- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.201
Evet canım ben sadece meyve yiyerek yaşayabilirim o derece severim.Sende meyvecisin galiba bende genelde çok yiyorum meyveyi. Canım Zuhal abla diyor ki meyveyi öğlen sonrasına bırakmayın ona dikkat edelim.
Afiyet olsun canım :)Menüye gel. Ben malı götürdüm vallaha.
Öğün yerine olunca çok sorun olmaz diye düşünüyorum canım. Bende sadece meyveyle yaşayabilirimEvet canım ben sadece meyve yiyerek yaşayabilirim o derece severim.
Canım akşam yemeği yerine yedim sorun olur mu ki bilmiyorum ben arada öyle yapıyorum akşam meyve yiyorum sadece iyi etki etti bende .
Bir kac gun öyle yapıyorum
Sabah : 1 yumurta 6 zeytin biraz çökelek domates şekersiz çay
Ara 1 Türk Kahvesi 3 kaysi
Öğlen haşlanmış tavuk turp maydanoz
Ara 2 mandalina
Aksam 1 mandalina 1 elma
Su 1 lt
Spor yok çok yoruldum bugun
Tatlım kompostoyu süt için yediğin için bişey demiyorum onun dışında menünü beğendim.
Annem diyor ki yeşillik(özellikle dereotu), bol su, bulgur ve kuru soğan sütü çok arttırıyormuş yani anneminkini arttırıyormuş.
Salı menüm
Sahur 2 kase domates Çorbası 1 Parça örgü ve dil peyniri 1 lt su
Iftar 1 tabak tavuk sote 2 dilim ekmek 1 kk salamura peynir 1.5 bardak ayran
1 elma 1 mandalina 1 portakal çatlamak üzereyim. Mide fesatı geçiriyorum sanırım.
İyi aksamlar kizlar nasilsimiz
Bugun menümkotu ya
Kahvalti yok yaomadim biiyirsunuz mmisafirlrim vardi saat 3 te 1 kase kisir 1 tane poğaça 1 dilim bisküvi tatlisi yedim aksam yemegi yok
Su 1 buçuklitre spor da yok canim cikti kosturmaktan ama
Biliyorum aarkadaşlar bu hafta benim iiçinc çok kotu ggeçti 3 tane gün atlattim ama bitti şükür az çok tatli yedim kaçamak yaptim kusura bakmayim bu perşembe arti olmam inşallah ama haftaya düzenli menulerim olacak ins
Tesekkur ederim canımSelam kızlar :)
Tüm öğretmenlerimizin ve annelerimizin öğretmenler gününü kutluyorum :)
@elifce80 F Fittek @-Bin muhtesem gunes- @poniponna unuttuğum yoktur Inşallah :)
Hiç 77 gibi görünmüyosn canmSevgili göbüşümle ben :)
Rica ederiz canım. Aleyküm selam :) ben otun her türlüsünü seviyorum özellikle de roka onun yeri ayrı kahvaltıda peynirle tadına doyulmuyorZaten yiyordum ama sanırım düzene girene kadar dereotuna doyucam :)) annene de hem teşekkürlerimi hem de selamlarımı söyle
Canım emin ol toparlarsın sıkıntı yapma. Yeter ki kendine olan inancını yitirme.İyi aksamlar kizlar nasilsimiz
Bugun menümkotu ya
Kahvalti yok yaomadim biiyirsunuz mmisafirlrim vardi saat 3 te 1 kase kisir 1 tane poğaça 1 dilim bisküvi tatlisi yedim aksam yemegi yok
Biliyorum aarkadaşlar bu hafta benim iiçinc çok kotu ggeçti 3 tane gün atlattim ama bitti şükür az çok tatli yedim kaçamak yaptim kusura bakmayim bu perşembe arti olmam inşallah ama haftaya düzenli menulerim olacak ins
Menü güzel canim tabi emziruncemenüm hazır bildireyim
Sabah 7.30 2 yumurtalı omlet dereotu 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 ceviz
Öğlen 12.30 6 kaşık barbunya bir kase yoğurt
Ara biraz kuru üzüm 2 ceviz
Akşam 5-6 köfte ızgara bol salata
3 lt su olur
4 bardak az şekerli komposto 1 malt içeceği
Spor
1 mil leslie 50 squat 100 yarım mekik olur
Guzel canim menunSabah : 1 yumurta 6 zeytin biraz çökelek domates şekersiz çay
Ara 1 Türk Kahvesi 3 kaysi
Öğlen haşlanmış tavuk turp maydanoz
Ara 2 mandalina
Aksam 1 mandalina 1 elma
Su 1 lt
Spor yok çok yoruldum bugun
Akşam fazla olmuş yemek bişey degilde meyveler olmayaydi ortakSalı menüm
Sahur 2 kase domates Çorbası 1 Parça örgü ve dil peyniri 1 lt su
Iftar 1 tabak tavuk sote 2 dilim ekmek 1 kk salamura peynir 1.5 bardak ayran
1 elma 1 mandalina 1 portakal çatlamak üzereyim. Mide fesatı geçiriyorum sanırım.
Bişey diyemiyorum şimdi ne diyimİyi aksamlar kizlar nasilsimiz
Bugun menümkotu ya
Tatlım pasta sürprizmiş iyi ki yemişsin ama akşamki mantı olmamışMenüm
Sabah,1 tane haşlanmış yumurta,
Ara,1 cennet hurması
Öğle, menemenli klasik kahvaltı
Ara,ince bir dilim yaş pasta(eşimin öğretmenler günü sürpriziydi)
Akşam, 4 parca tavuk,5 yk mantı, turp
Maden suyu
Su,1.5 lt
Spor,yok( yatmadan eliptik yapmayı düşünüyorum)
Menün iyi olmuş canım ama ekleyebilirsen sabaha yumurta süper olurMenüm:
Uyanınca 1 küçük greyfurt.
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates-salatalık, 5 zeytin, 1 bardak süt.
Ara: 1 mandalina, Yarım elma.
Öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, salata.
Akşam: 1 büyük kase salata, 2 kk peynir, 1 bardak ayran.
Spor şuan yok ama birazdan bantta yürüyüp yazarım.
Aslında yumurtayı çok seviyorum ama bu ara canım istemedi ama kesinlikle tok tutuyor bu bi gerçek. Yarın yerim inşallah canım :)Menün iyi olmuş canım ama ekleyebilirsen sabaha yumurta süper olur
Canım kızdım sana ceza ver kendine bakalım rakibem :). Kisirla kapatsaydin yanında salata ayran süper olurdu ama abartmissin. Bak bugün gundeydim tatlılar dönerler cikolatalar elimi bile uzatmadimİyi aksamlar kizlar nasilsimiz
Bugun menümkotu ya
Menü güzel canimMenüm:
Uyanınca 1 küçük greyfurt.
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates-salatalık, 5 zeytin, 1 bardak süt.
Ara: 1 mandalina, Yarım elma.
Öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, salata.
Akşam: 1 büyük kase salata, 2 kk peynir, 1 bardak ayran.
Spor şuan yok ama birazdan bantta yürüyüp yazarım.
Sağol canımMenü güzel canim tabi emzirunce
Guzel canim menun
Akşam fazla olmuş yemek bişey degilde meyveler olmayaydi ortak
Bişey diyemiyorum şimdi ne diyim
Sağol canım bu hafta çok dikkat ettim gerçi reglden ötürü spor yapamadım ama birazdan tempolu bi yürüyüş yapıcam Inşallah :)Menü güzel canim
Süper olur canım yürüyüş çok iyi :)Sağol canım bu hafta çok dikkat ettim gerçi reglden ötürü spor yapamadım ama birazdan tempolu bi yürüyüş yapıcam Inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?