Abimin kiz arkadasi.

Iyide kizi iyi anlatmissinda abinin huylarini anlatmamissin. Emin ol onunda gecmisinde vardr biseyler

Ay delircem kizin gecmisi degil sorun suan ki durumu bin kez soyledim artik ya.
Sen şu an çevir kazı yanmasın yapıyosun,
sende birkaç sayfa önce yazdıklarına bakarsan anlarsın.
Sorun kızın geçmişi değilse ne demeye abime söylesem benden öncesi beni bağlamaz vs der ama öyle olmuyor işte tarzında şeyler söyledin?
Belkide kız senin bu sinsiliklerini farketmiştir gardını almıştır sana uzak durur haklı olarak.Hem sen abinin kız arkadaşı hakkında böyle düşünürken 'adı abiyi düşünmek oluyorda',gelin adayı görümcesinin erkek arkadaşı hakkında olumsuz düşündüğünde neden adı sinsilik olsun???

Sanane abinn kararı. Sevmiş evleniyor. Neden abinn gözünde kendini kötü duruma düşürüyosun. Ona destek olan iyi kardeşi oyna sen de. Yapacak bişey yok. Herkes kendi seçimlerini yaşar.

Yarın öbürgün senin evleneceğin adama da abin karıştığında gelir yine konu açarsın :)

Sen şu an çevir kazı yanmasın yapıyosun,
sende birkaç sayfa önce yazdıklarına bakarsan anlarsın.
Sorun kızın geçmişi değilse ne demeye abime söylesem benden öncesi beni bağlamaz vs der ama öyle olmuyor işte tarzında şeyler söyledin?
Belkide kız senin bu sinsiliklerini farketmiştir gardını almıştır sana uzak durur haklı olarak.Hem sen abinin kız arkadaşı hakkında böyle düşünürken 'adı abiyi düşünmek oluyorda',gelin adayı görümcesinin erkek arkadaşı hakkında olumsuz düşündüğünde neden adı sinsilik olsun???

Gecmiste bu yaptiklari ve onu tanimam sadece bu davranislariyla birlikte bende guvensizlige abimi uzecegini dusunuyorum.
Yoksa gecmiste yaptigindan banane.
Ben gorduklerimden sonra bide ustune bunlar eklenince guvenim dustu, eger ki gecmiste tanimasaydim belki bu kadar guvenim dusmezdi.
Anladiniz mi?
Sorun o degil derken bunu kastediyorum

Sanane abinn kararı. Sevmiş evleniyor. Neden abinn gözünde kendini kötü duruma düşürüyosun. Ona destek olan iyi kardeşi oyna sen de. Yapacak bişey yok. Herkes kendi seçimlerini yaşar.

Yarın öbürgün senin evleneceğin adama da abin karıştığında gelir yine konu açarsın :)

Sanane diyorsunuzda oyle olmuyor, iste yasamayan bilemiyor.
Evde huzursuz oluyoruz boyle devam edince sadece.

Son düzenleme:
kızın geçmişini eski sevgilisinden duyup buna inanıyon mu eccük hemcinsinizi sevin o da sen de

Gozumle gordum?

yerinde olsam kıza uygun bir anda, abimin ve ailemin yanında sevgilimden konu açmazsan sevinirim yoksa ben de başka konuları aile içindeyken açmak zorunda kalabilirim derdim. en azından benimle uğraşmayı bırakırdı. abimle olan ilişkilerini de umursamazdım, abimin gözü karaysa başına ne geleceği beni ilgilendirmez. yaşasın ve görsün.

Abimla konusmak istiyodum ama anladim ki ben kotu olcam. Kizla konusmak en mantiklisi suan icin. Onuda gidip abime yetistirmezse tabi.
Aldatan bir daha aldatir dusuncesindeyim ama umarim abinizi aldatmaz..

Siz karisirsaniz kotu olursunuz malesef kiskanc fesat ara bozmaya calisan olursunuz..

En iyisi karismayin tencere kapak misali belki abiniz de onun gibi bir insandir bilemezsiniz ki kendi hayati kendi secimi ve seciminin sonuclarina katlanir..

Iyi ya da kotu olur bilemeyiz siz karismayin derim.

Karismamayi bende cok istiyorum ama ayni evin icinde yasadigim abim, surekli bizle olan sevgilisi yani goz yumamiyorumki.

Görümceligin hakkini ver
Kat karistir

Oyle yapan var mi bilmiyorum ama
Bi saygisizlik yapmadim.

Iyide kizi iyi anlatmissinda abinin huylarini anlatmamissin. Emin ol onunda gecmisinde vardr biseyler
Var tabiki de

Sanane diyorsunuzda oyle olmuyor, iste yasamayan bilemiyor.
Evde huzursuz oluyoruz boyle devam edince sadece.

Dayımın evliliğine en başından beri annemler bu modda bakıyor ama gel gör ki dayım 15 yıllık evli çocukları var. Geçinmeye çalışan kendi halinde bi çift oldular. Annem yıllar sonra anladı ki bulaşmazsa yengeyle kavga çıkmazsa o ikisi birlikte çok mutlu. "Öyle bi kadın"(!) la mutlu olabileceğini kabullenmek zor gelmişti baştan hepsine :)

Konu sahibi kızın gecmisine takintili degil. Demek istedigi gozunun onunde bile kizin sevgilisiyle hos olmayan konusmalarina maruz kalmis. Abime soylesem mi demesinde ne sorun var niye bu kadar tepki gosterildi anlamadim. Abinin ben insan sarrafiyim laflarinada anlam vermedim insanlar 30 yillik eslerinin turlu turlu huylarini ogreniyolar. Nasil bu kadar emin olabiliyor sevgilisini yeterince tanidigina.
Ayrica konu sahibi sen ileriyi dusundugun erkek arkadasini ailenle tanistirsan abin o kisinin gecmisinde olan tasvip etmeyecegi seyleri bilse seni defalarca uyarir vazgecirmeye calisir, ailenede iliskinizi onaylamadigini soylerdi. Bunlar gayet dogal seyler.

Dayımın evliliğine en başından beri annemler bu modda bakıyor ama gel gör ki dayım 15 yıllık evli çocukları var. Geçinmeye çalışan kendi halinde bi çift oldular. Annem yıllar sonra anladı ki bulaşmazsa yengeyle kavga çıkmazsa o ikisi birlikte çok mutlu. "Öyle bi kadın"(!) la mutlu olabileceğini kabullenmek zor gelmişti baştan hepsine :)

Guzelmis bu.

Konu sahibi kızın gecmisine takintili degil. Demek istedigi gozunun onunde bile kizin sevgilisiyle hos olmayan konusmalarina maruz kalmis. Abime soylesem mi demesinde ne sorun var niye bu kadar tepki gosterildi anlamadim. Abinin ben insan sarrafiyim laflarinada anlam vermedim insanlar 30 yillik eslerinin turlu turlu huylarini ogreniyolar. Nasil bu kadar emin olabiliyor sevgilisini yeterince tanidigina.
Ayrica konu sahibi sen ileriyi dusundugun erkek arkadasini ailenle tanistirsan abin o kisinin gecmisinde olan tasvip etmeyecegi seyleri bilse seni defalarca uyarir vazgecirmeye calisir, ailenede iliskinizi onaylamadigini soylerdi. Bunlar gayet dogal seyler.

Sonunda beni anlayan biri ..

Aynı dertten muzdaribim arkadaşım .. Kesinlikle ailemize uygun olmayan fesat beni abimden kıskanan bir kızla beraber abim.. Ama ben ne zaman ağzımı açsam kıskanç görümce oluyorum!!
Aramız başlarda iyiydi sevmesemde abim için aynı ortamda bulunuyordum taa ki beni sinirden hastanelik edene kadar... O gün bugündür hiç birşeye müdahale etmiyorum herkesin kendi seçimi kendi tercihi kendi hayatı.. Afedersin senin abinde benim abimde kör değildir heralde yaşını başını almış insanlar ne doğru ne yanlış göremiyorlarsa bırakalım devam etsinlerr :KK49::KK49:

Bunlar olagan seyler niye bu kadar tepki topladiniz anlayamadim. Ayrica abinin kiz arkadasi anlattigin gibi biriyse sen sevgilinle toplum icinde yapilmamasi gereken sakalar yapsaydin, sen sevgilini aldatsaydin bu kiz kosa kosa abine yetistirirdi yaptiklarini.

Yetistirirdi evet aynen.
Aynı dertten muzdaribim arkadaşım .. Kesinlikle ailemize uygun olmayan fesat beni abimden kıskanan bir kızla beraber abim.. Ama ben ne zaman ağzımı açsam kıskanç görümce oluyorum!!
Aramız başlarda iyiydi sevmesemde abim için aynı ortamda bulunuyordum taa ki beni sinirden hastanelik edene kadar... O gün bugündür hiç birşeye müdahale etmiyorum herkesin kendi seçimi kendi tercihi kendi hayatı.. Afedersin senin abinde benim abimde kör değildir heralde yaşını başını almış insanlar ne doğru ne yanlış göremiyorlarsa bırakalım devam etsinlerr :KK49::KK49:

Yakinda bende siizn gibi olcam icime ata ata ya.

Simdi size bugun yasadiklarimizi anlatiyorum.

Ben karar verdim abimle konusursam kotu gorumce kiskanc kucuk kiz kardes olcaktim.

Bugun kiz bize geldi.
Pek samimi degiliz, ama yine de baksana aldiklarimi gosteriyim dedim odama cikardim.

Ona aynen su cumleleri kurdum.

" Ben abimin mutsuzlugunuda ailemin huzursuzlugunuda istemem. Evet su an abimi mutlu ediyosun ama abimin yaninda abimin hoslanmayacagi ozellikle benim erkek arkadasim hakkinda konusmani dogru bulmadim. Tehdit olarak algilama ama birlikte bir gecmis paylastik. Bunlar benim umrumda degil onemli olani aynisini abime yapmaman.Bunlari abime soylemedim soylememde merak etme
Ama insallah abime karsi daha fazla beni zor durumda birakmazsin.
Sana saygi duyuyorum sende bana saygi duy.
Senle alip veremedigim yok seninde benle olmasin huzurlu bir sekilde gecinelim" dedim

Peki ne dese begenirsiniz?
Sen beni gecmisimle mi tehdit ediyosun ne bu senin bu konusmalarini abin duyarsa nolur farkinda misin istesende soyleyemezsin soylesende emin ol abin sana degil bana inanir bu konuda.
Git gide batarsin.

Dedi, ben cildirdim neyse buda bisey degil.

Aksam abim bana mesaj atti cik disari geliyorum diye.

Noldu falan derken galiba kiz abime anlatmis benim konusmalarimi.

Bana ne dedin x'e dedi
Ben de anlamadim falan derken kavgaya tutustuk ve suan moralim gercekten bozuk.

Denilenler gibi suan kotu ben oldum aglamaktan icim disima cikti ya haksizliga hic gelemiyorum.

çok sinir oldum kıza böylelerine bişey denir ama dersem kesin atılırımo_O Bence kızla yüz yüze bunu tekrar konuş . abime neden yanlış yansıtıyosun olayı diyerekten bir giriş yap o sırada tel.den konuşmanızı kaydet. yoksa abin bu kızı melek senide fesat bilicek.

abine bildigin ne var ne yoksa anlat
kac yasindasin bilmiyorum ama missal 20 diyelim, 20 yillik kardesine degilde 2 aylik kiza inaniyorsan o'da senin vicdanina kalmis birsey, ben kardesin olarak seni uyariyorum, ustume duseni yaptim, gerisi sana kalmis, umarim pisman olmassin abicigim de

Ne arsız bir kizmis. Nasil olsa abin ona inanir diye senin iliskin hakkinda bu kadar rahat konusabiliyor. Seni sindirmeye calisiyor. Abininde sana boyle davranmaya hakki yok. Muhakkak anlat ailene onlar bu durumu çözsünler. Hakli oldugun halde haksiz duruma dusmussun asla altta kalma

X