Abimin kiz arkadasi.

Konunu okudum tam üzülmüştüm abinle olanlara ayrıldılar benden defalarca özür diledi diyince sevindim ne diyeyim .Hadi hayırlısı olsun hem abin hem ailen için.

klasik görümce hareketleri. abin sevmiş kızdan nefret etmek sana düşmez. yarın sende konu açarsın ay arkadaşlar görümcem beni hiç sevmiyo beni odasına çağırdı tehdit etti. benden nefret ediyo demeye başlarsın artık

Konunun ilk mesajını ve aradan bir kaç sayfa okudum
Gördüğüm yorumlara hayretler içerisinde baktım, sonra bir daha baktım
Geçmişi kirli kızlar falan gibi ifadeler gördüm
Bu foruma yanlış ilişkiler yaşamış, ya da yaşadıklarından pişman olmuş yüzlerce hemcinsimiz gelmiştir
Her birine sen eşya değilsin, bu senin bedenin, tövbe et kendine yeni bir yol çiz diye telkinlerde bulunmadık mı biz, sen kadınsın, hayat senin, beden senin kimseye hesap vermek zorunda değilsin demedik mi ? Bu ne şimdi ??
Bu kız geçmişinde hata yapmış ise hata ne olursa olsun yeniden başlamayı hak etmiyor mu ?(Bu arada eski ilişkileri hata olarak asla görmüyorum yanlış anlaşılmasın, aldatma gibi bir şeyden bahsedilmiş ona istinaden söylüyorum) Biri beni de odaya çekip geçmişini ortaya dökerim dese dikenlerimi çıkarırdım her halde anormal bir tepki vermemiş ki. Burada yazılan oh iyi olmuşların; her haltı yiyip sonra da bakire kız arayan erkek kafasından ne farkı var ki ?? Çok üzüldüm , keşke başkalarının hayatlarına karşı bu kadar pervasız ve yaftalayıcı olmasaydık...... Bazı şeyler biz yaşayınca hata, başkası yaşayınca tü kaka bu işte bir yanlışlık var ve konu sahibi şu anda seninde bir ilişkin var ve yaşadıklarının bir gün önüne konup konmayacağını bilemezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…