Abimin kiz arkadasi.

Abin biliyormuş demek ki. Üzgünüm ama gerisi onların bileceği iş. Her şey onun düşündüğü gibi olmuyor derken? Abisinin kız arkadaşını, abisi yerinde kardeşi sorgulayanı da ilk defa gördüm.
aynen sanki kendine alacak

Ben bunu abime sordum, farkinda degilim eger yanlis bir hareketim olursa ya da istemeden ters davranirsam beni uyar olur mu kimseyi kirmak istemem dedim.
Abim de tam tersine saygili oldugumu sorun olmadigini dile getirdi. bundan sonra ben sorunun bende olmadigini dusundum zaten
bence sorun sende.

aynen sanki kendine alacak

Evet ya. Belki adam herşeyi biliyor, belki kız ona anlattı. Hem konu dışı ama örnek için, kadınlar olarak deriz ki "evlenmeden önce birliktelik bile yaşamışsanız sizi seven o şekilde de kabul eder" ama olay bir yakınımız olunca "geçmişte şunla çıktı şunu aldattı" Yani bırakın ikisi karar versin. Beşer şaşar demişler belki konu sahibinin abisinin de pek hoş olmayan geçmişi vardır.

Tam gorumce olsaydim kizi herkesin yaninda maziye gomerdim. Basit yapcagim seyler ama ben tam tersine durumlari duzeltmeye ugrasiyorum.

Sorunun bende olduguna nerden vardiniz?
boşver canım boşver.ağzınla kuş tutsan birilerine yaranamzsın.

Böyle bi film vardı, yine mi sen diye. Abin kararını vermiş, amacın görümcelik yapmaksa devam et. Herkes bi şansı hak eder, kimseyi geçmişiyle yargılamamak lazım diye düşünüyorum

Evet ya. Belki adam herşeyi biliyor, belki kız ona anlattı. Hem konu dışı ama örnek için, kadınlar olarak deriz ki "evlenmeden önce birliktelik bile yaşamışsanız sizi seven o şekilde de kabul eder" ama olay bir yakınımız olunca "geçmişte şunla çıktı şunu aldattı" Yani bırakın ikisi karar versin. Beşer şaşar demişler belki konu sahibinin abisinin de pek hoş olmayan geçmişi vardır.
kimse masum değildir.
konu sahibi arkadaşa da yazdım hepimiz birilerinin eskisi ve yenisiyiz ve geçmişte hatalar yapmış oluşumuz gelecekte hata yapacağımız anlamına gelmiyor.

Tam gorumce olsaydim kizi herkesin yaninda maziye gomerdim. Basit yapcagim seyler ama ben tam tersine durumlari duzeltmeye ugrasiyorum.

Sorunun bende olduguna nerden vardiniz?
tavrından.
yapıcı değilsin bi kere.
sana kalsa kızı vurmalıyız..
yazık.

Ay catlicam ya. Sorun biriyle yatmasi kalkmasi degil sorun kizin karakteri anlatsbiliyo muyum!
Benim ilgilendigim sadece bize davranislari. Kizi hic tanimasam davranislarini normal bulurum gecmiste yaptiklairyla bunlari bagdastirinca normal gelmiyor anlatabildim mi?

Böyle bi film vardı, yine mi sen diye. Abin kararını vermiş, amacın görümcelik yapmaksa devam et. Herkes bi şansı hak eder, kimseyi geçmişiyle yargılamamak lazım diye düşünüyorum

Bakin amacim gorumcelik yapmak degil ya yapsaydim daha onceki kiz arkadasina yapardim. Anladiniz mi? Ben abimin mutlulugunu isterim niye bozuyum bile bile?

Ay catlicam ya. Sorun biriyle yatmasi kalkmasi degil sorun kizin karakteri anlatsbiliyo muyum!
Benim ilgilendigim sadece bize davranislari. Kizi hic tanimasam davranislarini normal bulurum gecmiste yaptiklairyla bunlari bagdastirinca normal gelmiyor anlatabildim mi?

Ben anlayabiliyorum ama sen okuduğunu anlamış olsan biriyle yatması kalkması değil vs diye bir üslup kullanmazsın.
Konu dışında ama bunu bile kadın olarak savunuyoruz yazdım ben aç dikkatli oku.
Sadece size davranışlarıyla ilgilendiysen geçmişini katmazdın bu bir.
Geçmiştikleriyle bağdaştırman hala geçmişini dile getirdiğin anlamına geliyor bu iki.
Ve demek ki sana anormal gelen abine normal geliyor ki onunla birlikte bu da üç :KK66:

Ben anlayabiliyorum ama sen okuduğunu anlamış olsan biriyle yatması kalkması değil vs diye bir üslup kullanmazsın.
Konu dışında ama bunu bile kadın olarak savunuyoruz yazdım ben aç dikkatli oku.
Sadece size davranışlarıyla ilgilendiysen geçmişini katmazdın bu bir.
Geçmiştikleriyle bağdaştırman hala geçmişini dile getirdiğin anlamına geliyor bu iki.
Ve demek ki sana anormal gelen abine normal geliyor ki onunla birlikte bu da üç :KK66:
Bakin,
Bi insani hic tanimazsiniz size ilginc bir davranisi olur goz yumarsiniz. Zaman gecer ilk kez tanidiginiz icin normal gelir.
Benim gecmisle bagdastirmam bu yonde.
Tanimasam yaptiklarina goz yumarim, duzelir derim.
Ama taniyorum icini biliyorum.
Anlatabildim mi?

kimseye kendini ifade etme,görümce adayı olduğun için ön yargıyla yaklaşıyorlar.

Bir suru yorum var hepsinin sorguladigi ve dusundugu benim gorumcelik yapmam.
Ve en nefret ettigim sey.
Benimde iliskim var ve 2 tane ablasi var.
Kendime yapilmasini istemedigim bir seyi gidip baskasina niye yapayim ki.
Degisik ya

Bakin,
Bi insani hic tanimazsiniz size ilginc bir davranisi olur goz yumarsiniz. Zaman gecer ilk kez tanidiginiz icin normal gelir.
Benim gecmisle bagdastirmam bu yonde.
Tanimasam yaptiklarina goz yumarim, duzelir derim.
Ama taniyorum icini biliyorum.
Anlatabildim mi?

Tamam ama belki değişmiştir. Siz istifinizi bozmayın karışmayın ki ilerde o bayanın bir tuhaf davranışı ya da abini üzecek bir tavrı olursa kötü olan siz olmayın. Zaten aileler tanışmış hemen yarın evlenilmiyor ki. Şimdi değerli şey daha dikkat çeker. Abinize ne kadar hislerinizi dökseniz de abiniz bakış açısını değiştirmez. Zaten normal olmayan davranışları artarsa bu herkesin dikkatini çeker. Ama şimdiden o öyle değil böyle diye bir çıkış yapınca görümce adayı olduğunuz için siz kötü duruma düşersiniz.

Ben anlamiyorum ya arkadaslara kendimimi ifade edeyim sorunuma bir yol mu arayim.

Sorunun tek bir çözümü var. Geçmişteki bazı olaylar aklını bu denli kurcalıyor ise ; öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye kıvranmak yerine ağabeyinle konuşacaksın.

Bu konuşma illa ki yıkıcı olmak zorunda değil. Geçmişten ortak tanıdıklarımız ve şahit olduklarım nedeniyle ön yargılı olmak istemiyorum , yalnız gün gelip bana en başta anlatmanı beklerdim dememen için izninle sana anlatmak istiyorum dersin.

İlişkiler iki kişi arasında yaşanır. Sizin aranızda bir sorun yoksa benim için de sorun yok. Senin sevdiğini ben de sayarım diyebilirsin mesela.

ooo görümce taşlama seansı devam ediyor, ha gayret kızlar kendi görümcenizden çıkaramadıklarınızı çıkartın bu kızdan :KK53:

konu sahibi sen bir görümce olarak potansiyel kötüsün, hatta bazı zihniyetlere göre feci de kıskançsın, cesaretinden ötürü tebrik ederim buraya konu açmak her babayiğidin harcı değil..

senin yerinde olsam abimi karşıma alır heeeeerşeyi anlatırım.. kız babamın kızı değil, ama abim babamın oğlu.. ileride pişman olup sıkıntı çekeceğine o sıkıntıyı şimdi çeker ama unutur.. hadi kolay gelsin..

X