Abimin kiz arkadasi.

Aynen oyle yani bana gorumcesin deniliyor ama kiz arayi bozuyor.

Söyleyin o zaman sizde. Kız gerçekten kötü niyetli olmasa size böyle tepki vermezdi..bir gün siz abinizi çağırın dışarıya endişelerinizden, kızın bilerek size onun yanında öyle davrandigindan bahsedin. En fazla yine kızar size.

Ya çok alakasız olacak ama sormasam içimde kalır. Şuanı erkek arkadaşın daha önceki konunda bahsettiğin 5.5 yıllık erkek arkadaşın mı? Eğer oysa o dönem neden ayrılmak istediğini açıkladı mı sana?

Birine "bunu tehdit olarak algılama." dediniz ve ardından neden tehdit olarak algıladığını mı soruyorsunuz, geçmiş olsun. Bu haksızlık değil, eline yüzüne bulaştırma açıkçası. Artık ciddiye alınmanız daha zor, bir süre sessiz kalın, sonra kendinizden emin şekilde, ağabey de ortamda üçnüzken, yine sizinki hakkınızda yorum yaparsa, herkes kendi ilişkini en iyi bilir cınıms, benimki hakkında yorum yapma istersen diye kısa, net bir şey söyleyin. Baştan böyle davransaydınız sorun çıkmazdı ama neyse, dünyanın sonu değil, bundan sonra sadece kendi isteğinize uyan tavsiyeleri dinlemeyin, diğerlerine de prim verin, kimse sizi tanımıyor sonuçta.

Sonradan dusununce bende pisman oldugum tek cumle oydu onu demeseydim sanirim daha iyi olcakti. Ama yine de kendimi saygimi korudugimu dusunuyorum her seye ragmen.

Evet o iyi takip ediyosunuz :)
Tahmin ettiklerimden hic biri degilmis.
Bir sure degisik bi doneme girmis kendi sikintilari varmis sonradan ogrendigim sagliksal.
Cok saasirdigim bi surprizle karsima cikti ozur diledi.
Guzeldi :)

Burada o kadar çok ''Gelin-Görümce'' başlıkları var ki saysam matematiğim yetmez. O yüzden biraz ön yargılı yaklaşanlar olmuş. Kapsamlı düşün..
-Bu anlattığın tarz kızlar çok ''Akıllı'' olarak adlandırılıyor maalesef. ''Şeytana pabuçu ters giydirir'' derler ya öyle.
-Kız abine belki anlatmış olabilir geçmişinden alıntılar vermiştir. O yüzden rahat davranıyor olabilir.
Yada anlatmamıştır. Saftır, inanır bana boş ver diye..
-Bu kadar iyi niyetli olmayın, hayatınıza odaklanın kendinizi oyalacak başka şeyler bulun ne annenize ne abinize hiçbir şey anlatmayın bir kenara çekilin ve herşeyi uzaktan izleyin.
-Kızın konusu açılırsa hiçbir şey konuşmayın direkt odanıza çekilin.
-Ne olur ne olmaz bir araya geldiğinizde kız sizi terslerse lütfen o anda ne abinizi düşünün ne de ailenizi kendinizi düşünerek savunun ve sizde onu tersleyin.
-Eğer ki cevap vermediğiniz sürece susarsanız bu gelenek haline getirip sizi her zaman rencide edecektir. Önleminizi şimdiden alın.
-Çoğu kişi ''Kızın geçmişini önemsediğinizi'' anlamış ve ateş püskürmüş. Olay sizi terslemesinden meydana geliyor ve sizinde moraller tavan..

Velhasıl kelam; uzaktan izlemek her zaman iyidir. Saniyenizi bu tarz insanları düşünerek çaba sarfederek geçirmeyin lütfen. İyilik meleği olmayın, biraz kendinizi düşünün terslediğinde, tersleyeceksin. Susmayacaksın.
Annene de bir şey anlatmayacaksın. Abine de.

Vay arkadaş ya. Geçmişi böyle şüpheli kızlar (illa cinsel anlamda demiyorum) erkekten erkeğe uçar en iyi adamları, tektaş pırlantaları kapar. Geçmişi temiz kızlarda (illa cinsel anlamda demiyorum) böyle ortada kalır işte..

Yorumunuz icin sagolun.
Bundan sonra oyle yapicam gibi
Umarim kendime yenik dusmem

Ben olsam kardeşimin fikirlerini ve benim arkamdan dönen küçük oyunları bilmek isterdim şahsen.

konu sahibi
son durum ne, yani abinle olan iliskin? saglikli bir iletisim kurabildin mi son kizmasindan sonra?

konu sahibi
son durum ne, yani abinle olan iliskin? saglikli bir iletisim kurabildin mi son kizmasindan sonra?
Merabaaa, son durum abimle aram gayet iyi.
Ben karışmadım olaya bir daha.
Kızdan ayrıldı birçok olay yaşadılar.
Benden defalarca özür diledi hatta

Abin kocaman adam kendi kararlarini kendisi verecek yasta.

Her koyun kendi bacagindan asilir.

Merabaaa, son durum abimle aram gayet iyi.
Ben karışmadım olaya bir daha.
Kızdan ayrıldı birçok olay yaşadılar.
Benden defalarca özür diledi hatta

En iyisi olmus. Hatta abine kizin daha once aldattigini falan simdiden anlat.bence hic barismasin

Sen ne kıskanç ne fesat bi şeysin ya ? Abinle arası iyi mi iyi. O zaman sorun yok demektir. Haddini bil. Sende belli ki iyi bi halt değilsin ki korkudan tutuşmuşsun. Aralarını bozda kız daha fazla konuşamasın diye yapıyorsun.
Görümce görmeyeyim ömrümce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…