- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- Konu Sahibi Sliimshady
Konunu okudum tam üzülmüştüm abinle olanlara ayrıldılar benden defalarca özür diledi diyince sevindim ne diyeyim .Hadi hayırlısı olsun hem abin hem ailen için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klasik görümce hareketleri. abin sevmiş kızdan nefret etmek sana düşmez. yarın sende konu açarsın ay arkadaşlar görümcem beni hiç sevmiyo beni odasına çağırdı tehdit etti. benden nefret ediyo demeye başlarsın artıkMerabalar
Evet benim de basimdaki dert baska bir dert.
Abimin sevgilisi!
Simdi kizlar abim iyi bir ise sahip hos ideal bir erkek.
Bu kizsa karakteri oturmamis degisik birisi.
Kiz, normal bir arkadasimin eski sevgilisi abimin yeni sevgilisi.
Abim evlenecegi bi kiz oldugunu ciddi oldugunu falan soyledi bu kizla bizi tanistirdi. Aileler falanda tanisti.
Ailesi cok muazzam bir aile.
Ama bu sahis acayip sinsi benden nefret ediyor ve surekli abimin yaninda benim erkek arkadasimdan veya abimin hoslanmayacagi konulardan konusuyor.
Anneme cok iyi davraniyor ama annemde bazi harkeetlerinden rahatsiz.
Ben Abime ilk ciktiklarinda ona hic bu durumdan hoslanmadigimi soyledim.
Ya cildircam gercekten!
Asil onemli olansa kizin benim arkadasima yaptiklari ve cok temiz bir gecmisinin olmayisi.
Arkadasimi aldatmasi gibi bazi durumlarda var.
Bunlari abime nasil anlatirim basil soylerim bilmiyorum ama ne zaman agzimi acsam ben insanlari iyi analiz ederim sen bosver deyip konuyu degistiriyor.
Napcagimi gercekten bilmiyorum.
Kimseyi de kirmak istemiyorum
Aklimdan bir turlu cikmiyor napabilirim ki
EDIT :kizla konustum bugun. Konustuklarim;
Simdi size bugun yasadiklarimizi anlatiyorum.
Ben karar verdim abimle konusursam kotu gorumce kiskanc kucuk kiz kardes olcaktim.
Bugun kiz bize geldi.
Pek samimi degiliz, ama yine de baksana aldiklarimi gosteriyim dedim odama cikardim.
Ona aynen su cumleleri kurdum.
" Ben abimin mutsuzlugunuda ailemin huzursuzlugunuda istemem. Evet su an abimi mutlu ediyosun ama abimin yaninda abimin hoslanmayacagi ozellikle benim erkek arkadasim hakkinda konusmani dogru bulmadim. Tehdit olarak algilama ama birlikte bir gecmis paylastik. Bunlar benim umrumda degil onemli olani aynisini abime yapmaman.Bunlari abime soylemedim soylememde merak etme
Ama insallah abime karsi daha fazla beni zor durumda birakmazsin.
Sana saygi duyuyorum sende bana saygi duy.
Senle alip veremedigim yok seninde benle olmasin huzurlu bir sekilde gecinelim" dedim
Peki ne dese begenirsiniz?
Sen beni gecmisimle mi tehdit ediyosun ne bu senin bu konusmalarini abin duyarsa nolur farkinda misin istesende soyleyemezsin soylesende emin ol abin sana degil bana inanir bu konuda.
Git gide batarsin.
Dedi, ben cildirdim neyse buda bisey degil.
Aksam abim bana mesaj atti cik disari geliyorum diye.
Noldu falan derken galiba kiz abime anlatmis benim konusmalarimi.
Bana ne dedin x'e dedi
Ben de anlamadim falan derken kavgaya tutustuk ve suan moralim gercekten bozuk.
Denilenler gibi suan kotu ben oldum aglamaktan icim disima cikti ya haksizliga hic gelemiyorum.